Laser ontharen Soprano ICE Platinum Laser ontharen BOEK EEN AFSPRAAK Voor alle huidtypen!

Geen schade aan de huid

Heel het jaar door mogelijk

Vrijwel Pijnloze behandeling
Soprano ICE Nooit meer scheren en een zachte huid
Alma Soprano ICE Platinum

Laser ontharen

Overweeg je om permanent je haar te verwijderen? Bij Body Lookz Hendrik-Ido-Ambacht werken wij met het meest geavanceerde laserapparaat voor het definitief ontharen van alle huidtypen. De Soprano ICE Platinum wordt gebruikt door moderne ontharingsklinieken en toonaangevende artsen over de hele wereld. Het bekroonde Soprano ICE Platinum lasersysteem is de nieuwste versie van het ontharingssysteem waarbij alle huidtypen en lichaamsdelen inclusief het gelaat definitief onthaard kunnen worden. Dit vanwege de drievoudige diode-technologie die werkt op de golflentes van 755nm, 810nm en 1064nm. De Soprano ICE Platinum is vandaag de dag de meest complete en effectieve laser beschikbaar in de markt voor permanent ontharen, zowel voor vrouwen als mannen!

Laser ontharen Soprano ICE Platinum

Wij werken met de medisch gekeurde diode laser Soprano ICE Platinum in Hendrik-Ido-Ambacht. Deze laser maakt gebruik van exclusieve 3D-technologie en combineert de drie meest effectieve lasergolflengten voor ontharing in één handstuk. Gelijktijdig activatie van de drie lasergolflengten, zorgt voor een opname van laserenergie op drie verschillende dieptes in de huid.

Pijnloos laser ontharen?

De Soprano ICE Platinum maakt gebruik van de SHR-methode van Alma Laser.  Dit is de enige klinisch bewezen methode om laser ontharing vrijwel pijnloos uit te voeren. De unieke verwarmings- en energie leveringsmethode brengt effectief schade toe aan het haarzakje terwijl het schade en pijn aan het omliggende weefsel voorkomt. Tegelijkertijd koelt de geïntegreerde ICE™ technologie het huidoppervlak waardoor oppervlakkige brandwonden en de gewaarwording van pijn wordt voorkomen.

Ook in de zomer laseren!

Met de Soprano ICE Platinum kunnen we een breed scala van patiënten en haartypes het hele jaar door  behandelen, dus ook in de zomer! In plaats van het blootstellen van de haarfollikel aan hoge energie pulsen wat schade aan de huid kan veroorzaken die veel melanine bevat, verwarmt SHR de huid geleidelijk tot de gewenste warmte waardoor er energie aan het haarzakje wordt geleverd. Dit maakt SHR de veiligste laseroptie voor het verwijderen van haar, ook voor patiënten met een donkere huid en in de zomer!

Aantal behandelingen

Afhankelijk van het huid- en haartype kunnen de resultaten meestal na 6-8 behandelingen worden waargenomen. Per persoon kan dit wel variëren. Onze specialisten zullen tijdens de intake altijd bespreken wat het advies is voor jouw huid- en haartype.

Prijzen laser ontharen

Laser ontharen de behandeling

1. Intake

Voordat je start of wilt gaan starten vind een intake plaats. Tijdens de intake bespreken we jouw wensen en geven wij uitleg over de behandeling en kosten hiervan. In sommige gevallen is het ook mogelijk een een proefflits te ervaren, zodat je kunt ervaren hoe het voelt. Het gesprek geeft ook ruimte voor specifieke wensen. En tevens kunnen wij ook onze voorwaarden uitleggen.

2. Voorbereiding

Op de dag van de behandeling dient het te behandelen gebied geschoren en schoon te zijn. Scheer het te behandelen gebied 24 uur voor de behandeling. Let op: alleen maar scheren. Dus niet waxen of epileren. Graag ook 10 dagen voor de behandeling uit de zon blijven. Tevens dien je het te behandelen gebied vrij te maken van make up, parfums, deodorant, sunblock, essentiële oliën of andere huidlotions.

3. De behandeling

De behandeling zal worden uitgevoerd door één van onze laser opgeleide en ervaren specialisten. Met een potlood tekent de specialiste het te behandelen gebied af en brengt op dit gebied een gel op de huid aan. De gel zorgt voor een goede geleiding van de Soprano ICE Platinum laser en de gel werkt ook nog eens verkoelend. Om tot het gewenste resultaat te komen zijn er tussen de 6 tot 10 behandelingen nodig iedere 6 tot 8 weken. Dit is slechts een indicatie gebaseerd op ervaringen.

4. Na de behandeling

Het is verstandig om na de behandeling minimaal 1 week uit de zon te blijven. Na deze week kun je weer heerlijk zonnen, gebruik dan wel bij voorkeur een zonnebrandcrème met een hoge factor.

Vrijwel pijnloos

Dankzij een gepatenteerde ‘in motion’ (bewegende) lasertechniek. Bij deze techniek wordt, in tegenstelling tot andere apparaten, niet in één keer een heel hoge energie op één plaats afgegeven (wat pijn veroorzaakt), maar een lagere energie in meerdere laserflitsen/pulsen.

Breedste scala aan haartypen en haarkleuren.

Met de Soprano ICE Platinum Platinum Laser kunnen zowel de lichtere haarkleuren als de donkere huidtypes behandeld worden.

De 3 meest effectieve golflengtes in 1

De Platinum-versie combineert 3 lasergolflengten in één innovatief handapparaat en kan dus doelgericht verschillende weefseldiepten en anatomische structuren binnen in de haarfollikel behandelen

Gratis consult
Reserveer eenvoudig online uw gratis consult in Hendrik-Ido-Ambacht of Zwijndrecht.

Menu