Botox en fillers

Botox en fillers

Eerstvolgende Botox en filler dagen

De cosmetische arts komt één keer per maand bij ons op locatie in Hendrik Ido Ambacht en Zwijndrecht. Boek via de onderstaande knop je afspraak of gratis intake online.

Frisse Look

Met het verstrijken van de jaren verandert uw huid. U kunt last krijgen van rimpels, volumeverlies, een vermoeide uitstraling of veranderde contouren. Soms kan het dan voelen dat uw gezicht niet meer past bij hoe u zich innerlijk voelt. U wilt hier iets aan laten doen, maar wel op een veilige en deskundige manier en met een natuurlijk fris resultaat.

Volumeherstel met fillers

Door fillers te injecteren, krijgt de huid meer volume. Hierdoor kan de huid minder snel rimpelen en dat zorgt voor een gladdere huid. De injecteerbare gel zorgt voor een uiterst natuurlijk resultaat. Dat maakt fillers geschikt voor vrijwel elke gelaatszone. Zo geven we uw gezicht meer volume bij ingevallen wangen, marionetlijnen of een verslapte huid rond de kin en kaaklijn. We kijken hierbij naar uw gezicht en uitstraling als geheel in plaats van naar elke zone apart. Met onze liquid facelift liften we uw hele gezicht. Veel van onze behandelingen voeren we uit met microcanules. Met een klein naaldje vullen we zo snel en comfortabel een groter onderhuids gebied. Hierdoor is de kans op blauwe plekken heel klein. Ook bij volumeverlies en rimpels in het decolleté en op de handen is een behandeling met injectables heel effectief.

Gezichtsspieren ontspannen met botuline-toxine

Fronsrimpels, voorhoofdslijnen, een onrustige kin en de kraaienpootjes rond uw ogen ontstaan doordat u onbewust uw gezichtsspieren aanspant. Hierdoor wordt de huid in elkaar gedrukt en ontstaat er een beschadiging. Onze behandeling geeft deze spieren rust en vermindert zo de rimpels in uw gezicht. U krijgt een zachter uiterlijk met een minder strenge uitdrukking. Deze behandeling wordt ook ingezet bij andere problemen, zoals tandenknarsen, hoofdpijn en overmatig transpireren.

Gratis persoonlijk advies

Wij begrijpen dat de stap naar een medisch cosmetische behandeling of ingreep voor de één eenvoudiger is dan voor de ander. Maak daarom gerust eerst een afspraak voor een gratis consult. Dokter Janneke Gilden kan u uitgebreid voorlichten van alle voor- en eventuele nadelen per behandeling. Ze geeft u daarnaast een gericht persoonlijk advies voor de meeste effectieve behandeling afgestemd op uw huid en uw wensen. Immers is ieder mens en iedere huid is uniek. Aan u te bepalen of u zich hier goed bij voelt. Onze missie is om u te laten stralen.

Janneke-Gilden-Bodylookz

Janneke Gilden

Cosmetisch arts

Janneke Gilden studeerde Geneeskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en behaalde in 2014 haar Artsexamen. Na haar afstuderen was ze vijf jaar werkzaam als arts-onderzoeker psychiatrie in het Erasmus MC. Uiteindelijk besloot ze haar hart te volgen en als cosmetisch arts aan de slag te gaan bij Filler Cottage.

Janneke vindt het belangrijk om cliënten op hun gemak te stellen, zodat zij goed kan achterhalen wat de wensen en verwachtingen zijn. Daarbij geeft zij graag een volledige uitleg over de behandeling en is zij eerlijk over het te behalen resultaat. Door minimale veranderingen accentueert zij de schoonheid van de client, waarbij een natuurlijke uitstraling gewaarborgd blijft. Zo weet zij zeker dat men vol zelfvertrouwen de kliniek weer
verlaat.

Janneke is getrouwd en moeder van twee stoere jongens. Naast haar werk als cosmetisch arts, besteedt zij haar tijd graag aan lange wandelingen in de natuur, het uitproberen van nieuwe recepten en uitstapjes met haar gezin.

BIG-nummer: 89918360701

NVCG

drs. van Gilden is lid van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde, een overkoepelende organisatie die zich serieus inzet voor de kwaliteit van cosmetische behandelingen en voorlichting.

NCVG
Botox (Azzalure)
€110per zone
 • - Voorhoofdsrimpels
 • - Frons
 • - Kraaienpootjes
 • - Wenkbrauwlift
 • - Hyperhidrose
 • - Bruxisme (knarsetanden)
 • - Migraine
Botox (Azzalure)
€1902 zones
 • - Voorhoofdsrimpels
 • - Frons
 • - Kraaienpootjes
 • - wenkbrauwlift
 • - Hyperhidrose
 • - Bruxisme (knarsetanden)
 • - Migraine
Fillers (Stylage)
€2951,0 ml
 • - Statische rimpel
 • - Neus-lippenplooi
 • - Marionetlijnen
 • - Lippen

Prijzen Botox (Azzalure)

 

Botox kleine zone (gummy smile, wenkbrauwlift, kin€ 95,-
1 zone Botox (Frons, voorhoofd, kraaienpootjes)€ 110,-
2 zones Botox€ 190,-
3 zones Botox€ 285,-
Botox migraine (of hoofdpijn)€ 110,-
Botox kaakspier (klemmen/knarsen)€ 190,-
Botox oksels (transpireren)€ 380,-

Prijzen fillers (Stylage)

 

0,5 ml Stylage (hyaluronzuur filler)€ 195,-
1 ml Stylage (hyaluronzuur filler)€ 295,-
1,5 ml Stylage (hyaluronzuur filler)€ 435,-
2,0 ml Stylage (hyaluronzuur filler)€ 545,-
3,0 ml Stylage (hyaluronzuur filler)€ 795,-
4,0 ml Stylage (hyaluronzuur filler)€ 995,-
Verwijderen hyaluronzuur filler€ 95,-
Filler neuslippenplooi+/- € 295,-
Filler lipvergroting+/- € 295,-
Filler traangoot+/- € 345,-
Filler marionetlijnen+/- € 250,-
Filler mondhoekjes+/- € 195,-
Filler rokerslijntjes+/- € 195,-
Filler jukbeenderen+/- € 545,-
Filler neuscorrectie+/- € 350,-
Filler liquid faceliftvanaf € 995,-

Gratis consult
Reserveer eenvoudig online uw gratis consult en behandelingen.

Menu