Huidverbetering

Aandacht & gezelligheid

Professionele apparatuur

Breed aanbod

PRO GEZICHTSBEHANDELING

Pro Gezichtsbehandeling

PRO GEZICHTSBEHANDELING

De Pro gezichtsbehandeling is voor iedereen die resultaatgericht aan de slag wil met huidverbetering. De schoonheidsspecialist voert een huidtype analyse uit en stelt samen met jou een behandelplan op.  Op deze wijze kunnen we de Massada productlijn voor het gezichtsmasker en 24h crème afstemmen op jouw wensen en prachtige resultaten behalen. Hieronder staan de vier huidverbeterende MASSDA productlijnen die wij tijdens deze behandeling kunnen inzetten.

Tijdens deze schoonheidsbehandeling wordt tevens de huid gereinigd, gescrubd, worden onzuiverheden verwijderd en worden de wenkbrauwen geëpileerd of gewaxt.

De Massada producten die tijdens de behandeling worden gebruikt bevatten een hoge concentratie aan natuurlijke ingrediënten van plantaardige en minerale oorsprong. De extracten worden bereid uit planten en mineralen van de hoogste kwaliteit volgens processen die zijn goedgekeurd door Ecocert, waardoor de actieve bestanddelen in hun zuiverste staat bewaard blijven.

Pro Gezichtsbehandeling
massada bio cellular pakket

MASSADA Bio Cellular-lijn

Herstelt het evenwicht, bevat anti-oxidanten, vernieuwt de huidweefsels

Deze gezichtsbehandeling is speciaal voor de huid die een intensieve regenererende behandeling nodig heeft of die beschadigd is (bijv. door overmatige blootstelling aan de zon, na medische cosmetische ingrepen of na dermabrasie) of voor een overgevoelige en reactieve huid. Het regenereert, stimuleert en herstelt het evenwicht van de huidweefsels met als resultaat een zichtbaar jongere, energieke en diep gehydrateerde huid.

De MASSADA Bio Cellular-lijn combineert hoogwaardige natuurlijke actieve ingrediënten met het geavanceerde Massada TM Complex, dat zorgt voor een zichtbaar jongere, energieke en diep gehydrateerde huid. Het verbetert de aanmaak van collageen en elastine, voor een zichtbaar én voelbaar stevigere en gladdere huid. Het voorkomt ook de werking van het zogeheten Tyrosinase enzym. Dit enzym is verantwoordelijk voor de rijping en degeneratie van je huid. Het Regenerating Serum vernieuwt je huidweefsels, vertraagt het celverouderingsproces, vermindert rimpels, egaliseert je teint en verheldert huidverkleuringen.

Massada hyaluronic acid pakket

MASSADA Hyaluronic Acid-lijn

Verstevigd, remineraliserend, revitaliseert de cellen

Deze gezichtsbehandeling is speciaal voor de huid die de eerste symptomen van huidverslapping, vochtverlies, rimpels en rode aders vertonen. Het is een intensief hydraterende behandeling met een onmiddellijk liftend effect, die de collageensynthese van binnenuit optimaliseert. Het vult het hyaluronzuurniveau snel en doeltreffend aan, zodat de huid jonger en zachter wordt.

De MASSADA Hyaluronic Acid-lijn heeft een hoog gehalte aan hyaluronzuur dat ervoor zorgt dat het vochtniveau van je huid weer optimaal wordt aangevuld en lift tevens een verslapte en vermoeide huid. De producten dringen door in de drie lagen van je huid. De doeltreffendheid bij het opvullen van rimpels en het bevorderen van het herstel en de stevigheid van je huid heeft een zichtbaar én blijvend resultaat. De collageensynthese van je huid wordt van binnen uit geoptimaliseerd. Je huid lijkt hierdoor op een natuurlijke manier jonger én is opvallend stralender! Het maakt je gezichtscontouren steviger en zorgt voor een jongere en opvallend zachte huid.

Massada hyaluronic acid pakket
massada oily acne pakket

MASSADA Oily & Acne-Lijn

Vermindert acne en mee-eters op een natuurlijke manier

Deze gezichtsbehandeling is speciaal voor de vette huid en de acne huid. In één behandeling wordt de pH-balans van de huid hersteld en wordt de talgafscheiding gereguleerd, zonder dat de elasticiteit van de huid wordt verminderd. Het verrijkt de huid met zuurstof en zuivert de huid en controleert de glans en verfijnt de poriën.

De MASSADA Oily & Acne Lijn is speciaal ontwikkeld om acne en een onzuivere huid tegen te gaan en te herstellen. Dankzij de effectieve ingrediënten krijgt overtollig talg en ontstekingen geen kans meer. Verwijdert puistjes, herstelt het evenwicht van het vetgehalte van het gezicht, egaliseert de teint.

massada whitening pakket

MASSADA Whitening-Lijn (Pigmentatie)

Egaliseert en verheldert de huidtint, elimineert huidverkleuringen – pigmentatie

De Whitening of huidoplichtende lijn van Massada werkt om de verschijning van littekens en onregelmatige pigmentatie te verminderen. Bovendien werken de natuurlijke producten hydraterend en egaliserend. De exclusieve formule bestrijd tekenen van huidveroudering of beschadiging door de zon, zonder schade te berokkenen aan de melanocyten en zonder tirosine te voorkomen. Door deze unieke behandeling krijgt u een stralende tint en geëgaliseerde huid. De resultaten  zijn al na twee weken zichtbaar en de maximale efficiëntie wordt na acht weken bereikt.

De MASSADA Whitening lijn is speciaal ontwikkeld om de huid dankzij een effectieve en geavanceerde mix van natuurlijke huidteint-oplichtende en anti-aging werkstoffen egaler te maken en hyperpigmentaties doeltreffend te verminderen. De behandeling is voor de huid die gevoelig is voor verkleuringen/pigmentvlekken met een ongelijke verdeling van melanine. Alle producten zijn ontwikkeld op basis van krachtige natuurlijke ingrediënten die de huid oplichten en de teint opvallend verhelderen. Dit alles zonder de melanocyten te vernietigen of de werking van tyrosinase permanent te remmen.

massada whitening pakket

Boek de Pro gezichtsbehandeling online!