Zonnebanken Zwijndrecht

Voordelen-Ergoline-Premium-Studio

Ervaar pure prestige en luxe in onze Ergoline Premium zonnestudio in Zwijndrecht. Onze zonnestudio is door Ergoline uitgeroepen tot Premium studio en behoort hierdoor tot de top 50 zonnestuidio’s in Nederland. Je bent gegarandeerd van de beste en meest luxe Ergoline zonnebanken, waaronder de Prestige Lightvision en twee Prestige 1600 zonnebanken met Beauty Light. Of je nu op zoek bent naar een lichte teint of een intense en langdurige diepe kleur, met Personal Sunstyle zijn deze Prestige zonnebanken altijd de perfecte keuze. Als je voor het eerst komt zonnen, dan zullen we je op basis van jouw huidtype en wensen van een passend zon- en zoncosmetica advies voorzien.

Hieronder lees je meer over onze nieuwste Ergoline zonnebanken in Zwijndrecht en kun je ook een plekje reserveren, zodat je niet hoeft te wachten.  Je vindt ons in Winkelcentrum Walburg tegenover de ICI PARIS en zijn 7 dagen in de week geopend!

Voordelen-Ergoline-Premium-Studio

Ergoline Prestige LightVision

De Prestige Lightvision is het nieuwe topmodel van Ergoline vol innovatie en biedt een zonervaring op het hoogste niveau. De Ergoline Lightvision is geschikt voor ieder huidtype dankzij de drie zoneprogramma’s en biedt intensievere prestaties, verbeterde huidverzorging, geavanceerde comfortvoorzieningen, intuïtieve (spraak)bediening. De geavanceerde hybride technologie heeft de directe pigmentatie op het lichaam verder verbeterd. Ook in het gezichtsveld zijn de bruiningsprestaties opnieuw verbeterd door een geoptimaliseerde UV-verdeling en een extra smartsun-spaghettilamp. De nieuwe Beauty Light LED Complete garandeert een nog intensievere huidverzorging met meer dan 200 krachtige LED’s en ondersteunt bovendien het bruiningsproces dankzij de gestimuleerde zuurstofproductie.

De Ergoline Prestige Lightvision is uitgerust met Aqua Fresh, Aroma, Surround Cooling PLUS, Climatronic PLUS en het nieuwe Cinematic Sound systeem biedt luxe op het hoogste niveau. Je kunt eenvoudig je mobiel verbinden met de Bluetooth aansluiting! Hiermee speel je jouw favoriete muziek af tijdens je zonsessie over het 3D-Sound-System. Als alternatief kunnen de mobiele telefoon en de MP3-speler natuurlijk ook met de in de zonnebank geïntegreerde audiokabel worden aangesloten. De Ergoline Prestige Lightvision kost bij Body Lookz €16 tot maximaal 20 minuten.

Ergoline Prestige 1600 (2 stuks)

Perfecte bruining zonder compromis met de Ergoline Prestige 1600 met Hybrid Performance en Beauty Light LED. De geactiveerde roodlicht spectra van de Hybrid Performance verbeteren de bloedcirculatie en de zuurstofverzorging in de huid en ondersteunen daardoor het bruiningsproces. De combinatie van UV-licht en Beauty Light maakt het mogelijk om een bijzonder mooie bruine kleur en een verzorgde huid te krijgen. Door de speciale Beauty Light LEDs krijgen het gezicht en het decolleté een zachte huid en een frisse teint. Op het lichaam zorgen de Beauty Light Smartsun lampen voor een bijzonder aangenaam gevoel op de huid. De Ergoline Prestige 1600 is geschikt voor de beginnende tot gevorderde zonner dankzij de drie zonprogramma’s. 

De Ergoline Prestige 1600 is uitgerust met Aqua Fresh, Aroma, Climatronic en 3D-sound biedt luxe op het hoogste niveau. Je kunt eenvoudig je mobiel verbinden met de Bluetooth aansluiting! Hiermee speel je jouw favoriete muziek af tijdens je zonsessie over het 3D-Sound-System. Als alternatief kunnen de mobiele telefoon en de MP3-speler natuurlijk ook met de in de zonnebank geïntegreerde audiokabel worden aangesloten. De Ergoline Prestige 1600 kost bij Body Lookz € 15 tot maximaal 20 minuten.

Ergoline Affinity 700 Twin Power

De nieuwe Ergoline Affinity 700 Twin Power biedt een ultieme zonervaring met extra comfort en luxe voor de beginnende en gevorderde zonner. De markante lijnen, de in het oog springende LED licht show en de helder verlichte bruiningstunnel nodigen u uit om te gaan zonnen! De Affinity Twin Power is uitgerust met 46 UV lampen, schouderbruiners en de nieuwe Advanced Performance Technologie bieden t.o.v. de voorgaande modellen een duidelijk verbeterde bruiningsopbrengst op het lichaam. Op het gezicht garandeert de Ultra Performance Plus-technologie met 3 gezichtsbruiners en 2 extra UVB B spaghettilampjes voor het beste resultaat.

De Ergoline Affinity 700 Twin Power is uitgerust met Aqua Fresh, Aroma, Climatronic en 3D-sound biedt luxe op het hoogste niveau. Je kunt je mobiele telefoon en de MP3-speler aansluiten met de in de zonnebank geïntegreerde audiokabel worden aangesloten. De Ergoline Affinity 700 Twin Power kost bij Body Lookz € 12 tot maximaal 20 minuten.

Verantwoord zonnen

Om jou de ultieme zonervaring te geven werken wij met de nieuwste professionele Ergoline zonnebanken. Deze zonnebanken staan bekend om zijn klasse en kwaliteit en voldoen aan alle Europese richtlijnen van de zonnebranche. Want binnen de EU mogen zonnebanken niet meer straling afgeven dan 0,3 W/m2, oftewel: de kracht van de zon op de stranden van de Middellandse Zee rond het middaguur.

In Nederland hebben we te weinig zonmomenten om het hele jaar door voldoende vitamine D aan te maken. Door een bezoek aan onze zonnestudio zorgt u naast het krijgen van een bruine teint, tevens voor de aanmaak van Vitamine D. En zoals we ondertussen weten is Vitamine D onmisbaar voor ons immuunsysteem en heeft meerdere positieve effecten op ons lichaam:

  • Het bevorderd de opname van calcium in de botten.
  • Het zorgt voor een betere doorbloeding van de huid en spieren.
  • Het gaat vermoeidheid tegen
  • Het kan de concentratie verbeteren.
  • Je kunt je zelfs gelukkiger gaan voelen!