Zonnebanken Barendrecht

Vanaf 16 april 2023 ben je van harte welkom in onze Ergoline Premium zonnestudio in Winkelcentrum Carnisse Veste te Barendrecht. Wij zullen deze studio in de maand april omtoveren tot een prachtige premium zonnestudio met een ruim assortiment Devoted zoncosmetica. De zonnestudio is uitgerust met de allernieuwste Ergoline Prestige LightVision, twee Prestige 1600 zonnebanken, twee Prestige 1100 zonnebanken en een Excellence 800.

Kom je voor het eerst zonnen? Dan zullen weer eerst een huidtype analyse doen, zodat we jou kunnen voorzien van een passend zon advies. Of je nu op zoek bent naar een lichte teint of een intense en langdurige diepe kleur, met de Prestige 1600 en LightVision ga je altijd voor de perfecte keuze.

Hieronder lees je meer over onze nieuwste Ergoline zonnebanken in Barendrecht en kun je binnenkort ook een plekje reserveren, zodat je niet hoeft te wachten.  Je vindt ons in Winkelcentrum Carnisse Veste boven de Fietsenwinkel Barendrecht en we zijn 7 dagen in de week geopend!

Ergoline Expext nothing but the best

Coming soon: Ergoline Prestige LightVision

De Prestige Lightvision is het nieuwe topmodel van Ergoline vol innovatie en biedt een zonervaring op het hoogste niveau. De Ergoline Lightvision is geschikt voor de beginnende tot gevorderde zonner en biedt intensievere prestaties, verbeterde huidverzorging en geavanceerde comfortvoorzieningen. De Prestige Lightvision besteed speciale aandacht aan het verzorgen van de huid. Meer dan 200 krachtige LED’s en smartsun-lampen garanderen een effectieve huidverzorging op het gezicht, het decolleté, de schouders en het lichaam. Tegelijkertijd wordt de productie van zuurstof in de huid gestimuleerd, die bovendien het bruiningsproces ondersteunt, met dezelfde UV-output. Voor een stralende teint en een zachte huid.

De Ergoline Prestige Lightvision is uitgerust met Aqua Fresh, Aroma, Surround Cooling PLUS, Climatronic PLUS en het nieuwe Cinematic Sound systeem biedt luxe op het hoogste niveau. Je kunt eenvoudig je mobiel verbinden met de Bluetooth aansluiting! Hiermee speel je jouw favoriete muziek af tijdens je zonsessie over het 3D-Sound-System. Als alternatief kunnen de mobiele telefoon en de MP3-speler natuurlijk ook met de in de zonnebank geïntegreerde audiokabel worden aangesloten. De Ergoline Prestige Lightvision betaal je €16 voor 20 minuten.

Ergoline Prestige 1600

Onze zonnestudio is uitgerust met twee Prestige 1600 zonnebanken. Deze staan garant voor eenperfecte bruining zonder compromis met Hybrid Performance en Beauty Light LED. De geactiveerde roodlicht spectra van de Hybrid Performance verbeteren de bloedcirculatie en de zuurstofverzorging in de huid en ondersteunen daardoor het bruiningsproces. De combinatie van UV-licht en Beauty Light maakt het mogelijk om een bijzonder mooie bruine kleur en een verzorgde huid te krijgen. Door de speciale Beauty Light LEDs krijgen het gezicht en het decolleté een zachte huid en een frisse teint. Op het lichaam zorgen de Beauty Light Smartsun lampen voor een bijzonder aangenaam gevoel op de huid. De Ergoline Prestige 1600 is geschikt voor de beginnende tot gevorderde zonner. 

De Ergoline Prestige 1600 is uitgerust met Aqua Fresh, Aroma, Climatronic en 3D-sound biedt luxe op het hoogste niveau. Je kunt eenvoudig je mobiel verbinden met de Bluetooth aansluiting! Hiermee speel je jouw favoriete muziek af tijdens je zonsessie over het 3D-Sound-System. Als alternatief kunnen de mobiele telefoon en de MP3-speler natuurlijk ook met de in de zonnebank geïntegreerde audiokabel worden aangesloten. Voor de Ergoline Prestige 1600 betaal je € 15 voor 20 minuten.

Ergoline Prestige 1100-S zonnebank

Ergoline Prestige 1100-S

De Ergoline Prestige 1100-S is dé zonnebank voor de gevorderde gebruiker. De 52 UV-lampen zorgen voor een intense bruine teint en de gezichtsbruiners zijn uitgerust met 4 Ultra Performance-hogedruk units en 3 extra UV-B-spaghetti-lampen wat zorgt voor een diepe bruining. De Prestige 1100 heeft ook nog 2 krachtige schouderbruiners met Ultra Performance-technologie.

Ook wat betreft comfort is aan alles gedacht, waardoor een zonsessie een heerlijke ervaring wordt. Met Climatronic Plus wordt de individuele comfort-temperatuur sneller bereikt en gedurende de volledige bruiningscyclus constant gehouden. Aqua Fresh & Aroma zorgen voor een verfrissende nevel en geur tijdens het zonnen. Het 3D-Sound-systeem zorgt niet alleen voor een perfect, maar dankzij MP3-Dock-in en SD-Card-slot ook voor geheel individueel muziekgenot. Tijdens de zonsessie kun je dus volledig ontspannen! Voor de Ergoline Prestige 1100 betaal je  € 13,50 voor 20 minuten.

Ergoline Excellence 800

Met de Ergoline Excellence 800 kies je voor een exclusieve zonnebank die garant staat voor een mooi gebruinde huid: van top tot teen. De Ergoline Excellence 800 is geschikt voor de licht gevorderde gebruiker. De zonnebank is voorzien van speciale lampen voor de nek, schouders en het gezicht.

De Ergoline Excellence 800 is een bijzonder comfortabele zonnebank om een kleurtje onder op te bouwen. De technologie van Climatronic zorgt voor de gewenste temperatuur, welke gedurende de gehele zonnebanksessie constant blijft. De zonnebank is verder voorzien van ventilatietoepassingen, nevelsprays en ligvlakkoeling. Om de UV-geur te neutraliseren is de zonnebank standaard uitgerust met aroma therapie. De Ergoline Excellence 800 betaal je € 12,50 tot maximaal 20 minuten.

Voordelen-Ergoline-Premium-Studio

NIEUWSTE ERGOLINE ZONNEBANKEN

Wij  hebben de nieuwste en meest luxe zonnebanken voor de beste bruining en ervaring.

SUPERIEURE BRUINING

Nieuwste lichttechnologieën voor een intensieve directe bruining en een langdurig resultaat.

UITSTEKENDE HYGIENE

Wij voldoen aan strenge hygiëne- en veiligheidseisen en zijn voorzien van nieuwe originele Ergoline lampen en onderdelen.

BEAUTY LIGHT

Beauty Light voor een betere pigmentatie en diepere bruiningsresultaten en premium huidverzorging.