Permanente Make-up (PMU): Kwaliteit en Verzorging

Body Lookz biedt diverse permanente make-up (PMU) diensten aan, waaronder Powder Brows, lip pigmentatie, eyeliner en Scalp Pigmentation (Micro Haar Pigmentatie), op onze GGD-goedgekeurde locaties in Hendrik-Ido-Ambacht, Barendrecht en Zwijndrecht.

Permanente make-up is de oplossing voor iedere vrouw en tegenwoordig ook mannen, die gedurende de gehele dag er verzorgd uit willen zien. Ongeacht het tijdstip, uw make-up zit altijd perfect met PMU. Deze cosmetische behandeling heeft ook nog enkele andere voordelen, zoals het camoufleren van o.a. littekens. Ook kan permanente make-up voor meer zelfzekerheid zorgen. We gebruiken een breed scala aan hoogwaardige pigmenten, waardoor u verzekerd bent van de hoogste kwaliteit.

Wij volgen alle hygiënerichtlijnen voor permanente make-up en hebben hiervoor een vergunning van de GGD.

Vera Rutters

PMU & SMP Artist

Powder Brows/ Ombré Brows

Powder Brows, ook wel bekend als is dé nieuwste trend in de wereld van permanente make-up. Deze techniek biedt een natuurlijke en zachte uitstraling aan je wenkbrauwen, waardoor ze er voller en perfect gevormd uitzien. Bij Powder Brows wordt een speciale pigmentatieprocedure toegepast, waarbij kleine puntjes pigment in de huid worden ingebracht om een subtiele schaduw te creëren die lijkt op poederachtig aangebrachte make-up. Het resultaat is verbluffend en blijft langdurig mooi, waardoor je elke ochtend met perfecte wenkbrauwen ontwaakt. Of je nu op zoek bent naar een subtiele verbetering van je wenkbrauwvorm of een volledige make-over, Powder Brows is dé oplossing voor een moeiteloze en prachtige uitstraling. Ook kun je bij ons terecht voor Ombré powder brows. Bij Ombré powder brows wordt de aanzet van de wenkbrauwen lichter gepigmenteerd. Dit zorgt voor een zachte, poederachtige look die geleidelijk donkerder wordt vanaf de staart van de wenkbrauw naar de voorkant.

PMU Micro Hair Pigmentation

Micro Hair Pigmentation (MHP) is de toonaangevende oplossing voor mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een effectieve en niet-invasieve manier om dunner wordend haar en kale plekken te camoufleren. Bij MHP worden natuurlijke pigmenten met uiterste precisie op de hoofdhuid aangebracht, waarbij kleine haarstoppels worden nagebootst. Dit creëert een optische illusie van een vollere haardos, met een strakke, goed verzorgde look. Of je nu last hebt van erfelijke haaruitval, alopecia, littekens of gewoon de wens hebt voor een korter kapsel met meer dichtheid, MHP biedt een blijvende oplossing. Het resultaat is een onmiddellijke boost in zelfvertrouwen en een jeugdige uitstraling. Ontdek hoe Micro Hair Pigmentation een wereld van verschil kan maken in jouw haaruitstraling en zelfvertrouwen.

Micro Hair Pigmentation

PMU lippen

Met lippigmentatie zien je lippen er op elk moment van de dag verzorgd uit. Met PMU lippen kunnen we contouren van je lippen te verbeteren, de kleur te intensiveren en eventuele onvolkomenheden te corrigeren. Smalle lippen kunnen we optisch gezien net iets voller laten lijken, asymmetrische lippen kunnen we symmetrisch maken en bleke lippen een prachtige kleur geven. Of je nu op zoek bent naar een zachte natuurlijke kleur, een gedurfde statement lip, of een subtielere lipdefinitie, met lippigmentatie kunnen we  dit voor jou realiseren. Ga voor de perfecte liplook, die bestand is tegen vervagen en vlekken en waarmee je altijd kunt genieten van een mooie glimlach.

PMU Eyeliner

PMU Eyeliner, ofwel Permanent Makeup Eyeliner, biedt de perfecte oplossing voor wie altijd een prachtig gedefinieerde oogopslag wil, zonder dagelijkse make-uproutine. Met deze geavanceerde techniek wordt met uiterste precisie pigment in de wimperlijn aangebracht, waardoor je ogen groter lijken en je wimpers voller ogen. Of je nu op zoek bent naar een subtiele lijn voor een natuurlijke uitstraling of een gedurfde, dramatische eyeliner, PMU Eyeliner kan volledig op jouw voorkeuren worden afgestemd. Met langdurige resultaten hoef je je nooit meer zorgen te maken over uitgelopen eyeliner of ongelijke lijnen. Geniet van de vrijheid van perfecte eyeliner, elke dag opnieuw, met PMU Eyeliner.

PMU Eyeliner

PMU Hair Strokes

PMU Hair Strokes is de ultieme oplossing voor wie op zoek is naar natuurlijk ogende, vollere wenkbrauwen met een levensechte textuur. Bij deze behandeling wordt met uiterste precisie en vakmanschap fijne, haarachtige lijntjes in de huid te gepigmenteerd. Het resultaat is verbluffend realistisch, waarbij elke wenkbrauwstreep perfect opgaat in je natuurlijke wenkbrauwhaartjes. Of je nu dunne wenkbrauwen hebt, ongelijkmatige groei of gewoon een vollere look wilt, met PMU Hair Strokes realiseren we de wenkbrauwen waar je altijd van hebt gedroomd.

Ons PMU Team

Vera Rutters

PMU & SMP Artist

Samira Hassanzadeh

PMU & SMP Artist

Kimberley Renes

PMU Artist

Kimberley Renes

PMU Artist

Maak een online afspraak
Geef uzelf de perfecte natuurlijke volle wenkbrauw!