Wimperextensions

One by one/ 2D/ 3D of Russian Volume wimperextensions

Wilt u mooie lange, volle en gekrulde wimpers zonder gedoe met mascara? Dan zijn wimperextensions de oplossing! Tijdens deze behandeling plaatsen wij zorgvuldig één wimperextension ( one by one), of juist een waaiertje van (Russian) Volume techniek wimperextensions, op elke afzonderlijke natuurlijke wimper. Zo kunnen we een mooie, intense look creëren die toch nog heel natuurlijk oogt.

Wij gebruiken de wimperextensions van Perfect Eyelash. Onze stylistes worden regelmatig getraind door Perfect Eyelash om zo op de hoogte te kunnen blijven van alle trends op het gebied van wimperstyling.

De krul, dikte en lengte van de extensions zijn volledig te bepalen naargelang uw wens en uw natuurlijke wimperharen. De behandeling beschadigt de natuurlijke wimpers niet, mits u de juiste nazorg richtlijnen toepast. Deze worden door onze ervaren wimperstylisten uitgelegd na de behandeling.

De styliste maakt samen met u een keuze in de soort, krul en dikte van de wimperextensions, rekening houdende met uw wensen en wat uw natuurlijke wimpers kunnen dragen. Vervolgens gaat ze de wimperextensions één voor één plaatsen. Tijdens de behandeling dient u uw ogen ten alle tijden gesloten te houden, de uitgelezen kans dus om even te ontspannen en tot rust te komen!

Een nieuwe set One by One duurt ongeveer 1,5 uur en de refill-behandelingen duren gemiddeld 1 uur.

Het duurt ongeveer 8 weken totdat de laatste wimperextensions uitgegroeid zijn. Wilt u ze echter altijd mooi vol houden dient u steeds binnen 2 tot 4 weken terug te komen voor een refill-behandeling.

Prijzen one by one wimperextensions

 

Nieuwe set€80,00
Opvullen binnen 2 weken€30,00
Opvullen binnen 3 weken€35,00
Opvullen binnen 4 weken€42,50
2D Wimpers+ €5,00
3D Wimpers / Russian Volume+ €6,50
Wimperextensions verwijderen€20,00

De behandeling

Eerst wordt er gekeken met de wimper specialist welk soort wimper haartje bij u past, want we hebben diverse wimper haartjes die verschillen in lengtes, diktes en krullen. Een C krul is bijvoorbeeld een natuurlijke krul en een D krul een heftige krul. Daarna worden de wimper haartjes op de natuurlijke wimpers aangebracht met een speciale lijm. Een mens heeft gemiddeld 90 tot 120 wimper haartjes per oog en op bijna alle haartjes wordt een wimperextension geplakt.

De behandeling is volledig pijnloos en beschadigt de natuurlijke wimpers niet.

Duur behandeling

Een nieuwe set wimperextensions one by one duurt ongeveer 1 ½ tot 2 uur. Een opvulbeurt varieert tussen een half uur tot een uur.

Wilt u nog vollere wimpers? Dan kunt u kiezen tussen 2D of 3D Wimpers. U krijgt dan twee of drie haartjes aan één natuurlijk haartje.
Hiervoor gelden de onderstaande toeslagen bovenop de prijs van een normale behandeling.

Veelgestelde vragen

Menu