Waxen

Waxen met Lycon voor een volkomen gladde en perfecte huid

Kom en ervaar de beste waxmethoden in één van onze schoonheidssalons in Hendrik-Ido-Ambacht en Zwijndrecht. Lycon waxing is de nieuwe manier van ontharen, die vanuit Australië de wereld aan het veroveren is. LYCON is marktleider op het gebied van harsen en wordt over de gehele wereld, in meer dan 93 landen gebruikt. Modellen en beroemdheden als Pippa Middleton, Sienna Miller, Victoria Beckham en Emily Blunt gebruiken dit revolutionaire product. Waxing is hot! Vrouwen én mannen willen een altijd gladde en superzachte huid, zonder al het gedoe en de pijn van harsen. Terecht stellen ze steeds hogere eisen aan de kwaliteit en duurzaamheid van de behandeling. Topsalons in de hele wereld gebruiken niets anders meer dan deze crème de la crème onder de waxen. Vrouwen kunnen bij ons terecht voor de famous Brazilian Wax.

Waarom waxen?

Waxen is een tijdelijke ontharingsmethode die het haar met wortel en al verwijdert. Scheren en het gebruik van ontharingscrèmes laten de wortels intact, zodat je haar met stoppels terugkomen. Bij waxen blijft je haar gemiddeld 3 tot 5 weken langer weg. Je haren worden zachter en er komen steeds minder terug en kunnen op den duur zelfs helemaal wegblijven. Bovendien verdwijnen de dode huidcellen, wat je huid heerlijk zacht en glad maakt. Daarnaast is de wax die wij gebruiken geschikt voor de meest gevoelige huid, doordat de wax niet hecht aan de huid door een olie laagje wat wij op de huidaanbrengen. De wax is super elastisch en hecht makkelijk aan zeer korte en dunne haren. De zijde zachte wax biedt voedende en verzorgende voordelen voor een comfortabele behandeling en geeft de huid een glad en zacht gevoel. Bovendien kan de wax gebruikt worden op lage temperaturen. Wel zo comfortabel voor de te behandelen huid.

De behandeling

In onze schoonheidssalon Body Lookz in Hendrik Ido Ambacht en Zwijndrecht werken alleen Lycon gecertificeerde schoonheidsspecialisten. Die eerst de procedure met u doorlopen, zodat u zich op uw gemakt voelt. Vervolgens wordt de huid ontsmet en wordt er een dun laagje olie opgebracht. Dit zorgt ervoor dat de wax alleen aan het haar kleeft en niet aan de huid. Dit voorkomt het pleister effect! Vervolgens zal de wax worden opgebracht met een spatel en wordt deze met een snelle handbeweging eraf gehaald. Na de behandeling zal de huid worden verzorgd met een kalmerende crème.

Prijzen waxen

Behandeling Prijs
Wenkbrauwen €15,00
Bovenlip €15,00
Hele gezicht €27,50
Oksels €20,00
Bikinilijn €27,00
Onderarmen €25,00
Hele armen €40,00
Onderbenen €30,00
Hele benen €50,00
Rug €40,00
Borst en buik €40,00
Brazilian wax (vrouwen) €39,00

Combi deals

Pakket Prijs
Like a star full body wax (hele lichaam waxen) €100,-
Ready For summer wax (Bikinilijn, onderbenen en oksels gratis) €50,-
Lycon Waxing

Ontdek de voordelen van Lycon wax:

 • Geschikt voor haartjes vanaf 1 mm (let op vanaf is niet bij alle lichaamsdelen!)
 • Vrijwel pijnloos en uiterst zacht voor de huid
 • Wordt aangebracht op lage temperaturen
 • Geen huidirritaties of roodheid
 • Verrijkt met essentiële oliën

Tips voor en na het waxen

Voor je komt waxen is het verstandig een dag van te voren te scrubben met de Lycon scub zodat de haartjes al wat losser komen.
De Lycon wax werkt het beste op wat langere haartjes dan op korte haartjes of stoppels. Probeer daarom niet vlak voor het waxen te scheren! Oksel, bovenlip of wenkbrauwen kunnen al na een paar dagen gewaxt worden maar de benen, borst of rug hebben wel een week nodig. Een gladde, vettige huid zorgt er voor dat de Lycon wax minder goed hecht, dus gebruik geen crèmes en bodylotions voor de behandeling.

Neem na de wax behandeling niet een te heet bad of douche, draag geen strakke of niet-ademende kleding, gebruik geen geparfumeerde zeep voor de behandelde zone, omdat dit lichte ongemakken en irritatie kan veroorzaken en ga niet direct in de zon liggen of zonnebanken.

Wij hebben in de salon een na-verzorgingslijn van Lycon. Met een scrub waar u voor het waxen mee kunt scrubben zodat de haartjes wat losser komen en na het waxen zodat de haartjes niet in gaan groeien. Wij hebben de lycon ingrown x-it solution die voorkomt dat haartjes gaan ingroeien na het waxen, scheren of gebruik van ontharings-creme. Of de hydraterende hand- & bodylotion die snel door de huid opgenomen en pro-vitamine B5 en vitamine E bevat, deze minimaliseert effectief de zichtbare tekenen van veroudering en voedt en beschermt de huid.

Contra-indicaties

Je kunt deze behandeling niet ondergaan als je medicijnen slikt die de gevoeligheid van de huid beïnvloeden zoals Rouaccutane, Tetracyline of Glucolic Acid. Stel ons altijd op de hoogte als je diabetes hebt, een huidallergie of chemotherapie/radiotherapie hebt ondergaan of als je een ziekte hebt waardoor je immuunsysteem wordt aangetast.

Hieronder volgen alle contra-indicaties:

 • Diabetes 1 – 2
 • Hart en vaatafwijkingen
 • Hemofilie
 • Hepatitis B
 • Je bent allergisch voor tandartsverdoving of bruine pleisters
 • Je gebruikt medicatie (bloedverdunners, bij gebruik antibiotica bij twijfel navraag bij huisarts)

Ontdek de wereld van Lycon

Lycon-hotwax

HOT WAX

Benen | armen | rug borst

STRIP WAX

benen | armen | rug | borst

LYCOJET

Eyebrow wax

Maak een online afspraak
Een gladde en superzachte huid, zonder al het gedoe en de pijn van harsen.