Wij verkopen verschillende lijnen zoncosmetica die allemaal goed zijn voor je huid. De crèmes zullen je huid beschermen en ervoor zorgen dat je huid sneller bruin wordt en langer bruin blijft. Klik in het menu links voor meer informatie en prijzen van onze zoncosmetica.

Waarom zoncosmetica?

Tijdens het zonnen verliest uw huid veel vocht waardoor uitdroging van de huid en huidveroudering kan ontstaan. Tevens reflecteert/blokkeert een droge huid het zonlicht. Wanneer u smeert met een zonnecosmetica die speciaal is ontwikkelt voor de zonnebank verhoogt u uw bruiningsresultaat tot wel 40%. Want een goed gehydrateerde huid zorgt ervoor dat u sneller bruin wordt en dat u dieper en langer bruin blijft. Gebruik ook aftersun een aantal uur na het zonnen. Dit product verzorgt je huid en houdt je kleurtje langer vast.

Gebruik géén SPF onder de zonnebank

Belangrijk is ook dat u géén SPF (beschermingsfactor) smeert. Dit houdt de UV straling tegen en is alleen voor gebruik in de buitenzon. Wanneer u met een SPF smeert onder de zonnebank houdt u eigenlijk datgene tegen dat u nodig heeft om een bruine kleur te krijgen. U verbrandt dus niet, maar wordt ook niet bruin. Verbranding onder de zonnebank wordt tegen gegaan door het aantal minuten te verlagen.

Gebruik géén gewone bodylotion en dagcrèmes onder de zonnebank

Gewone bodylotion, dagcrèmes of zalfjes zijn niet gemaakt om het vochtverlies onder een zonnebank tegen te gaan. Tijdens het zonnen droogt uw huid sneller uit, gebruik daarom ook een crème die daarvoor gemaakt is om dat te voorkomen. Daarnaast zitten In bodylotions en dagcrèmes vaak een SPF en als dit minder dan 6% is dan hoeft de fabrikant niet te vermelden op de verpakking.

Menu