BOEK EEN AFSPRAAK Leefstijl- en voedingsadvies Overgewicht en diabetes

Maag- en darmklachten

Hart- en vaatziekten

Stress, burn-out en depressie

PCOS, PMS en overgangsklachten

Chronische aandoeningen

Het geheim van een blijvend gezond leven zit tussen je oren.

Voeding- en leefstijladvies

Voeding- en leefstijladvies

Wie wil dat nou niet, een egale, fluwelen huid en lekker in je vel zitten? Bij Body Lookz is onze dienstverlening gericht op onder andere de uiterlijke verzorging van de huid. Het laatste jaar hebben we flink geïnvesteerd in nieuwe huidverjongende behandelingen. Zo kunnen we rimpels, pigmentvlekken, oneffenheden behandelen en huidverjongende behandelingen uitvoeren met de Elōs Sublatieve. Met deze huidverjongende behandelingen halen we prachtige resultaten zonder dat je een operatie hoeft te ondergaan. Maar helaas zijn niet alle huidproblemen alleen vanaf de buitenkant te verhelpen. Onze huid weerspiegelt namelijk onze innerlijke, lichamelijke gezondheid. Hierbij kan juiste voeding en leefstijl een belangrijke rol spelen. Om deze reden bieden wij vanaf heden voeding- en leefstijladvies aan bij Body Lookz Zwijndrecht. Hiervoor werken wij samen met Romy Noordzij. Romy  is, diëtist, natuurvoedingsdeskundige en cognitief gedragstherapeut en helpt jou graag bij het oplossen van jouw gezondheidsklachten en huidproblemen van binnenuit.

Verander je gedrag, versterk je gezondheid

Je wilt graag een gezond en gelukkig leven houden maar het lukt je niet. Iets houdt je tegen. Waar loop je tegenaan? Wat vind je lastig? Welke gedachten belemmeren je? Wij gaan je helpen. Tijdens een behandeltraject leert Romy Noordzij je alles over de 4 belangrijkste pijlers die de kwaliteit van uw gezondheid en geluk verhogen: voeding, beweging, ontspanning en mindset. Je gaat samen aan de slag met het opstellen van een persoonlijk gezondheidsplan waarbij de nadruk ligt op het creëren van nieuwe gezonde blijvende leefstijlgewoonten. Door te begrijpen hoe je lichaam en je hersenen werken én hoe elke keuze die je maakt jouw gezondheid beïnvloed, krijgt je weer grip op je gezondheid en geluk.

Blijvend gewichtsverlies bereikt u niet zomaar

Heeft u al 101 diëten gevolgd zonder blijvend resultaat? Blijvend afvallen is geen kwestie van een tijdelijk dieet volgen, het nemen van afvalpillen, -repen of –shakes, het tellen van calorieën of het mijden van bepaalde voedingsmiddelen. Blijvend gewichtsverlies bereik je alleen door ongezonde eetgewoontes definitief te doorbreken en gezonde gewoontes stap voor stap te creëren. Voor mensen die nu eindelijk een gezonder leven willen leiden, of wat kilo’s kwijt willen, kan een begeleidingstraject met Romy de doorbraak betekenen in het bereiken van je optimale gezondheid en gewicht. Dat kan betekenen dat je, je lekkerder in je vel gaat voelen, dat je lichamelijke klachten worden verminderd of zelfs worden verholpen, of dat je na jaren te hebben getobd eindelijk die extra kilo’s blijvend verliest. Maar eigenlijk gaat het om iets anders: je krijgt inzicht in je eigen leefgewoonten en leert stap voor stap hoe je een blijvend gezonder leven kunt creëren.

Leef je mooiste leven

Of je nu op een paar vlakken verbeteringen wilt aanbrengen, of je klaar bent voor een grondige schoonmaak die je gezondheid zal verbeteren, ben je bij Romy aan het juiste adres. Je staat op het punt om je oude ongezonde leefstijlgewoonten voorgoed af te leren en gezondere leefstijlgewoonten te ontwikkelen –niet voor even, maar voor de rest van je leven! Haal het beste uit jezelf, investeer in je gezondheid en leef je mooiste leven.

Romy Noordzij

Diëtist, natuurvoedingsdeskundige en cognitief gedragstherapeut

Prijzen

Naam behandelingDuurKosten
Kennismakingsgesprek15 minutenGratis
Intakeconsult60 minuten€100
Vervolgconsult30 minuten€50
Behandeltraject3 maanden€130 per maand
Behandeltraject6 maanden€120 per maand
Behandeltraject12 maanden€110 per maand

Vergoedingen

Gezondheidspraktijk Noordzij is aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulten Nederland. Daarom vergoeden een groot aantal zorgverzekeraars (een gedeelte) van de consulten vanuit uw aanvullende verzekering. De vergoedingen voor 2020 kunt u hier vinden. Raadpleeg bij twijfel uw eigen verzekeraar of bekijk je polisvoorwaarden.

Zonder doorverwijzing

Je kunt zonder doorverwijzing door een huisarts bij gezondheidspraktijk Noordzij terecht.

Resultaten Voeding- en leefstijladvies

 • Je hebt meer energie
 • Je zit lekkerder in je vel
 • Je slaapt beter
 • Je wordt gelukkiger
 • Je valt makkelijker af
 • Je leert je lichaam begrijpen en kennen
 • Je hebt geen last meer van eetbuien
 • Je ontwikkelt een goede relatie met voeding
 • Je hebt minder last van stress
 • Je leert je klachten te begrijpen

EMB Bloedonderzoek

Loop je al een lange tijd met (vage) klachten. Ben je erg moe en heb je weinig energie, of last van stemmingswisselingen of een onrustige huid. Heb je onderzoeken gehad bij de huisarts of het ziekenhuis, maar ze kunnen niets vinden.  Met behulp van regulier bloedonderzoek kan worden vastgesteld of er sprake is van bepaalde infecties, autoimmuunziekten, bloedarmoede en schildklierafwijkingen wat een negatieve uitwerking kan hebben op o.a. uw huidbeeld. Echter kan er nog veel meer waardevolle informatie uit het bloed worden gehaald. Hierbij kunt u denken aan vitaminen- en mineralentekorten, verstoringen, en energetische belastingen. Bij de energetische morfologische bloedtest (EMB) wordt met zowel een reguliere- als complementaire bril gekeken naar je bloed. Hierdoor kunnen er eventuele verstoringen en belastingen die ten grondslag liggen aan (vage) klachten aan het licht komen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Aan de hand van de Energetisch Morfologische Bloedtest kunnen eventuele voedingstekorten, verstoringen of belastingen die ten grondslag kunnen liggen aan (vage) klachten aan het licht komen. Het EMB bloedonderzoek kan los worden afgenomen en biedt tevens een mooi startpunt voor een behandeling. Tijdens het eerste consult wordt er wat bloed afgenomen via een pijnloze vingerprik. Binnen twee à drie weken na het eerste consult ontvangt u de uitslag. Aan de hand hiervan wordt een behandelplan met leefstijl- en voedingsadviezen opgesteld en indien nodig suppletie aanbevolen. Dit wordt samen besproken tijdens het tweede consult. Vervolgens gaat u aan de slag met het behandelplan. Binnen vier weken na het tweede consult neemt Romy telefonisch contact met u op om te bespreken of de klachten zijn verminderd. Mocht dit niet het geval zijn is het aan te raden om nog een vervolgconsult in te plannen.

Resultaten Energetisch Morfologische Bloedtest

Met de energetische morfologische bloedtest ontdek je hoe het zit met je: darmen, spijsvertering,  alvleesklier, lever, vitaminenpanel, mineralenpanel, voedingsintoleranties, hormonale balans, pH-waarde (verzuring), stressgevoeligheid, belasting van bacteriën, schimmels, virussen en parasieten, belasting van gifstoffen, vrije radicalen en ontstekingen.

 • Het onderzoek geeft snel en veel informatie omtrent de status van jouw algehele gezondheid en eventueel aanwezige gezondheids-problemen.
 • Doordat er uitgebreid wordt gekeken naar het bloed, wordt er vaak iets ontdekt wat je nog niet wist.
 • De behandeling is vaak efficiënt, van korte duur en leidt vrijwel altijd tot positieve resultaten.
 • Het onderzoek is vele malen goedkoper dan regulier laboratorium-onderzoek.
Naam behandelingDuurKosten
Bloedonderzoek (EMB)Intakeconsult 30 min
Vervolgconsult 45 min
Telefonisch opvolgconsult 15 min
€250

MindBody programma

Het MindBody programma is een transformerend online gezondheidsprogramma dat jou leert hoe je blijvend een gezonder, fitter en gelukkiger leven kunt creëren. Je leert de connectie tussen uw mind en uw body te begrijpen, waardoor je weer de controle terug kunt pakken over jouw gezondheid, gewicht en gedrag. Het MindBody programma is ontwikkeld voor mensen die blijvend gewichtsverlies willen bereiken, een stabiel gewicht willen behouden of willen aankomen. Eigenlijk is het voor iedereen die streeft naar een lang gezond en vitaal leven!

 • Heb jij al tientallen diëten gevolgd zonder blijvend resultaat?
 • Wil je die overtollige kilo’s nu voor eens en altijd kwijtraken?
 • Ben jij elke dag bezig met wat je wel en niet mag eten?
 • Ben je ontevreden over je lichaam en zit je niet lekker in je vel?

Gratis kennismakingsgesprek
Leef langer. Leef gelukkiger. Leef optimaal.

Menu