Microdermabrasie Low Level Laser met hyaluronzuur Polishing the Skin met serum 1 2 3 MicroSkinPolish Huidverbetering De MedCos MicroSkinPolish vormt een 3-in-1 totaalbehandeling met een snel, effectief en duurzaam resultaat op het gebied van huidverbetering, die de resultaten in de cosmetische chirurgie benaderen. Maak een afspraak

MicroSkinPolish

Rimpels, grove poriën, acnelittekens, pigmentvlekken, een verouderde, doffe of een verslapte huid? Tot voor kort kon u voor een snelle en duurzame huidverbetering alleen bij de cosmetisch arts terecht. Dat hoeft niet meer, want bij Body Lookz in Hendrik Ido Ambacht en Zwijndrecht werken wij als gecertificeerde MedCos Partner met de MicroSkinPolish. Hiermee zijn we in staat om geweldige resultaten te behalen op het gebied van huidverbetering. Deze zijn vergelijkbaar aan de cosmetische chirurgie alleen dan op een milde en pijnloze manier. Lees meer informatie over de MicroSkinPolish op de website van MedCos.

Stap 1: Microdermabrasie

Tijdens de eerste stap wordt via een speciale vacuümtechniek met steriele microkristallen (microdermabrasie) laagjes oude en dode huidcellen weggehaald. Met deze eerste stap wordt tevens de productie van collageen en elastine in de huid gestimuleerd en nieuwe jonge cellen worden zichtbaar. Na deze stap is uw huid schoon en ontvankelijk voor actieve werkstoffen en klaar voor de volgende stappen.

Stap 2: Low Level Laser met hyaluronzuur

Tijdens de tweede stap wordt een zeer hoogwaardig hyaluronzuur aangebracht met een cold laser op uw huid. Dankzij de Cold Laser zal de doorbloeding worden gestimuleerd en kan uw huid het hyaluronzuur optimaal opnemen. Hierdoor zal herstel van volume en elasticiteit gecreëerd worden en fijne oneffenheden zullen vervagen. De ‘batterij’ van de cellen krijgt als het ware een kick om weer optimaal te functioneren. De huid verbetert zienderogen en zal stevig aanvoelen.

Stap 3: Polishing the Skin met een krachtig serum

Tijdens de derde en afsluitende stap wordt een serum, voorzien van zeer actieve werkstoffen als essentiële vitaminen, anti-oxidanten, een beschermingsfactor en een speciale olie, met de Polisher in uw huid gemasseerd. De massage geeft een verwarmend effect en de huid een finishing touch, waardoor u Body Lookz met een gladde en stralende huid verlaat.

Veelgestelde vragen

Aantal behandelingen

Een behandeling duurt ongeveer 60 minuten. Het resultaat na een kuur van 6-8 behandelingen: een beduidend jonge, frisse, stevige, egale en gladde huid. Met een onderhoudsbehandeling van 1 keer per 4 weken blijft deze verbetering duidelijk zichtbaar en duurzaam. Bezoek onze schoonheidssalon in Hendrik Ido Ambacht voor meer informatie.

Prijzen

MicroSkinPolish behandeling 

 • Oppervlaktereiniging
 • Microdermabrasie
 • Onzuiverheden verwijderen
 • Wenkbrauwen waxen/ epileren
 • Low Level Laser Therapy
 • Masker
 • Polishing serum
 • Dag/nachtverzorging
€109

Belangrijk om te weten:

 • Na de behandeling kan de huid iets trekkerig en droog aanvoelen en enige roodheid vertonen.
 • Advies: minimaal 10 dagen tot na de behandeling een SPF 30/50 gebruiken.
 • Tot een week na de behandeling dient u warmtebehandelingen zoals directe blootstelling aan zon, zonnebank, sauna, heet water, intensief sporten en zwemmen te vermijden.

Contra- indicaties:

 • Huidziekten zoals, psoriasis en actieve eczeem.
 • Onstabiele diabetes.
 • Dermatitis (ontsteking van de huid).
 • Open wondjes.
 • Door virussen veroorzaakte laesies, herpes, gordelroos.
 • Vitamine A medicatie (roaccutane, moet je 9 maanden gestopt zijn).

Stap 1:
Reinigen

Tijdens de eerste stap worden de dode huidcellen verwijderd en wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd.

MicroSkinPolish-Step 1

Stap 2:
Activeren en opvullen

Tijdens de tweede stap worden de ‘motortjes’ van de cellen geactiveerd (de mytochondrien), wordt de doorbloeding gestimuleerd en vult het hyaluronzuur de kleine huidoneffenheden op.

MicroSkinPolish-LowLevelLaser

Stap 3:
Voeden en beschermen

Tijdens de derde en afsluitende stap wordt de doorbloeding gestimuleerd en worden actieve ingrediënten (vitaminen, anti-oxidanten en tamanu olie) op uw huid aangebracht met een SPF 30.

MicroSkinPolish-PolishingTheSkin

Gratis consult
De natuurlijke facelift zonder te snijden!

Menu