Nagelstyling

Voor het zetten van een nieuwe set nagels, een heerlijke manicure, lakken of gellak bent u bij de nagelstudio van Body Lookz van harte welkom. Alle nagelbehandelingen worden met zorg uit uitgevoerd bij Body Lookz, sinds 2014 gevestigd in Winkelcentrum HoogAmbacht in Hendrik Ido Ambacht, parallel aan de Laan van Welhorst in de Volgerlanden, sinds september 2019 in winkelcentrum Walburg in Zwijndrecht en sinds 2023 ook in Barandrecht op winkelcentrum Carnisse Veste. U kunt bij onze professionele gediplomeerde nagelstylistes terecht voor nagels lakken, acrylnagels, gelnagels, french manicure en nailart. Wij werken uitsluiten met het merk Young Nails en zijn tevens officiële Young Nails dealer in de Drechtsteden.

ACRYL NAGELS

Eén van de meest gebruikte behandelingen binnen het vak nagelstyling is acryl. Acryl is een product wat bestaat uit een mengsel van poeder en vloeistof (liquid) dat binnen een korte tijd uithardt aan de lucht. U hoeft dus niet met uw handen in een warmte- of uv lamp om de nagels uit te laten harden. Het kan gebruikt worden voor nagelverlengingen, maar ook als versteviging van de eigen nagel. Vervolgens kunnen uw nagels worden afgelakt in de gewenste kleur. Bijvoorbeeld in Naturel (Basic), French Manicure of misschien wilt u er wel een leuk design op laten zetten, bijna alles is mogelijk.

Acryl van Young Nails

Acryl van Young Nails is ontwikkeld met een unieke technologie die de nagelstylist een perfecte consistentie en hechting geeft. Het product is self-levelend en hoeft daarom vrij weinig nagevijld te worden. De liquid heeft geen zure primer in zich, is zeer beperkt in geur en vergeelt niet. Daarnaast zorgt de combinatie met de acrylpoeders voor een constante kleurkwaliteit, kracht maar ook flexibiliteit.

Prijzen acryl
Acryl incl. Gellak nieuwe set €57
Acryl nabehandeling €50
Acryl French of Baby Boom +€10
Acryl verwijderen €25

GEL NAGELS

Voor mensen die allergisch zijn voor Acryl, bieden wij ook een behandeling met Gel. Bij deze techniek wordt gel gebruikt in plaats van acrylpoeder. Voor de rest is de behandeling hetzelfde als bij de Acryl. Bij Gel kunnen uw nagels ook worden afgelakt in de gewenste kleur. Bijvoorbeeld in Naturel (Basic), French Manicure of misschien wilt u er wel een leuk design op laten zetten, bijna alles is mogelijk.

Gel van Young Nails

De gels van Young Nails zijn technologisch zeer vooruitstrevend. De ingrediënten in de gels zorgen voor een optimale hechting, zeer sterke nagels en vrijwel geen hittevorming tijdens het uitharden in een LED lamp. Vrijwel alle gels zijn self-leveling waardoor er zeer weinig vijl werk nodig is.

Prijzen gel
Gel incl. Gellak nieuwe set €57
Gel nabehandeling €50
Gel French of Baby Boom +€10
Gel verwijderen €25

BIAB

Wil je graag stevige nagels met een natuurlijke uitstraling? Dan is deze nieuwe populaire behandeling perfect voor jou! BIAB (Builder In A Botlle) is een flexibele en verstevigende gel, die je kunt opbouwen tot een mooie, egale nagel. De behandeling is voor iedereen geschikt, ook wanneer je hele korte of dunne nagels hebben. Met BIAB heb je dan ook veel minder kans op scheuren en/of breuken. De natuurlijke nagels glanzen extra mooi en je hebt maar liefst 3 – 4 weken profijt van het resultaat!

Prijzen BIAB
BIAB nieuw €42
BIAB nieuw + French €52
BIAB nieuw + Gellak €47
BIAB verwijderen en nieuw €47
BIAB verwijderen en nieuw + French €57
BIAB verwijderen en nieuw + Gellak €52

GELLAK NAGELS

Gellak nagels zijn interessant voor mensen die geen gel of acryl nagels willen, of mogen vanwege hun beroep, maar die wel mooie, stevige en krasvaste nagels willen hebben. Afbladderende nagellak is verleden tijd, u houdt wekenlang prachtig gelakte nagels! Na voorbehandeling van de nagel wordt er eerst een basislaag opgebracht. Daarna volgen 2 lagen in de gewenste kleur. Vervolgens wordt de laag afgewerkt met een toplaag. Na het aanbrengen van elke laag wordt deze uitgehard met een LED lamp. Evenals bij Gel- en Acryl-nagels, groeit de laklaag bij gellak met de natuurlijke nagel mee. Een nabehandeling na 3 of 4 weken is dan ook indien gewenst nodig.

Mani.Q van Young Nails

Mani.Q van Young Nails is het gellak merk waar wij mee werken. Het is een volwaardig afweekbaar gel product dat stevigheid en (indien gewenst) kleur geeft aan de nagels. Deze soak-off gel kan worden uitgehard in een LED- of UV lamp en wij hebben alle kleuren.

Prijzen gellak
Gellak nieuwe set €35
Gellak af en op €40
Gellak verwijderen €15

Go Time

Go Time lak is het nieuwste product van Young Nails! Lange draagbaarheid 2+ weken en 4+ op de teennagels zonder gebruik van een base of top. Hij gaat wel onder de LED lamp en geeft een mooie glans.
Snelle applicatie (ongeveer 10 min) en makkelijk zelf te verwijderen met aceton.

Prijzen Go Time
Go Time nieuwe set €25
Go Time af en op €30
Go Time afhalen €10

Manicure

Als u bij ons kiest voor een manicure behandeling worden je nagels en handen heerlijk verzorgd en opgeknapt.
Wij werken met de verzorgingslijn van SPARITUAL en Lycon. SPARITUAL en Lycon staan voor een milieubewuste wellness ervaring met ingrediënten die organisch zijn en natuurzuiver. Alle producten zijn 100% veganistisch.

Als eerste brengen wij de SPARITUAL cuticle remover aan om de nagelriemen te weken. Dan gaan de handen in een badje. Vervolgens vijlen we de nagels in vorm en verwijderen we de nagelriemen en eventuele velletjes. De handen worden lekker gescrubd met de scrub van Lycon om alle dode huidcellen te verwijderen en de nagels worden klaar gemaakt om te lakken, Go Time lakken of om gellak aan te brengen.

Prijzen manicure
Manicure incl. lakken long lasting €35
Manicure incl. lakken Go Time €40
Manicure incl. lakken Gellak €50

Veelgestelde vragen

Nagels ademen niet en hebben dus geen zuurstof nodig. Nagels zijn “dood” net zoals haar.

Gel is gemaakt van een gelsubstantie en moet uitharden onder een uv/led-lamp.

De voordelen zijn dat gelnagels zachter, buigzamer en flexibeler zijn dan acryl. Bij gelnagels heb je ook geen last van een chemische geur.

Gelnagels zijn minder bestand tegen hard stoten en moet tussen elke (gel)laag uitharden onder de lamp.

Acryl bestaat uit een vloeistof (liquid) en een poeder. Acryl hard ook uit aan de lucht dus hoeft ook niet onder de lamp.

Acrylnagels zijn extreem stevig en daarom ook minder kwetsbaar dan gelnagels.

Het enige nadeel van acrylnagels is dat de vloeistof een chemische geur heeft.

Bij Babyboom nagels is er geen strakke smile-line in vergelijking met een French Manicure. Er is dus geen scherpe scheiding tussen het nagelbed en de witte rand. De kleur van het nagelbed loopt over in de kleur van de rand. Dit zorgt voor een natuurlijk effect.

Kunstnagels zijn niet slecht voor je eigen nagels mits deze door professional worden behandeld/ verwijderd. De natuurlijke nagel produceert vocht en vet, net zoals de huid. Een kunstnagel sluit de natuurlijke nagel af. Als je de kunstnagel verwijderd, kan de nagel dus week en zacht zijn. Dit zal na een paar weken herstellen, je nagels zijn dus niet beschadigd.

Nagels van nagelbijters of met probleemnagels kunnen ook verlengd worden.

Wij vullen ook nagels op van een andere salon, maar voorafgaand willen wij weten welke nagels erop zitten en bij welke salon je bent geweest. Daarna kunnen wij bepalen of de nagels opgevuld kunnen worden of dat een nieuwe set nodig is.