Verschillende behandelingen

Standaard pedicure behandeling

Bij een standaard pedicure behandeling worden de nagels geknipt, eelt wordt verwijderd en likdoorns/ingroeiende teennagels worden behandeld, als laatste worden de voeten ingesmeerd met een verzorgende voetcrème.

Om de voeten er nog fraaier uit te laten zien kun je de teennagels ook bij ons laten lakken met long lasting nagellak, de nieuwe Go Time lak of Gellak van het merk Young Nails dat zeker 4 tot 6 weken blijft zitten!

Pedicure deluxe behandeling

Wij hebben naast de gewone pedicure behandeling ook een heerlijk extraatje, de pedicure deluxe behandeling! Bij deze behandeling beginnen we met een gewone pedicure behandeling waarbij we de nagels knippen, eelt verwijderen en likdoorns, kloven en ingroeiende nagels verhelpen. Na deze behandeling gaan we verder met het verwennen van de voeten met de producten van Lycon. We beginnen met een sugar scrub, hierdoor worden dode huidcellen verwijderd. Daarna word het hydrating mask aangebracht, de voeten worden ingepakt met handdoekje zodat het masker goed in kan trekken. Ook word er tijdens het masker een heerlijke massage gegeven van de voeten. Als laatste word er een hydraterende crème aangebracht. Bij deze behandeling is het ook mogelijk om de nagels te laten lakken met een Go time of gellak.

Deze behandeling is erg effectief voor mensen met droge voeten en om kloofjes tegen te gaan. Wij adviseren de behandeling elke 6 weken te herhalen voor het beste resultaat.

Cosmetische voetverzorging + go time of Gellak

Dit is een heerlijke behandeling waarbij we de voetjes even lekker in de watten leggen.

Met deze behandeling beginnen met een sugar scrub, hierdoor worden dode huidcellen verwijderd. Daarna word het hydrating mask aangebracht, de voeten worden ingepakt met handdoekje zodat het masker goed in kan trekken. Ook word er tijdens het masker een heerlijke massage gegeven van de voeten/onderbenen. Er word een door u gekozen go time lakje aangebracht die wel 4-6 weken op de teennagels blijft zitten. Als laatste word er een hydraterende crème aangebracht. Bij deze behandeling word GÉÉN eelt verwijderd of eventuele likdoorns of ingegroeide nagels behandeld. Boek daarvoor een pedicure of pedicure deluxe behandeling voor.

Prijzen Pedicure

 

Standaard behandeling 30min. €32
Standaard + extreem eelt verwijderen €44,50
Likdoorn verwijderen €17,50
Nagels knippen €15
Teen nagels lakken long lasting €15
Teen nagels lakken Go Time lak €22
Teen nagels lakken met Gellak €30
Pedicure deluxe 45min. €47
Pedicure deluxe met go time €66
Pedicure deluxe met go time verwijderen en nieuw €71
Pedicure deluxe met gellak €74
Pedicure deluxe met gellak verwijderen en nieuw €79
Cosmetische voetbehandeling met Go time €34
Cosmetische voetbehandeling met Go time verwijderen en nieuw €39
Cosmetische voetbehandeling met gellak €42
Cosmetische voetbehandeling met gellak verwijderen en nieuw €47

Ook uw voeten verdienen aandacht…

Wist je dat veel mensen rond lopen met voetklachten of last hebben van vermoeide voeten? Maar hoe zit het met jouw voeten? Zijn deze in een goede conditie? Word je gehinderd bij het lopen? Of wil je gewoon mooi verzorgde poezelige voetjes?!

De meesten mensen verzorgen elke dag hun gezicht en lichaam maar vergeten de verzorging van de voeten. Terwijl onze voeten ons elke dag moeten dragen. Begin met het verbeteren van de conditie van de voeten en teennagels en verstop ze niet langer. Wij geven je voeten op professionele wijze de aandacht en verzorging die ze nodig hebben. Onze pedicure helpt je op een prettige wijze van eventueel eelt, likdoorns, kloven en ingroeiende teennagels af!

Veelgestelde vragen

Een pedicure behandeling is voor elke leeftijd, man of vouw, met of zonder klachten.

Gemiddeld brengen klanten om de 6-8 weken een bezoek aan de pedicure. Maar dit is geheel afhankelijk van je situatie. Als je veel last heb van eelt of kloven komen de klanten gemiddeld tussen de 3 a 4 weken.

Een pedicure is iemand die zich professioneel bezighoudt met het verzorgen en behandelen van de voeten en de teennagels.

Als je last hebt van een likdoorn wordt deze bij de standaard pedicure behandeling ook verwijderd daar zitten geen extra kosten aan vast.

Wij doen ook ingegroeide teennagels behandelen zolang de nagel niet ontstoken is.