Medisch Pedicure

Een medisch pedicure, vergelijkbaar met een ‘gewone’ pedicure, richt zich op het verzorgen van uw voeten en het behandelen van huid- en nagelaandoeningen. Een van de verschillen is dat de medisch pedicure een specialisatie heeft in het behandelen van risicovoeten die zijn ontstaan door verschillende oorzaken zoals ziekte, ouderdom, of verwaarlozing. Bij Body Lookz kregen we de afgelopen jaren steeds meer vraag hiernaar en zien we steeds vaker klanten met een diabetes voet. Dit heeft ertoe geleid dat wij deze dienst ook willen aanbieden, zodat de klant met een risicovoet behandeld kan worden in zijn vertrouwde omgeving. We bieden deze dienst aan bij Body Lookz in Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht.

Onze specialisaties

Bij ons kunt u rekenen op een breed scala aan behandelingen afgestemd op uw specifieke behoeften. Onze medisch pedicure maakt gebruik van diverse technieken, waaronder nagelbeugels, nagelreparatie en anti-druktechnieken, om uw klachten effectief aan te pakken.

Wij richten ons specifiek op de volgende doelgroepen:

Mensen met Diabetes: Voetproblemen zijn veelvoorkomend bij diabetespatiënten. Onze medisch pedicure begrijpt de complexiteit van diabetes gerelateerde voetproblemen en is toegewijd aan het bieden van de best mogelijke zorg.

Reumapatiënten: Reuma kan leiden tot pijnlijke en gevoelige voeten. Onze medisch pedicure heeft expertise in het behandelen van reuma gerelateerde voetproblemen om uw comfort te verbeteren.

Tarieven en expertise

Voor medische pedicurebehandelingen vragen wij een toeslag van €3,- bovenop onze reguliere pedicure prijzen. Deze extra investering zorgt ervoor dat u de gespecialiseerde zorg krijgt die uw voeten verdienen.

Onze medisch pedicure beschikt over uitgebreide theoretische kennis op het gebied van anatomie, fysiologie, pathologie, orthopedie, dermatologie, hulpmiddelen, schoenen en schoenaanpassingen. Bovendien heeft ze diepgaande kennis van verschillende ziektebeelden.

Prijzen medisch pedicure

Behandeling Prijs
Standaard medisch pedicure | 30min. €35
Medisch pedicure met veel eelt | 45 min. €47,50
Deluxe medisch pedicure | 45 min. €50,-
Likdoorn verwijderen (risicovoet) €20,50
Nagels knippen (risicovoet) €18
Teen nagels lakken Go Time lak €22
Teen nagels lakken met Gellak €30

Medisch Pedicure
Heeft u een risicovoet? Boek dan een afspraak bij onze medisch pedicure