Cryolipolyse Barendrecht

Veilig en snel van je vet af!

Bij Body Lookz Barendrecht kunnen wij vet effectief behandelen met de cryolipolyse door het onderkoelen van de vetcellen. Na de behandeling zullen een aantal vetcelen afsterven, deze verdwijnen permanent en keren dus niet (elders) terug. Met slechts één behandeling kunnen we de buik, maag, flanken, heupen en billen effectief aanpakken! Ook kunnen wij deze behandeling in combinatie met Elektrische spierstimulatie (HI-EMT/ EMS) Voor nog mooiere resultaten. Lees meer over  EMS op onze website.

Cryolipolyse is een veilige, niet-invasieve en effectieve methode om ongewenst vet te verwijderen. Cryolipolyse helpt jou die vervelende vetrolletjes kwijt op een natuurlijke en duurzame manier, zonder operatie of langdurig herstel. Neem vandaag nog de eerste stap naar een slanker en zelfverzekerder en boek online een gratis consult of afspraak met intake.

Cryolipolyse behandeling

De Cryolipolyse behandeling

Tijdens het gratis consult of de intake bepaalt onze specialist of de cryolipolyse-methode voor jou geschikt is. De behandeling is niet bedoeld om af te vallen en behandelt alleen de vetcellen die tussen de opperhuid en de spieren liggen. Daarna wordt het gezondheidsformulier en de contra-indicaties worden doorgenomen en kan de behandeling beginnen.

De behandelaar plaatst de cryopads op jouw lichaam als je ontspannen ligt op de behandelstoel. Gedurende een sessie van 40 minuten worden de vetcellen veilig onderkoeld, terwijl het omringende weefsel onbeschadigd blijft. Dankzij een snelle en uiterst nauwkeurige afkoeling van de bovenliggende huidlaag, wordt het onderhuidse vetweefsel afgebroken.

De kracht van de behandeling ligt in het feit dat vetcellen in het onderhuidse weefsel veel verzadigde vetzuren bevatten, waardoor ze bijzonder gevoelig zijn voor blootstelling aan kou. De blootstelling aan extreme kou activeert een natuurlijk verwijderingsproces, waarbij de vetlaag geleidelijk dunner wordt gemaakt.

Het resultaat van de behandeling

Binnen 4 tot 8 weken na de behandeling zult u de eerste resultaten opmerken. Doordat het een geleidelijk proces is, past de huid zich moeiteloos aan aan de slankere contouren zonder te verslappen. Het grootste voordeel van de cryo behandeling is dat vet effectief wordt verwijderd zonder schade aan de huid of andere omliggende weefsels of organen.

Het aantal benodigde behandelingen voor het gewenste resultaat is onder andere afhankelijk van de leefstijl en de dikte van de vetlaag. Gemiddeld zijn er 3 tot 6 behandelingen nodig waarna overtollig vet in de behandelde zone definitief is verminderd/verwijderd. De behandelingen vinden plaats met tussenpozen van minimaal 4 weken tot 6 weken.

Prijzen Cryolipolyse

Actie: eerste plaatsing
€98,-Eenmalig (per kuur)
  • Veilig en snel vet verbranden door bevriezing. De eerste plaatsing van €175 NU €98. De korting geldt voor maximaal één zone.
2 zones per behandeling
€6003 behandelingen
  • Behandel twee zones per behandeling voor drie keer en profiteer maximaal! Betalingsregeling met 0% rente mogelijk van €200,- per behandeling bij afname van dit pakket.
Per zone: Buik, maag (en evt. flanken*) of Billen (en evt. heupen*) of  Voor- of achterkant benen of  Binnenkant bovenbenen. *Het bereik van de behandelpad is afhankelijk van jouw omvang. €175,-

Veelgestelde vragen over Cryolipolyse

Het aantal benodigde behandelingen voor het gewenste resultaat is onder andere afhankelijk van de leefstijl en de dikte van de vetlaag. Gemiddeld zijn er 3 tot 6 behandelingen nodig waarna overtollig vet in de behandelde zone definitief is verminderd/verwijderd. De behandelingen vinden plaats met tussenpozen van minimaal 4 weken tot 6 weken. Het uiteindelijke effect is pas na enkele weken optimaal zichtbaar. De combinatie met voldoende lichaamsbeweging en een gezond voedingspatroon geeft het beste resultaat. Een blijvend resultaat wordt behaald indien men ook de leefstijl aanpast.

In een behandeling kunnen we 5 x een A4 formaat aan oppervlakte behandelen! Het is mogelijk om de buik, maag, flanken, heupen en billen in een behandeling aan te pakken.

Indien je kiest voor 1 zone (1x XL pad) kun je het volgende behandelen:
• Buik, maag (en evt. flanken*) of
• Billen (en evt. heupen*) of
• Voor- of achterkant benen of
• Binnenkant bovenbenen
*Het bereik van de behandelpad is afhankelijk van jouw omvang.

Indien je kiest voor 2 zones (2x XL pad) dan is een combinatie van de bovenstaande zones mogelijk.

De cryolipolyse behandeling is voor nagenoeg iedereen geschikt. Zelfs voor fanatieke sporters die vet op bepaalde probleemzones niet weg krijgen, is deze cryolipolyse behandeling geschikt. De cryolipolyse behandeling is dus niet bedoeld om af te vallen, maar om het vet van het lichaam te verminderen, waardoor alles wat strakker wordt. Wilt u overgewicht behandelen? Dan is dit helaas niet de juiste manier.

De meest indrukwekkende resultaten zullen na een periode van 2 tot 4 maanden zichtbaar zijn. Het lichaam blijft echter nog 4 tot 6 maanden na de behandeling doorgaan met het afvoeren van de afgebroken vetcellen.

De zones die behandeld worden voelen koud aan,  waardoor het een tintelend gevoel kan geven. Voor een enkeling kan het een beetje schrijnend aanvoelen als een klein schaafwondje. Na de behandeling is de huid verdoofd en voel je er niks meer van.

De cryolipolyse behandeling bij Body Lookz Barendrecht is een veilige manier om plaatselijk overtollig vet te verminderen. Ons Cryo apparaat is non-invasief en vereist geen hersteltijd na een behandeling. Ook is een behandeling volledig pijnloos en de machine beschikt het over een medische CE-certificering.

Cen streng dieet is niet vereist. Echter, het is wel van belang om bewust te zijn van uw voedingspatroon en koolhydraten en vetten te beperken waar mogelijk. Dit helpt om de aanmaak van nieuw vet tegen te gaan.

De vetcellen die verwijderd zijn, keren niet meer terug. Een blijvend resultaat wordt behaald indien je ook de leefstijl aanpast. Door regelmatige lichaamsbeweging en een gezond voedingspatroon te combineren, kunt u uw resultaten behouden op de lange termijn.

Voordelen cryo:

  • Geen operatieve ingreep, dus ook geen herstelperiode
  • Zeer groot behandeloppervlak
  • Er worden geen naalden gebruikt
  • Er hoeft geen apart dieet gevolgd te worden
  • Zelfs mogelijk tijdens uw lunchpauze
  • De behandeling is medisch verantwoord en wetenschappelijk onderbouwd
  • En het allerbelangrijkste: het vet blijft weg!

Gratis consult
Snel en blijvend van je vet af!