Spray Tan

Een mooie bruine teint zonder dat UV je huid beschadigt kan doormiddel van spray tan. Spray tan is ideaal voor bruiloften, gala’s of andere speciale evenementen, maar ook voor wie bruin wil worden maar liever niet in de zon zit of onder de zonnebank gaat.

Met spray tanning ben je in slechts tien minuten mooi egaal bruin. Wij werken met LYCO-BRONZE Rapid Spray Tan. Dit product zorgt voor een mooie egale en natuurlijk ogende donkere teint, die snel verschijnt en vervolgens langdurig aanhoudt. De hoogwaardige samenstelling  van dit product bevat aloë vera en vitamine E voor een extra verzorgende werking en een zijdezachte huid. Samen met jou kijken wij welke kleur geschikt is voor jouw huidtype. Zo zorgen wij ervoor dat je een natuurlijke bruine teint krijgt en niet oranje wordt.

Pre-tan

Volg de onderstaande voorschriften op voor het beste tanning resultaat:

 1. Vermijd het gebruik van deodorant vóór de spray tanning, omdat dit een barrière zal vormen voor de absorptie van de spray tan.
 2. Breng geen body lotions of crèmes aan op de dag dat je een spray tan ondergaat, omdat dit de absorptie van de tanning zal blokkeren. Douche alleen met water!
 3. Scrubben voor de spray tanning is belangrijk. Op die manier worden dode huidcellen verwijderd, waardoor je een egale kleur zal verkrijgen en waardoor de kleur langer mooi blijft. Gebruik een olie vrije scrub zoals LYCON sugar scrub. Scrub 1 dag voor de spray tanning. Op die manier heeft uw huid voldoende tijd om te herstellen.
 4. Laat schoonheidsbehandelingen en een knipbeurt liefst de dag voor de spray tan doen.
 5. Scheer of wax je ongeveer twee dagen van tevoren. Soms kan spray tan irriterend zijn voor de net geschoren huid. Pas ook op met wondjes.

De behandeling

Bij aankomst bespreek je met de spraytan specialist jouw wensen en wordt de juiste kleur bepaald. Daarna ga je met de spraytan specialist naar de spraytan ruimte waar jij je kunt uitkleden. Tot slot word de spraytan behandeling in de spraytan cabine uitgevoerd door de spraytan specialist.

Nazorg

De juiste nazorg is minstens even belangrijk als de behandeling zelf.

 1. Wrijvend afdrogen heeft een licht scrubbend effect. Probeer dan ook na het douchen de huid droog te deppen.
 2. Smeer dagelijks een verzorgende crème en verzorg je huid goed. Hierdoor kan je langer van je kleurtje genieten. De kleur zal dan minimaal 9 dagen zichtbaar zijn en vervaagd langzaam.
 3. Mocht je na een spraytanbehandeling gaan zonnen, onthoud dan goed dat een spray tan GEEN bescherming biedt tegen Uv-straling! Smeer je dus altijd goed in met een beschermende zonnebrandolie! Je zal tevens ook zeker nog bruin worden door de zon zelf.
 4. Als de teint bijna vervaagd is kun je met een volgende spray tan behandeling een top-up opbouwen waarbij de teint telkens langer mooi blijft. Wanneer je regelmatig (2x per maand) een spray tan behandeling ondergaat, zal dit helpen om de kleur te verdiepen en om de duur van de teint te verlengen. Na elke top-up zal het resultaat iets beter worden en langer blijven zitten, alhoewel dit uiteraard verschilt per huidtype.

Video van de behandeling

Spray tan prijzen

Spray tan | Onderlichaam € 20,-
Spray tan | Bovenlichaam € 20,-
Spray tan | Hele lichaam € 30,-
Spray tan | Party (5 personen) €120,-
Spray tan | Strippenkaart 4 + 1 Gratis €120,-

Belangrijk om te weten:

 • De eerste paar uren na de behandeling mag je geen contact hebben met water. Dus als het regent op de dag van je afspraak, zorg dan dat je een paraplu meeneemt.
 • Draag direct na een spray tan behandeling donkere, losse kleding om te voorkomen dat de tanning vloeistof op lichtgekleurde kleding afgeeft.
 • Probeer activiteiten te vermijden die overmatig transpireren veroorzaken gedurende 8 uur na de spray tan.
 • Als je op vakantie gaat en in een chloor bad gaat zwemmen, gebruik dan de Sun Faker om je bruine kleur te verlengen.
 • Je spray tan specialiste zal je vertellen wanneer je het beste kunt douchen, afhankelijk van je huidtype en persoonlijke wensen. Na 1 uur is je tan droog maar bruint door tot 4 uur.
 • Gebruik tijdens de eerste douche geen zeep en douche alleen met warm (niet heet) water om de overtollige kleur te wassen.
 • Houd je huid zo gehydrateerd mogelijk in de week na je spray tan om de zichtbaarheid van de teint te verlengen.

Contra-indicaties:

 • Voor alle zekerheid wordt spray tanning niet toegepast op een psoriasis huid, bij eczeem en snij- of schaafwondjes.
 • Er zijn geen nadelige gevolgen bekend over het gebruik van spray tanning tijdens zwangerschap. Als je zwanger bent, vraag dan je arts om toestemming.
timer

9 dagen zichtbaar

Bij een goede verzorging zal de kleur zal minimaal 9 dagen zichtbaar zijn en vervaagd langzaam.

Vrij van…

LYCO-BRONZE Rapid Spray Tan is glutenvrij, vrij van parabenen, vegan en niet  getest op dieren!

Vitamine E

De hoogwaardige samenstelling bevat tevens aloë vera en vitamine E voor een extra verzorgende werking en een zijdezacht huidgevoel.

Spray tanning
Reserveer deze behandeling eenvoudig online.