Huidverbetering

Aandacht & gezelligheid

Professionele apparatuur

Breed aanbod

DELUXE GEZICHTSBEHANDELING

Deluxe gezichtsbehandeling

DELUXE GEZICHTSBEHANDELING

Bij de Deluxe gezichtsbehandeling wordt de Pro gezichtsbehandeling gecombineerd met één extra huidverbeterend element voor een scherpe prijs. Je kunt tijdens de behandeling kiezen uit één van de onderstaande extra elementen:

  • bindweefselmassage voor het gezicht;
  • microdermabrasie;
  • Beauty Angel ELT3 lichttherapie.

De schoonheidsspecialiste zal aan de hand van een huidtype analyse kijken welke extra boost jouw huid nodig heeft. Op deze wijze haal je het maximale uit de Massada huidverbeterende gezichtsbehandeling. Tijdens deze schoonheidsbehandeling wordt tevens de huid gereinigd, gescrubd, worden onzuiverheden verwijderd en worden de wenkbrauwen geëpileerd of gewaxt. Hieronder staan de drie extra huidverbeterende elementen van de Deluxe behandeling uitgelegd.

Deluxe gezichtsbehandeling
Beauty Angel ELT3

Beauty Angel ELT3

Stimuleert de productie van collageen, elastine en hyaluron

Ontdek Beauty Angel, een innovatieve lichttechnologie die de wens naar een zachte en natuurlijke huidverjonging vervult. De unieke lichtspectra stimuleren de fibroblasten waardoor de lichaamseigen productie van collageen, elastisch en hyaluron wordt gestimuleerd. Het verfijnt de poriën, vermindert rimpeltjes en fijne lijntjes en het verbetert de totale huidbeeld. Tijdens de gezichtsbehandeling zal de Beauty Angel in combinatie met een op de huid aangepast MASSADA masker ingezet worden, waardoor de doorlaatbaarheid van de huid zal toenemen. Dit zorgt ervoor dat hoogwaardige cosmetische producten effectief in de huid kunnen doordringen en de werking ervan verbeteren. Een Beauty Angel behandeling is de perfecte aanvulling op de Pro gezichtsbehandeling.

MicroSkinPolish Deluxe

Microdermabrasie

Na een microdermabrasie behandeling oogt de huid direct frisser en jonger

Microdermabrasie is een mechanische peeling die dode huidcellen verwijdert en de structuur van de huid verbetert. Microdermabrasie betekent letterlijk ‘huid (derma) afslijpen (brasie) op microniveau’. En dat is precies wat de behandeling inhoudt. Tijdens de behandeling blaast het apparaat onder hoge druk kleine kristallen op de huid. Hierdoor ‘schuren’ de kristallen als het ware de laag met dode huidcellen weg. Hierdoor komt de huidlaag hieronder aan de oppervlakte te liggen. Microdermabrasie verbetert de huid en houdt het in goede conditie. De behandeling is een prachtige aanvulling op de Pro gezichtsbehandeling. Direct na de eerste behandeling ziet de huid er al stralender, egaler en frisser uit.

MicroSkinPolish Deluxe
Bindweefselmassage Deluxe

Bindweefsel massage

Geeft een liftend effect en natuurlijke gloed

Bindweefsel is het ‘cement’ dat jouw lichaam stevig houdt. Als je wat ouder wordt en merkt dat je huid verslapt, kan een bindweefselmassage je gezicht weer steviger maken. Het maakt rimpels en littekens minder zichtbaar en laat je huid stralen als nooit tevoren. Deze massage is geschikt als rimpel- en littekenbehandeling en kan uitstekend worden gecombineerd met de Pro gezichtsbehandeling.

Boek de Deluxe gezichtsbehandeling online!