EMS BODY SCULPTING

✓ Strakkere buik en billen
✓ Geen tot nauwelijks spierpijn
✓ Spieropbouw en vetafbraak in 1
✓ Tot 30.000 contracties per behandeling
✓ Behandeling van incontinentie mogelijk

EMS Body Sculpting

Bij Body Lookz Barendrecht en Zwijndrecht ben je aan het juiste adres voor EMS-training om je buik en billen strakker te maken. Met behulp van elektrische spierstimulatie wordt in slechts 30 minuten per behandeling je spieren getraind en verstevigd met EMS Body Sculpting! Geen vermoeiende sportsessies meer, maar toch werken aan een fitter en slanker lichaam. EMS Body Sculpting is tevens uitermate geschikt voor vrouwen die na de zwangerschap hun lichaam weer in vorm willen krijgen.

De behandeling is geschikt om verschillende gebieden te behandelen:

Sixpack
Buik
butlift
Billen
Kuiten, benen, dijen.
Bovenbenen
incontinetie na zwangerschap
Bekkenbodemspieren

SPIEREN OPBOUWEN & VET VERLIEZEN

De EMS Body Sculpting vermindert vetweefsels en zorgt ervoor dat vet verdwijnt en de spiermassa tot wel 23% toeneemt. Daarom is deze techniek een ware innovatie. De EMS Reshape zorgt voor sterke (maximale) spiercontracties, die je niet bereikt tijdens een workout. De spieren gaan reageren op deze sterke spiercontracties en worden dikker doordat zowel het aantal spiervezels als het volume van iedere spiervezel afzonderlijk toeneemt. Tijdens deze contracties gebruiken de spieren veel vet. Wanneer je er strakker uit wil zien gaat het niet alleen om vet, immers: ons lichaam bestaat voor 30-40% uit spierweefsel. Een strakkere en plattere buik, met een betere definitie van de spieren of stevigere en rondere billen. Het is nu mogelijk met deze behandeling.

SNELLER & SLIMMER

EMS Body Sculpting is ontworpen voor esthetische doeleinden. Het is een baanbrekende technologie in niet-invasieve lichaamscontouren, omdat het niet alleen jouw vet verbrandt, maar ook jouw spieren opbouwt. Dit is de sleutel tot een strakker lichaam. Ten slotte is het een uiterst efficiënte behandeling die plaatsvindt met een interval van 2 tot 3 dagen. In een periode van 4 tot 5 weken produceert het meer getinte abs, strakkere billen en benen. Wij gebruiken de EMS Reshape Pro, de meest geavanceerde en intensieve elektrische spierstimulator.

INCONTINENTIE? DE PELVIC-PAD BIEDT DE OPLOSSING

Verlies je urine bij inspanning of door sterke aandrang? Ben je net bevallen? In de esthetische geneeskunde wordt HI-EMT gebruikt als een niet-invasieve lichaamscontourenbehandeling voor o.a. buik en billen. Dezelfde technologie is gebruikt en bewezen in urologie en gynaecologie voor de behandeling van urine-incontinentie door versterking van de bekkenbodemspieren. Voor de behandeling van incontinentie maakt de apparatuur gebruik van de pelvic-pad. De pad gebruikt HI-EMT die intensiteiten en pulsritmes afwisselt om de beoogde spieren volledig te bewerken met tienduizenden supramaximale contracties. Je traint zelfstandig de bekkenbodemspieren waarbij je gewoon de kleding kan aanhouden!

Het scala aan oefeningen dat nodig zou zijn om deze gebieden met succes te behandelen, zou veel tijd vergen zonder hetzelfde niveau te behalen. Oefeningen kunnen het therapeutische effect van de HI-EMT-procedure niet dupliceren. En het resultaat: een significante verbetering na 6 tot 10 behandelingen in 3 tot 5 weken, waarbij sommige klanten al verbetering ervaring na één behandeling. 

Video van de behandeling

Prijzen EMS Body Sculpting

EMS Body Sculpting Proefbehandeling + Intake
€45,-Eenmalig
 • Kijken of deze behandeling iets voor jou is ? Boek dan een proefbehandeling.
EMS Body Sculpting losse behandeling
€59Onderhoudsbehandeling
 • Losse behandeling voor onderhoud.

Resultaten EMS Body Sculpting

 • Vermindert vetweefsels en zorgt ervoor dat vet verdwijnt
 • Zorgt dat spiermassa tot wel 23% toeneemt. 
 • Geen operatieve ingreep, dus ook geen herstelperiode
 • Er worden geen naalden gebruikt
 • Er hoeft geen apart dieet gevolgd te worden
 • Behandeling van incontinentie mogelijk
 • De behandeling is medisch verantwoord en wetenschappelijk onderbouwd

De behandeling

Je begint altijd met een intake, waarin jouw wensen bespreken, tevens krijgt u voorlichting over de verwachten resultaten. Vervolgens worden de behandelsessies ingepland in een tijdsbestek van 6 weken en ondergaat u de eerste behandeling. Het beste resultaat kan worden wordt bereikt wanneer u twee keer per week een behandeling ondergaat. Tijdens de behandeling worden de handstukken geplaatst op de zone die u wilt behandelen en worden deze vastgezet met een elastische band. Daarna lig je 30 minuten op uw rug of buik, afhankelijk van het te behandelen gebied.

De EMS Reshape zorgt voor sterke (supramaximale) spiercontracties, die je niet bereikt tijdens een work-out in de sportschool. De behandelaar kijkt samen met u welke sterkte u aan kunt tijdens de behandeling. De behandeling zelf is niet pijnlijk maar wel intensief. Het voelt na de behandeling alsof je net een intensieve work-out gehad hebt, alleen zul je niet tot nauwelijks spierpijn hebben. Een behandeling duurt 20 à 30 minuten en er is geen hersteltijd. Je kunt na de behandeling dus direct verder met jouw dag!

Slechts één behandeling zorgt voor minimaal 20.000 – 30.000 krachtige spiersamentrekkingen in 30 minuten. Dat is vergelijkbaar met minimaal 20.000 sit-ups of squats! De combinatie van spierweefselstimulatie en vet verbranden tijdens een behandeling zorgt voor een betere spierdefinitie en strakkere lichaamscontour. Het is de ideale manier voor het bereiken van een platte buik en stevige billen.

Veelgestelde vragen EMS Body Sculpting

EMS Body sculpting werkt het beste voor mensen die slechts enkele cm (1-4cm) “knijpbaar” vet hebben op het gebied van behandeling. De behandeling is bedoeld om de spieren en core willen te verstevigen, bodycontour te verbeteren, en bodyshape te verstrakken, bij mensen die geen overgewicht hebben (tot een BMI van 30). Het is dus geen geschikte behandeling om af te vallen als je last hebt van overgewicht.

De EMS Body Sculpting kan worden ingezet voor een strakke buik, billen, bovenbenen en bij incontinentie problemen.

Bij sommige mensen zijn de buikspieren 1 dag na de 1e sessie verbeterd. Om het effect van vetafbraak en spieropbouw te bereiken, zijn ongeveer 10 behandelingen nodig. Het meest zichtbare effect is 2-4 weken na de behandeling. EMS Body Sculpting vermindert vetweefsels en zorgt ervoor dat vet verdwijnt en de spiermassa tot wel 23% toeneemt.

 

Dit is geheel afhankelijk van het resultaat wat je wil bereiken, de zone die je wil behandelen en hoeveel spieren en vet je hebt in de behandelzone. Vandaar dat de intake belangrijk is.  Daarnaast reageert ieder lichaam anders op de behandeling en de mate waarin de spiermassa toeneemt. Heb je bijvoorbeeld een plattere buik en wil je de buikspieren tonificeren dan zal dat sneller behaald worden dan iemand die meer vet heeft in de behandelzone. Gemiddeld zijn er 10 behandelingen nodig bij een gezond BMI. Er is geen limiet aan het aantal behandelingen, je kunt doorgaan totdat je doel bereikt hebt.

Bij een hoger vetpercentage in de buikzone behaal je betere resultaten als je de behandeling uitvoert in combinatie met de cryolipolyse. De crryo wordt dan ingezet voor vetreductie in de probleemzone. Een behandeling kan dan bijvoorbeeld bestaan uit 3x cryo en 10x EMS.

De behandeling is niet pijnlijk maar het is zeker intensief aangezien je de spieren traint. Na de behandeling voelt het alsof je een intensieve work-out gehad hebt. Er is geen hersteltijd na de behandeling. De trillingen hebben namelijk een drainerend effect waardoor de bloedcirculatie in de spieren bevorderd en de zuurstoftoevoer en de afvoer van afvalstoffen verbetert. Hierdoor treedt spierpijn niet of nauwelijks op.

Het effect kan 6 tot 12 maanden aanhouden, voordat het effect terug begint te lopen. De resultaten kunnen langdurig zichtbaar blijven wanneer je het combineert met regelmatige lichaamsbeweging, gezonde voeding, en eventueel een losse vervolgbehandeling om de maand. Hiervoor kun een strippenkaart aanschaffen.

De onderstaande intra-indicaties zijn in ieder geval van toepassing, overige worden besproken tijdens de intake:

 • Als u jonger bent dan 18 jaar.
 • Tijdens zwangerschap of als u borstvoeding geeft.
 • Wanneer je een koperspiraal draagt
 • Mensen met een BMI hoger dan 30
 • Sprake van bindweefsel of spier aandoeningen
 • Als u metalen implantaten in uw rug en/of heup-gebied heeft.
 • Als u last heeft van cerebrovasculaire aandoeningen. (patiënten met een beroerte).
 • Als u last heeft van een hersenbeschadiging of een hersenoperatie heeft gehad.
 • Als u epilepsie heeft.

Tot slot is het noodzakelijk dat metaal niet in de buurt van het apparaat komt. Daarom moeten sieraden worden af gedaan, een navelpiercing moet tijdelijk verwijderd worden, je mag geen telefoon vasthouden tijdens de behandeling en een broek met knopen dient uitgedaan te worden. Daarnaast adviseren we niet (te veel) eten voor de behandeling en voor de behandeling indien nodig even te plassen.

Een strakkere en plattere buik, met een betere definitie van de spieren of stevigere en rondere billen, het is nu mogelijk met de EMS Body Sculpting!