Gezichtsbehandelingen

Gezichtsbehandelingen en facials bij schoonheidssalon Body Lookz in Hendrik-Ido-Ambacht en Zwijndrecht. Schoonheidssalon Body Lookz heeft een grote diversiteit aan anti-aging facials, huid verbeterende en huid verjongende gezichtsbehandelingen.

In onze schoonheidssalon wordt gewerkt met het merk MASSADA. De producten van MASSADA worden ontwikkeld op basis van zorgvuldig geselecteerde grondstoffen uit landen als Jordanië, Japan, Chili, Senegal en Frankrijk. Alle formules hebben een optimaal evenwicht in hun samenstellingen dankzij een synergetische mix van plantenextracten, vitamines, minerale zouten en modder, bio-essentiële oliën en bloemenwaters. Dit heeft geresulteerd in een lijn met producten die alle zintuigen aangenaam prikkelt, voor de verzorging, regeneratie, biostimulatie en instandhouding van een gezonde, mooie, opvallend stralende en langdurig jeugdige huid voor man en vrouw.

We voeren alle gezichtsbehandelingen en facials uit volgens de ECOA©-methode. Deze methode is gebaseerd op drie pijlers: Energie, Kleur en Aroma (geur). Deze worden gedurende de gezichtsbehandelingen en facials toegepast en zijn ontwikkeld om u op een holistische wijze te behandelen, om een mooie huid te genereren en om de emoties te harmoniseren. Deze holistische benadering behandelt de cliënt vanuit een globale visie op lichaam, geest én ziel, om op die manier het fysieke, mentale en emotionele potentieel te maximaliseren.

Mini behandeling 30 min. € 34,00

Weinig tijd maar toch uw huid een boost geven? Deze mini facial treatment laat u in een korte tijd weer stralend de deur uitgaan.

Deze behandeling bestaat uit een reiniging, scrub, masker en 24h crème.

Basis behandeling 50 min. € 49,00

Deze behandeling wordt afgestemd op uw huidtype en bevat een huidanalyse, reiniging, scrub, verwijderen van onzuiverheden, masker, wenkbrauwen epileren of waxen, korte gezichtsmassage en 24h crème.

Bio Cellular  50 min. € 65,00

De Biocellulaire vezorging is een integrale behandeling voor de huid, die speciaal ontwikkeld is voor de bestrijding van de tekenen van celveroudering. Bij deze behandeling wordt ook alles meegenomen wat in de basis behandeling zit.

Hyaluronic Acid  50 min. € 69,00

Deze behandeling gaat de tekenen van huidveroudering tegen, vult het hyaluronzuur niveau snel en doeltreffend aan en heeft een liftend effect. Het Hyaluronzuur hydrateert en beschermt de huid, zodat de huid jonger en zachter wordt. Bij deze behandeling wordt ook alles meegenomen wat in de basis behandeling zit.

Voor mannen 50 min. € 49,00

De speciale gezichtsbehandeling is speciaal voor de mannenhuid en bestaat uit een intensieve reiniging, scrub, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen epileren of waxen, gezichtsmassage en 24h crème.

Acnebehandeling 60 min. € 62,00

Deze behandeling is speciaal voor de onzuivere huid en helpt bestaande puistjes en acne verminderen en zal zorgen dat de huid er rustiger uit zal zien.

Bindweefselmassage  25 min. € 29,50

Deze behandeling gaat de verslapping van de huid tegen, het verminderd de rimpels, fijne lijntjes en de wallen onder de ogen. (Bij) te boeken als eenmalige behandeling of in kuurverband.

Losse elementen

In onze schoonheidssalon Body Lookz kunt bij en naast gezichtsbehandelingen ook losse elementen boeken. Deze zijn niet inbegrepen bij de behandeling, maar zijn samen te stellen naar eigen keuze:

  • verven van de wenkbrauwen
  • verven van de wimpers
  • waxen van de wenkbrauwen
  • waxen van de bovenlip
  • waxen van de kin-kaaklijn
1x Element€ 12,50
2x Elementen€ 20,00
3x Elementen€ 27,50
4x Elementen€ 32,50
5x Elementen€ 37,50
6x Elementen€ 42,50
Menu