NieuwsZonnebanken

Ergoline Premium zonnestudio

Zonnen in de meest luxueuze setting!

Onze zonnestudio’s in Barendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht en Zwijndrecht zijn officiële Ergoline Premium zonnestudio’s, hiermee behoren wij tot de top 50 Ergoline zonnestudio’s in Nederland. Wij beschikken over de nieuwste zonnebanken en zijn opgeleid volgens de laatste nationale Ergoline voorschriften. Body Lookz vindt huidverzorging belangrijk dit zie terug in ons aanbod van Devoted zoncosmetica en de keuze van de zonnebanken. Zo zijn wij uitgerust met de Prestige 1600 en de Prestige LightVision, deze zonnebanken zijn voor ieder huidtype geschikt vanwege de persoonlijke Sunstyle functie. Deze zonnebanken beschikken over Beauty Light en maken van jouw zonsessie een ultieme Wellness ervaring. Ervaar de sfeer, service en professionaliteit op het hoogste niveau.

Beste zonnebanken voor iedereen

De Prestige Lightvision en de Prestige 1600 geven een intensief en langdurig bruiningsresultaat en beschikken over huidverzorgend Beauty Light. Het mooie van deze zonnebanken is dat ze geschikt zijn voor de beginnende tot gevorderde zonner. Dit komt doordat je kunt kiezen uit drie programma’s, waarmee de kracht van de UV straling wordt afgestemd op jouw huid en behoefte. Op deze manier kan iedereen zonnen onder de meest luxe zonnebanken van Ergoline.

Beauty Light

De Prestige Lightvision en de Prestige 1600 beschikken over Beauty Light LED’s en smartsun-lampen voor een stralende teint en een zachte huid. De krachtige LED’s en smartsun-lampen garanderen een effectieve huidverzorging op het gezicht, het decolleté, de schouders en het lichaam. De Beauty Light werkt in de diepte van de huid en stimuleert de lichaamseigen aanmaak van collageen. Tegelijkertijd wordt de productie van zuurstof in de huid gestimuleerd, die het bruiningsproces ondersteunt, met dezelfde UV-output.

Ergoline Premium studio

Een Ergoline Premium Studio wordt jaarlijks gecontroleerd op onder andere hygiëne, service, deskundigheid en apparatuur. Bij ons kunt u verantwoord zonnen op hoog niveau. Zie hieronder alle voordelen:

  • Opgeleid volgens de laatste voorschriften
  • Gecertificeerde medewerkers
  • Ultieme hygiëne
  • Originele en tijdig gewisselde Ergoline lampen
  • Originele Ergoline zonnebanken
  • Optimaal onderhoud van zonnebanken
  • Officieel Devoted Creations verkooppunt
  • Professioneel zonadvies

“Ergoline Premium Studio zonnen op het hoogste niveau”