Huidverbetering

Aandacht & gezelligheid

Professionele apparatuur

Breed aanbod

BASIS GEZICHTSBEHANDELING

BASIS GEZICHTSBEHANDELING

  • Basis gezichtsbehandeling
  • 50 min. | €49,-

De basis gezichtsbehandeling is voor iedereen die gewoon lekker in de watten gelegd wil worden. Tijdens deze basis schoonheidsbehandeling wordt de huid gereinigd, gescrubd, worden onzuiverheden verwijderd en worden de wenkbrauwen geëpileerd of gewaxt. Daarna voeren wij een korte gezichtsmassage uit en brengen wij het Massada gezichtsmasker aan. U kunt nu heerlijk tot rust komen. De behandeling wordt afgesloten met een 24h crème.

De Massada producten die tijdens de behandeling worden gebruikt bevatten een hoge concentratie aan natuurlijke ingrediënten van plantaardige en minerale oorsprong. De extracten worden bereid uit planten en mineralen van de hoogste kwaliteit volgens processen die zijn goedgekeurd door Ecocert, waardoor de actieve bestanddelen in hun zuiverste staat bewaard blijven.

De basis gezichtsbehandeling is voor alle huidtypes geschikt.

Tijdens de behandeling wordt de huid extra goed gevoed en gehydrateerd. De huid voelt weer soepel aan en kan weer stralen en bent u beter beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Verder wordt ongewenst haar in het gezicht verwijderd en worden onzuiverheden zoals gerstekorrels en mee-eters verwijderd. U stapt de deur uit met een zuivere, frisse en goed verzorgde huid.

Bij de gezichtsbehandeling kun je van tevoren extra elementen boeken die worden toegevoegd aan de behandeling. Met de schoonheidsspecialist kun je hier dan zelf invulling aan geven. Standaard zijn de losse elementen niet inbegrepen bij de behandeling. Hieronder volgt een overzicht van de losse elementen die je extra kunt boeken:

  • verven van de wenkbrauwen
  • verven van de wimpers
  • waxen van de wenkbrauwen
  • waxen van de bovenlip
  • waxen van de kin-kaaklijn

We voeren alle gezichtsbehandelingen en facials uit volgens de ECOA©-methode. Deze methode is gebaseerd op drie pijlers: Energie, Kleur en Aroma (geur). Deze worden gedurende de gezichtsbehandelingen en facials toegepast en zijn ontwikkeld om u op een holistische wijze te behandelen, om een mooie huid te genereren en om de emoties te harmoniseren. Deze holistische benadering behandelt de cliënt vanuit een globale visie op lichaam, geest én ziel, om op die manier het fysieke, mentale en emotionele potentieel te maximaliseren.

Boek de gezichtsbehandeling die bij jou past online!