Beauty Angel ELT3 | Collageenlicht

Ben je op zoek naar een beauty behandeling die de symptomen van huid veroudering aanpakt in plaats van deze te verbergen? Stop met zoeken! Neem plaats onder de Beauty Angel ELT3 bij Body Lookz Zwijndrecht, sluit je ogen en geniet van het collageenlicht. Veel salons werken met de Beauty Angel ELT2 deze is uitgerust met twee lampen, maar wij hebben de nieuwste Beauty Angel ELT3. Deze is uitgerust met drie lampen voor een nog beter resultaat en deze kan tevens gebruikt worden voor het hele bovenlichaam.

De Beauty Angel staat voor een innovatief concept van lichttherapie en wellness therapie, dat ervoor zorgt dat jij er jonger gaat uitzien. Bij regelmatig gebruik worden rimpeltjes gereduceerd, de huid wordt zichtbaar strakker en het totale huidbeeld verbetert. De gevolgen van huidveroudering worden met deze behandeling op een natuurlijke wijze verminderd.

Beauty Angel ELT3 behandeling Zwijndrecht

Een Beauty Angel ELT3 behandeling kun je los boeken en kan worden gecombineerd met een gezichtsbehandeling, bindweefselmassage of een Herbal Bio Peeling. Tijdens de behandeling ga je ongeveer 15-20 minuten onder het licht van de Beauty Angel ELT3. Voordat we de huid blootstellen aan het rood-licht van de Beauty Angel, reinigen we de huid. Na deze reiniging brengen we twee serums aan op de huid; deze stimuleren de werking van de apparatuur. Ter bescherming van het felle licht, dienen de ogen gesloten te zijn tijdens de behandeling. Ter afsluiting van de behandeling wordt er een crème aangebracht. Deze luxe behandeling bieden we alleen aan bij Body Lookz Zwijndrecht.

Het resultaat van de behandeling

De meeste gebruikers spreken al na de eerste behandeling van een ontspanningseffect. En van een frissere en zachtere huid. Het proces van de aanmaak van collageen, elastine en hyaluron houdt nog enige tijd na de eerste sessie aan. Voor een zo optimaal mogelijke verbetering van uw huid raden wij u een combinatie van 2 tot 4 behandelingen per maand aan, met speciale anti-aging huidverbeteringsproducten.

Prijzen Beauty Angel

Beauty Angel behandeling (40 min.) €49
Beauty Angel + uitgebreide gezichtsbehandeling (60 min.) €94
Beauty Angel + Bio Peeling (60 min.) €114
Beauty Angel kuur 4 + 1 gratis

Resultaten van de Beauty Angel ELT3

 • Maakt de huid zichtbaar strakker
 • Maakt de huid zacht en soepel
 • Laat de huid er stralender en gezonder uitzien
 • Verhoogt de weerstand tegen milieu en stress invloeden
 • Verbetert de opname en werking van cosmetische producten
 • Verhoogt het vochtgehalte van de huid
 • Verfijnt de poriën en verbetert het huidbeeld
 • Zorgt voor een betere doorbloeding

Resultaten lange termijn bij regelmatig gebruik

 • Het bindweefsel wordt met collageen, elastine en hyaluron opgevuld
 • Vermindering van rimpeltjes in het gezicht en decolleté
 • Ouderdoms- en pigmentvlekken verbleken

Hoe werkt deze huidverjongende behandeling?

Naarmate we ouder worden, wordt de stofwisseling van de cellen langzamer, waardoor het collageengehalte van de huid per levensjaar met 1% afneemt. Omdat collageen de belangrijkste ‘vulling’ van het bindweefsel is, verslapt de huid.  Om de huid op een natuurlijke manier te verjongen maakt de Beauty Angel gebruik van licht met een speciale frequentie. Het licht wordt door de huidcellen opgenomen en verhoogt de lichaamseigen productie van collageen, elastine en hyaluron. Waarbij het collageen zorgt voor stevigheid, elastine zorgt voor elasticiteit en hylaronzuur voor hydratie. Hierdoor worden rimpels gereduceerd, de huid wordt zichtbaar strakker en het totaalbeeld wordt verbeterd. Deze behandeling pakt hiermee de oorzaak van huidveroudering aan, in plaats van het verbergen van uitwendige symptomen.

Beauty Angel, uniek en wetenschappelijk bewezen

De behandeling met licht wordt sinds vele jaren succesvol in de geneeskunde en kosmetiek toegepast. Talloze wetenschappelijke studies bewijzen dan ook de werkzaamheid. De effectiviteit van Beauty Angel wordt door een omvangrijke studie in en huidfysiologisch instituut alsook door een wetenschappelijk project van de universiteit Ulm bevestigd. Na slechts een maand heeft 80% van de testpersonen een zachtere huid en meer dan 60% meerdere zichtbare effecten vastgesteld. Na de tweede maand zijn deze resultaten nogmaals duidelijk verbeterd. De gebruikers hadden een strakkere huid, minder rimpeltjes, verfijnde poriën en een regelmatiger huidbeeld.

De Beauty Angel ELT3 produceert een spectra met een bereik van 570 tot 850 nanometer. In plaats van alleen exacte golflengtes te produceren, wordt een breed werkspectra gebruikt. Zo wordt, in tegenstelling tot andere licht technologieën, ook met grotere afstand tot het lichaam een homogeen en intensief resultaat bereikt en worden verschillende werkingen bereikt in één behandeling. In tegenstelling tot veel andere behandelingen verstoort de Beauty Angel geen cellen, maar simuleert het de lichaamseigen productie van collageen.

Contra-indicaties

 • Personen onder de 18.
 • Personen met een lage bloeddruk.
 • Personen met epilepsie.
 • Personen die lijden aan een verhoogde gevoeligheid voor licht.
 • Zwangere vrouwen.
 • Verhoogde gevoeligheid voor licht door medicijngebruik (antibiotica/sint janskruid).
 • Mensen die lijden aan hart en vaatafwijkingen.

Veelgestelde vragen

De Beauty Angel is een combinatie van lichttherapie en wellness therapie. Op innovatieve manier wordt de strijd met huidveroudering aangegaan en wordt de productie van zowel hyaluron, elastine en collageen verhoogd. Bij regelmatig gebruikt wordt de huid zichtbaar strakker, verminderen fijne lijntjes en rimpeltjes en verbleken ouderdoms- en pigmentvlekken . De huidstructuur verbetert en de gevolgen van huidveroudering worden subtiel verminderd. Meer info vind je op JK Nederland.

Ieder huidtype kan met de Beauty Angel behandeld worden. Dat betekent echter niet dat iedereen voor een behandelsessie in aanmerking komt. Mannen en vrouwen met een lage bloeddruk, epilepsie en gevoeligheid voor licht komen niet voor de collageenbehandeling in aanmerking. Datzelfde geldt ook voor zwangere vrouwen en mensen die bepaalde medicatie gebruiken.

De Beauty Angel behandeling is een ontspannende, veilige behandeling zonder bijwerkingen. In tegenstelling tot andere huidverjongende technologieën is Energizing Light Technology bijzonder zacht en betrouwbaar. Alleen personen die lijden aan een verhoogde gevoeligheid voor licht of personen die medicijnen gebruiken die een verhoogde lichtgevoeligheid veroorzaken, moeten afzien van de behandeling. UV licht en ongewenste warmteontwikkeling worden eruit gefilterd.

De behandeling met licht met een speciale frequentie wordt sinds vele jaren succesvol in de geneeskunde en kosmetiek toegepast. Talloze wetenschappelijke studies bewijzen dan ook de werkzaamheid. De effectiviteit van Beauty Angel wordt door een omvangrijke studie in en huidfysiologisch instituut alsook door een wetenschappelijk project van de universiteit Ulm bevestigd. Na slechts een maand heeft 80% van de testpersonen een zachtere huid en meer dan 60% meerdere zichtbare effecten vastgesteld. Na de tweede maand zijn deze resultaten nogmaals duidelijk verbeterd. De gebruikers hadden een strakkere huid, minder rimpeltjes, verfijnde poriën en een regelmatiger huidbeeld.

Bij regelmatig gebruik van de Beauty Angel worden fijne lijntjes en rimpeltjes in uw gezicht, hals en decolleté verminderd. Bovendien nemen pigment- en ouderdomsvlekken af en wordt het onderhuidse bindweefsel opgevuld met zowel hyaluron, collageen als elastine. Uw huid ziet er jonger en egaler uit.

Huidveroudering wordt door meerdere factoren veroorzaakt. Vanaf het 25e levensjaar neemt de verzorging van de opperhuid met voedingsstoffen af. Dit leidt tot een vermoeide, vale en onregelmatige teint. Naarmate men ouder wordt, vertraagt de stofwisseling van de fibroblast-cellen (cellen in het bindweefsel) waardoor het collageengehalte van de huid per levensjaar gemiddeld met 1% daalt. Aangezien collageen de belangrijkste ‘vulling’ van het bindweefsel is, verslapt de huid. De verminderde celregeneratie leidt bovendien tot vochtverlies, vermindering van de elasticiteit en tenslotte tot rimpelvorming.

De Beauty Angel ELT2 is uitgerust met twee collageen lampen en de ELT3 met drie collageen lampen. Met de drie lichteenheden is de Beauty Angel ELT3 nog intensiever en kan deze tevens gebruikt worden voor het hele bovenlichaam. Zo kan een met de Beauty Angel ELT3 een nog beter resultaat bereikt worden.

LET YOUR LIGHT SHINE
Straal en haal het beste uit jouw lichaam!