Nieuws

Hoe gaan wij om met het Coronavirus (COVID-19)

Wij hanteren de hygiënerichtlijnen van het GGD en de laatste richtlijnen van het RIVM betreffende het Corona virus (COVID-19).

Wat kun je van ons verwachten en waar kun je zelf op letten

Wij zullen onze handen desinfecteren voor en na elke behandeling. Onze specialisten zullen bij elke behandeling mondmaskers en handschoenen dragen. Indien één van onze specialisten verkoudheidsklachten en/of koorts heeft, zal zij uit voorzorgsmaatregelen niet komen werken. Hierdoor kan het zijn dat je afspraak verzet dient te worden naar een andere dag en of tijdstip.

Heb je verkoudheidsklachten (hoesten en/of benauwdheid) en/of koorts dan kunnen wij jou niet toelaten in onze salon. Mocht je verschijnen op je afspraak en verkouden zijn of veelvuldig hoesten dan verzoeken onze specialisten je om de afspraak kosteloos te verplaatsen. Uiteraard hopen wij dat je dit zelf tijdig waarneemt en de afspraak kunt verplaatsen. Ben je de afgelopen 7 dagen in aanraking geweest met een Corona-patiënt? Dan laten wij je op dit moment ook niet toe in onze salons.

Bij het afrekenen van de behandeling willen wij iedereen om met PIN te betalen, om direct contact te voorkomen. Als je contant wenst te betalen willen wij je verzoeken om het geld op de balie neer te leggen.

De veiligheid van ons personeel en onze klanten heeft de hoogste prioriteit. Wij zullen alle hygiëne protocollen in onze Body Lookz salons volgen en extra schoonmaakrondes houden. Onze excuses voor enig ongemak.

U kunt altijd contact opnemen met ons via info@bodylookz.nl

Hello Beauty
Wij verwelkomen jou graag in één van onze vestigingen

Menu