Botox en fillers

Botox en fillers

Frisse Look

Met het verstrijken van de jaren verandert uw huid. U kunt last krijgen van rimpels, volumeverlies, een vermoeide uitstraling of veranderde contouren. Soms kan het dan voelen dat uw gezicht niet meer past bij hoe u zich innerlijk voelt. U wilt hier iets aan laten doen, maar wel op een veilige en deskundige manier en met een natuurlijk fris resultaat. Bij Body Lookz bieden wij botox en filler behandelingen aan in Hendrik-Ido-Ambacht. De behandelingen worden uitgevoerd door drs. Dena de Block. Zij is lid van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde, een overkoepelende organisatie die zich serieus inzet voor de kwaliteit van cosmetische behandelingen en voorlichting. Hiermee weet je dat je bij onze arts in goede handen bent en wordt geholpen door een arts die echt gespecialiseerd is in Cosmetische Geneeskunde.

Volumeherstel met fillers

Door fillers te injecteren, krijgt de huid meer volume. Hierdoor kan de huid minder snel rimpelen en dat zorgt voor een gladdere huid. De injecteerbare gel zorgt voor een uiterst natuurlijk resultaat. Dat maakt fillers geschikt voor vrijwel elke gelaatszone. Zo geven we uw gezicht meer volume bij ingevallen wangen, marionetlijnen of een verslapte huid rond de kin en kaaklijn. We kijken hierbij naar uw gezicht en uitstraling als geheel in plaats van naar elke zone apart. Met onze liquid facelift liften we uw hele gezicht. Veel van onze behandelingen voeren we uit met microcanules. Met een klein naaldje vullen we zo snel en comfortabel een groter onderhuids gebied. Hierdoor is de kans op blauwe plekken heel klein. Ook bij volumeverlies en rimpels in het decolleté en op de handen is een behandeling met injectables heel effectief.

Gezichtsspieren ontspannen met botuline-toxine

Fronsrimpels, voorhoofdslijnen, een onrustige kin en de kraaienpootjes rond uw ogen ontstaan doordat u onbewust uw gezichtsspieren aanspant. Hierdoor wordt de huid in elkaar gedrukt en ontstaat er een beschadiging. Onze behandeling geeft deze spieren rust en vermindert zo de rimpels in uw gezicht. U krijgt een zachter uiterlijk met een minder strenge uitdrukking. Deze behandeling wordt ook ingezet bij andere problemen, zoals tandenknarsen, hoofdpijn en overmatig transpireren.

Gratis persoonlijk advies

Wij begrijpen dat de stap naar een medisch cosmetische behandeling of ingreep voor de één eenvoudiger is dan voor de ander. Maak daarom gerust eerst een afspraak voor een gratis consult. Drs. Dena de Block kan u uitgebreid voorlichten van alle voor- en eventuele nadelen per behandeling. Ze geeft u daarnaast een gericht persoonlijk advies voor de meeste effectieve behandeling afgestemd op uw huid en uw wensen. Immers is ieder mens en iedere huid is uniek. Aan u te bepalen of u zich hier goed bij voelt. Onze missie is om u te laten stralen.

Dena de Block

Cosmetisch arts KNMG

Met inmiddels 7 jaar ervaring is Dena de Block een zeer ervaren cosmetisch arts KNMG. Na het behalen van haar Artsexamen aan de Erasmus Universiteit Rotterdam heeft zij allereerst ervaring opgedaan in het ziekenhuis op de afdeling Dermatolgie maar omdat haar passie vooral bij de cosmetiek ligt is ze zich in 2015 gaan specialiseren op het gebied van de cosmetische geneeskunde . In de afgelopen jaren heeft ze veel ervaring opgedaan waardoor ze een sterk gevoel voor esthetiek heeft ontwikkeld.

Dena staat ook bekend om haar eerlijke advies, persoonlijke aandacht en natuurlijke behandel resultaten waarbij er een mooie balans in het gezicht ontstaat. Ze luistert goed naar de wens van de cliënt en zal altijd een zo volledig mogelijk advies geven.

Dena bezoekt voortdurend workshops en congressen in binnen- en buitenland om over de nieuwste behandeltechnieken te beschikken. Ze is lid van de NVCG en heeft de titel Cosmetisch arts KNMG behaald.

Naast haar werk houdt Dena van sociale activiteiten, lekker eten, series kijken en maakt zij graag verre reizen.

BIG-nummer: 99917406901

NVCG

Dena de Block is lid van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde, een overkoepelende organisatie die zich serieus inzet voor de kwaliteit van cosmetische behandelingen en voorlichting.

NCVG
Botox (Azzalure)
€125per zone
 • - Voorhoofdsrimpels
 • - Frons
 • - Kraaienpootjes
 • - Wenkbrauwlift
 • - Hyperhidrose
 • - Bruxisme (knarsetanden)
 • - Migraine
Botox (Azzalure)
€2252 zones
 • - Voorhoofdsrimpels
 • - Frons
 • - Kraaienpootjes
 • - wenkbrauwlift
 • - Hyperhidrose
 • - Bruxisme (knarsetanden)
 • - Migraine
Fillers (Stylage)
€3201,0 ml
 • - Statische rimpel
 • - Neus-lippenplooi
 • - Marionetlijnen
 • - Lippen

Prijzen Botox (Azzalure)

 

Botox kleine zone (gummy smile, wenkbrauwlift, kin € 95,-
1 zone Botox (Frons, voorhoofd, kraaienpootjes) € 125,-
2 zones Botox € 225,-
3 zones Botox € 315,-
Botox migraine (of hoofdpijn) v.a. € 125,-
Botox kaakspier (klemmen/knarsen) € 225,-
Botox oksels (transpireren) € 395,-

Prijzen fillers (Stylage)

 

0,5 ml Stylage (hyaluronzuur filler) € 205,-
1 ml Stylage (hyaluronzuur filler) € 320,-
1,5 ml Stylage (hyaluronzuur filler) € 465,-
2,0 ml Stylage (hyaluronzuur filler) € 580,-
3,0 ml Stylage (hyaluronzuur filler) € 845,-
4,0 ml Stylage (hyaluronzuur filler) € 1055,-
Oplossen hyaluronzuur filler € 195,-
Filler neuslippenplooi +/- € 300,-
Filler lipvergroting +/- € 300,-
Filler traangoot +/- € 350,-
Filler marionetlijnen +/- € 300,-
Filler mondhoekjes +/- € 200,-
Filler rokerslijntjes +/- € 200,-
Filler jukbeenderen +/- € 500,-
Filler neuscorrectie +/- € 450,-
Filler liquid facelift +/- € 1500,-

Gratis consult
Reserveer eenvoudig online uw gratis consult en behandelingen.