De Lash Volume Lift is de hotste trend in de wimperindustrie van dit moment!

Met deze revolutionaire wimperlift behandeling krijg je volle, gelifte wimpers die wekenlang mooi blijven! Het is een geweldig alternatief als je geen extensions wilt/kunt dragen of als je je natuurlijke wimpers niet langer wilt beschadigen door de wimperkruller.

Lash Volume Lift systeem is geschikt voor korte, lange, steile en overkrulde wimpers! Zijn je wimpers op natuurlijke wijze niet gepositioneerd zoals je zou willen? Ook dan is deze treatment dé ultieme oplossing. Perfect Eyelash werkt met siliconen pads en milde, maar zeer effectieve producten waardoor de behandeling niet schadelijk is voor de natuurlijke wimpers. De behandeling zal ook zorgen voor extra volume door de toegevoegde keratine, collageen en vitamine E.

Het resultaat van de Lash Volume Lift behandeling is ongeveer 6 tot 9 weken zichtbaar!

Je kunt er voor kiezen de wimpers ook nog te laten verven tijdens de behandeling voor een nog intenser resultaat.

Wimper Lift € 59,00
Wimper Lift incl. verven € 69,00

Lash lift van Perfect Eyelash

  • Voor perfect gepositioneerde wimpers op de siliconen rod, voor betere en natuurlijke resultaten.
  • Resultaat van gemiddeld 6-9 weken!
  • Laat natuurlijke wimpers langer lijken.
  • Unieke formule dat zorgt voor gezonde en gevoede wimpers.
  • Formaldehyde-vrij.
  • Geschikt voor lange en korte wimpers.
  • Hygiënisch en elke behandeling verse ingrediënten!
  • Erg comfortabel, zeker niet pijnlijk!!
  • Niet getest op dieren!

Nee, alle stylisten zijn bij ons gecertificeerd en hebben een cursus gevolgd. De behandeling wordt alleen uitgevoerd door getrainde professionals die weten wat ze doen. Daarnaast is er keratine, collageen en vitamine E toegevoegd aan de producten die zorgen voor gevoede en gezonde wimpers.

Voor iedereen die graag mooie gelifte wimpers wilt!
Mannen en vrouwen met korte en langere wimpers, steile en “overkrulde” wimpers. Geweldig alternatief wanneer je geen extensions wilt of kan dragen of als je je natuurlijke wimper niet langer wil beschadigen met de wimper krultang.

Gemiddeld houden we 6 weken aan afhankelijk van je groeicyclus. Is de lift na 5 weken er uitgegroeid dan kan je een nieuwe wimperlift laten doen.

Dat is zeer zeker mogelijk! Het sluit niet uit dat er eventueel een ander bestandsdeel is waar je gevoelig voor zou kunnen zijn.

Wij adviseren om de eerste 24 uur geen mascara te dragen.

Nee, de eerste 24 uur dienen de wimpers droog te blijven. Zo adviseren we ook geen gebruik te maken van de zonnebank of naar de sauna (48 uur)te gaan.

Na 48 uur kan je elke reiniger gebruiken. Wij adviseren reiniger zonder olie te gebruiken.

Ja dat is mogelijk. Zeker het gebruik van een wimperserum kan het resultaat verlengen en geniet je langer van de lift.
Wij adviseren 2 dagen voor de behandeling te stoppen en 2 dagen na de behandeling je product weer te gebruiken.

De producten zijn niet getest op zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. Het is mogelijk dat de wimperlift i.v.m. hormonen minder goed pakt. Mocht er een reactie zijn dan is het niet mogelijk om medicatie hiervoor de slikken.

De wimpers dienen de eerste 24 uur droog te blijven en is het niet bevorderlijk om in de ogen te wrijven. Overleg met de stylist in welke mate je hooikoorts hebt en of het invloed kan hebben op het resultaat.

Het kan zo zijn dat er een bestandsdeel in de producten zit waar je niet tegen kan net zoals bijvoorbeeld sommige mensen niet tegen het verven van de wenkbrauwen kunnen. Geen paniek! Haal bij de drogist of …. anti-histaminetabletjes. Een koude vochtige doek helpt tegen de jeuk. Na een aantal dagen zal het verdwijnen. Het is mogelijk om een patchtest voorafgaande aan je behandeling te doen. Hiermee kunnen we grotendeels uitsluiten of je mogelijk allergisch bent. Een reactie komt voor bij een zeer kleine groep mensen.