Botox en fillers

Botox en fillers

Frisse Look

Met het verstrijken van de jaren verandert uw huid. U kunt last krijgen van rimpels, volumeverlies, een vermoeide uitstraling of veranderde contouren. Soms kan het dan voelen dat uw gezicht niet meer past bij hoe u zich innerlijk voelt. U wilt hier iets aan laten doen, maar wel op een veilige en deskundige manier en met een natuurlijk fris resultaat. Bij Body Lookz bieden wij botox en filler behandelingen aan in Hendrik-Ido-Ambacht. De behandelingen worden uitgevoerd door drs. Machteld Ibelings. Zij is lid van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde, een overkoepelende organisatie die zich serieus inzet voor de kwaliteit van cosmetische behandelingen en voorlichting. Hiermee weet je dat je bij onze arts in goede handen bent en wordt geholpen door een arts die echt gespecialiseerd is in Cosmetische Geneeskunde.

Volumeherstel met fillers

Door fillers te injecteren, krijgt de huid meer volume. Hierdoor kan de huid minder snel rimpelen en dat zorgt voor een gladdere huid. De injecteerbare gel zorgt voor een uiterst natuurlijk resultaat. Dat maakt fillers geschikt voor vrijwel elke gelaatszone. Zo geven we uw gezicht meer volume bij ingevallen wangen, marionetlijnen of een verslapte huid rond de kin en kaaklijn. We kijken hierbij naar uw gezicht en uitstraling als geheel in plaats van naar elke zone apart. Met onze liquid facelift liften we uw hele gezicht. Veel van onze behandelingen voeren we uit met microcanules. Met een klein naaldje vullen we zo snel en comfortabel een groter onderhuids gebied. Hierdoor is de kans op blauwe plekken heel klein. Ook bij volumeverlies en rimpels in het decolleté en op de handen is een behandeling met injectables heel effectief.

Gezichtsspieren ontspannen met botuline-toxine

Fronsrimpels, voorhoofdslijnen, een onrustige kin en de kraaienpootjes rond uw ogen ontstaan doordat u onbewust uw gezichtsspieren aanspant. Hierdoor wordt de huid in elkaar gedrukt en ontstaat er een beschadiging. Onze behandeling geeft deze spieren rust en vermindert zo de rimpels in uw gezicht. U krijgt een zachter uiterlijk met een minder strenge uitdrukking. Deze behandeling wordt ook ingezet bij andere problemen, zoals tandenknarsen, hoofdpijn en overmatig transpireren.

Gratis persoonlijk advies

Wij begrijpen dat de stap naar een medisch cosmetische behandeling of ingreep voor de één eenvoudiger is dan voor de ander. Maak daarom gerust eerst een afspraak voor een gratis consult. Drs. Machteld Ibelings kan u uitgebreid voorlichten van alle voor- en eventuele nadelen per behandeling. Ze geeft u daarnaast een gericht persoonlijk advies voor de meeste effectieve behandeling afgestemd op uw huid en uw wensen. Immers is ieder mens en iedere huid is uniek. Aan u te bepalen of u zich hier goed bij voelt. Onze missie is om u te laten stralen.

Machteld Ibelings

Machteld Ibelings

Cosmetisch arts KNMG

Drs. Machteld Ibelings studeerde Geneeskunde aan de Erasmusuniversiteit van Rotterdam. Ze startte na haar opleiding tot tropenarts als pionier in Nederland aan de opleiding tot Spoedeisende Hulp arts en was zelf geruime tijd opleider in dit vakgebied. Ze werkt inmiddels al ruim 20 jaar met veel plezier als arts op de Spoedeisende Hulp.

Kleine chirurgische ingrepen hebben altijd haar voorliefde gehad. Net als oog voor esthetiek.
Op het eerste gezicht lijken er misschien met name verschillen tussen de cosmetische – en
spoedeisende geneeskunde maar overeenkomsten zijn er juist ook. Zo vindt Machteld het belangrijk om patiënten/cliënten gerust te stellen en tijd te nemen om uitleg te geven over het te verwachten effect van een behandeling.

Een rimpel of een lijntje is net zo charmant als een zomersproetje maar een ‘prikje’ voor een uitgeruste blik, net wat minder frons, iets meer lip is heel fijn om te kunnen geven. Naast de mogelijkheid tot ‘gefaseerd verouderen’ vindt Machteld de medische toepassing van Botox zoals bij spanningshoofdpijn, overmatig transpireren ook nuttig. Het directe resultaat en een tevreden klant is waar Machteld blij van wordt.

Machteld is getrouwd heeft 3 tieners en een beagle. Ze houdt van reizen, sporten, lekker eten en ‘t liefst van het combineren van deze activiteiten met familie en vrienden.

BIG-nummer: 29044203301

NVCG

Drs. Machteld Ibelings werkt voor de praktijk van Drs. Kirsten Schlink. Zij is lid van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde, een overkoepelende organisatie die zich serieus inzet voor de kwaliteit van cosmetische behandelingen en voorlichting.

NCVG
Botox (Azzalure)
€115per zone
 • - Voorhoofdsrimpels
 • - Frons
 • - Kraaienpootjes
 • - Wenkbrauwlift
 • - Hyperhidrose
 • - Bruxisme (knarsetanden)
 • - Migraine
Botox (Azzalure)
€2102 zones
 • - Voorhoofdsrimpels
 • - Frons
 • - Kraaienpootjes
 • - wenkbrauwlift
 • - Hyperhidrose
 • - Bruxisme (knarsetanden)
 • - Migraine
Fillers (Stylage)
€3051,0 ml
 • - Statische rimpel
 • - Neus-lippenplooi
 • - Marionetlijnen
 • - Lippen

Prijzen Botox (Azzalure)

 

Botox kleine zone (gummy smile, wenkbrauwlift, kin € 95,-
1 zone Botox (Frons, voorhoofd, kraaienpootjes) € 115,-
2 zones Botox € 210,-
3 zones Botox € 295,-
Botox migraine (of hoofdpijn) € 115,-
Botox kaakspier (klemmen/knarsen) € 210,-
Botox oksels (transpireren) € 390,-

Prijzen fillers (Stylage)

 

2 ml PROFHILO (hyaluronzuur) € 275,-
0,5 ml Stylage (hyaluronzuur filler) € 195,-
1 ml Stylage (hyaluronzuur filler) € 305,-
1,5 ml Stylage (hyaluronzuur filler) € 445,-
2,0 ml Stylage (hyaluronzuur filler) € 555,-
3,0 ml Stylage (hyaluronzuur filler) € 805,-
4,0 ml Stylage (hyaluronzuur filler) € 1005,-
Verwijderen hyaluronzuur filler € 195,-
Filler neuslippenplooi +/- € 300,-
Filler lipvergroting +/- € 300,-
Filler traangoot +/- € 400,-
Filler marionetlijnen +/- € 300,-
Filler mondhoekjes +/- € 200,-
Filler rokerslijntjes +/- € 250,-
Filler jukbeenderen +/- € 500,-
Filler neuscorrectie +/- € 450,-
Filler liquid facelift +/- € 1500,-

Gratis consult
Reserveer eenvoudig online uw gratis consult en behandelingen.