Wimperextensions

One by one/ 2D/ 3D of Russian Volume wimperextensions

Wilt u mooie lange, volle en gekrulde wimpers zonder gedoe met mascara? Dan zijn wimperextensions de oplossing! Tijdens deze behandeling plaatsen wij zorgvuldig één wimperextension ( one by one), of juist een waaiertje van (Russian) Volume techniek wimperextensions, op elke afzonderlijke natuurlijke wimper. Zo kunnen we een mooie, intense look creëren die toch nog heel natuurlijk oogt.

Wij gebruiken de wimperextensions van Perfect Eyelash. Onze stylistes worden regelmatig getraind door Perfect Eyelash om zo op de hoogte te kunnen blijven van alle trends op het gebied van wimperstyling.

De krul, dikte en lengte van de extensions zijn volledig te bepalen naargelang uw wens en uw natuurlijke wimperharen. De behandeling beschadigt de natuurlijke wimpers niet, mits u de juiste nazorg richtlijnen toepast. Deze worden door onze ervaren wimperstylisten uitgelegd na de behandeling.

De styliste maakt samen met u een keuze in de soort, krul en dikte van de wimperextensions, rekening houdende met uw wensen en wat uw natuurlijke wimpers kunnen dragen. Vervolgens gaat ze de wimperextensions één voor één plaatsen. Tijdens de behandeling dient u uw ogen ten alle tijden gesloten te houden, de uitgelezen kans dus om even te ontspannen en tot rust te komen!

Een nieuwe set One by One duurt ongeveer 1,5 uur en de refill-behandelingen duren gemiddeld 1 uur.

Het duurt ongeveer 8 weken totdat de laatste wimperextensions uitgegroeid zijn. Wilt u ze echter altijd mooi vol houden dient u steeds binnen 2 tot 4 weken terug te komen voor een refill-behandeling.

Prijzen on by one wimperextensions

Nieuwe set €75,00
Opvullen binnen 2 weken €27,50
Opvullen binnen 3 weken €32,50
Opvullen binnen 4 weken €37,50
2D Wimpers + €5,00
3D Wimpers / Russian Volume + €6,50
Verwijderen €15,00

Behandeling

De behandeling

Eerst wordt er gekeken met de wimper specialist welk soort wimper haartje bij u past, want we hebben diverse wimper haartjes die verschillen in lengtes, diktes en krullen. Een C krul is bijvoorbeeld een natuurlijke krul en een D krul een heftige krul. Daarna worden de wimper haartjes op de natuurlijke wimpers aangebracht met een speciale lijm. Een mens heeft gemiddeld 90 tot 120 haartjes wimpers per oog en op bijna alle haartjes wordt een wimperextension geplakt.

De behandeling is volledig pijnloos en beschadigt de natuurlijke wimpers niet.

Duur behandeling

Een nieuwe set wimperextensions one by one duurt ongeveer 1 ½ tot 2 uur. Een opvulbeurt varieert tussen een half uur tot een uur.

Wilt u nog vollere wimpers? Dan kunt u kiezen tussen 2D of 3D Wimpers. U krijgt dan twee of drie haartjes aan één natuurlijk haartje.
Hiervoor gelden de onderstaande toeslagen bovenop de prijs van een normale behandeling.

Opvullen

Opvullen

Aangezien er elke dag wel een wimper uitvalt van nature is het op den duur nodig om de wimperextensions weer op te vullen. Tegenwoordig zijn de technieken en materialen verbeterd waardoor kans op verhoogde wimperuitval een stuk minder is geworden, maar dit blijft altijd variëren per persoon. De een raakt nou eenmaal meer wimpers kwijt dan de ander, maar de wimpers groeien continu weer aan waardoor er weer nieuwe wimpers ontstaan, welke voorzien kunnen worden van nieuwe wimperextensions.

Verwijderen

Verwijderen

Wimperextensions kunnen het best worden verwijderd door een van onze specialiste om ervoor te zorgen dat de eigen wimperhaartjes blijven zitten. Wij gebruiken een speciale vloeistof die de wimperextension los weekt van de eigen wimper. Doe dit dus niet thuis, want dan beschadigd u de natuurlijke wimpers.

Vragen en tips

Voel je de wimperextensions zitten?

De wimperverlenging is nauwelijks merkbaar. Mensen die een bril dragen kunnen met sommige type wimperextensions wel ervaren dat de lange wimpers tegen het glas aankomt. Mogelijk hebben zij ook eerder mascara op het brilglas gekregen. De oplossing hiervoor is een minder lange wimper of een andere krul. Neem in dat geval een C krul of een D krul. De krul buigt meer omhoog waardoor je toch een langere wimper hebt en geen last hebt van dat hij tegen het glas van de bril aankomt

Tips:

Wimperextensions die net zijn aangebracht mogen enkele uren daarna niet nat worden. De lijm is mogelijk nog niet volledig uitgehard. Probeer de eerste 2 dagen, na het laten zetten van wimperextensions, bij het douchen de wimpers niet nat te laten worden. Dit voorkomt onnodige wimper uitval. Een wimperkrultang wordt afgeraden te gebruiken bij wimperextensions.

Verzorging

De juiste nazorg is minstens even belangrijk als het plaatsen zelf. Uw styliste zal de juiste nazorg richtlijnen uitgebreid met u bespreken en u alle tips geven om zo lang mogelijk plezier te hebben van uw prachtige nieuwe wimpers.

Na de behandeling dient u de eerste 24 uur water te vermijden. Dit omdat de lijm in deze periode nog aan het uitharden is en water dit kan beïnvloeden. Hierna gelden de volgende adviezen:

  • Dagelijks reinigen met de Perfect Eyelash Lash Foam.
    Dit voorkomt een ophoping van vuilrestjes, met mogelijk nare ontstekingen als gevolg. Ook zal het ervoor zorgen dat uw extensions langer mooi blijven.
  • Alle producten met olie rond de ogen vermijden.
    Olie tast de lijm waarmee de wimperextensions bevestigd zijn aan, dit moet dus ten alle tijden vermeden worden!
  • Alleen aangepaste make-up rond de ogen gebruiken.
    Perfect Eyelash heeft speciaal ontwikkelde olievrije eyeliner, oogpotlood en mascara.
  • Niet wrijven in de ogen of trekken aan de wimperextensions

Everlash Spread plukjes

Je kunt ook kiezen voor de Everlash Spread plukjes. Deze wimperextensions zijn bijzonder licht, synthetisch, waterbestendig en zitten er binnen 20 minuten op. Leuk om het idee van wimperextensions eens uit te proberen! De Everlash Spread wimperextensions plukjes bestaan uit 5-6 fijne haartjes welke als plukjes samengevoegd zijn. Met een speciale transparante lijm brengen we de wimperplukjes één voor één aan, op en tussen de eigen wimpers. Na het plaatsen verbinden we de plukjes met een zwarte lijm laag die de plukjes verbindt en tevens dient als mascara look. Het resultaat blijft ongeveer 1 tot  maximaal 3 weken mooi. Wil je langer genieten van de extensions? Dan adviseren wij voor de andere techniek te kiezen. Ben je nieuwsgierig of de plukjes wimperextensions ook wat voor u zijn? Bel ons of komt langs in onze salon voor meer informatie.

Prijzen wimperplukjes

Spread wimperverlenging €27,50
Spread wimperverlenging verwijderen €  7,50

Menu