Online afspraak maken

Online afspraak maken

Let op: De Beauty Angel, Cryolipolyse (vetbevriezing), SRA en Sublative huid verbeterende behandelingen worden alleen in Zwijndrecht uitgevoerd. In Hendrik-Ido-Ambacht laser ontharen wij exclusief met de Soprano ICE Platinum.

Zonnebanken gesloten tot 28 april

Lieve klantjes, helaas mogen de zonnebanken niet gebruikt worden tot 28 april. Op 20 april is een volgende persconferentie waarin wordt gezegd wat er weer na 20 april mogelijk is. Wij zullen jullie hierover per e-mail en via onze social media kanalen op de hoogte houden. Houd deze dus goed in de gaten! Omdat wij snappen dat jullie nu net zo teleurgesteld zijn als ons, hebben wij een speciale actie. Totdat de zonnebanken weer gebruikt kunnen worden kun je gebruik maken van onze
Professionele Spray Tan behandeling in Zwijndrecht met 50% korting

Op alle reserveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. U kunt een reservering altijd kosteloos annuleren tot 24 uur van te voren. Wij kunnen dan de vrijgekomen tijd weer aan iemand anders aanbieden. Wanneer u ons niet tijdig informeert zijn wij helaas genoodzaakt de gereserveerde tijd in rekening te brengen.

Menu