Cryolipolyse/ FreezeSculpting

Veilig en snel van je vet af!

Cryolipolyse is onder verschillende mensen bekend als droommethode wat betreft het vet verwijderen. Het helpt jou snel, effectief en zonder moeite, van die vervelende vetrolletjes, dat buikje, Love handles, onderkin en overig overtollig vet af! Wie wil dat nou niet? Allereerst: wat is cryolipolyse? Cryolipolyse is een manier om vet te verwijderen door middel van vet bevriezing. Cryolipolyse wordt ook wel FreezeSculpting genoemd. Tijdens de cryolipolyse behandeling wordt het vet plaatselijk bevroren, wat vervolgens op een natuurlijke manier uit het lichaam wordt afgevoerd. Geen naalden, geen speciaal dieet, geen operatie en bovenal geen hersteltijd! Deze techniek met afwisselende koude en warmte therapie, maakt het mogelijk vet permanent te verwijderen zonder weefsel te beschadigen. Wij werken met de nieuwste MedCos Body-wizard Duo. Dit is een van de meest technisch hoogwaardige apparaten voor non-invase behandelingen voor de reductie van vetcellen. Wij kunnen hiermee totaal vier lichaamslocaties per keer behandelen en duo behandelingen uitvoeren!

MedCos-Body-Wizard-Duo-Behandeling

De Cryolipolyse behandeling

Bij aanvang van je afspraak heb je een vrijblijvend intake gesprek, waarin we jouw wensen bespreken en kijken naar de te behandelen zones. Daarna wordt de behandeling doorgenomen en kun je vervolgens lekker gaan liggen en zal de behandeling starten. Tijdens de Cryolipolyse behandeling wordt er een gelpad op het te behandelen gebied geplaatst, waarna de huid met een vacuüm-kop wordt “opgezogen”. De huid wordt eerst verwarmt tot 40 graden Celsius in 3 minuten. Meteen na die 3 minuten wordt de huid gekoeld naar -11 graden Celsius gedurende 60 minuten. Op het moment dat de vetlaag eerst wordt verwarmd, wordt deze laag sponzig en kan er meer bereik worden gehaald in de laag waar de vetcellen vernietigd moeten worden. De eerste paar minuten kunt u tintelingen voelen, wat veroorzaakt wordt door de kou. Tijdens de behandeling kun je kort een trekkend gevoel ervaren, waarna het gebied meteen gericht wordt gekoeld, dit trekkende gevoel zal binnen 5 minuten verdwijnen. Daarna kun je tijdens de behandeling lekker een boek lezen, internetten, Netflixen, Videoland kijken of een dutje doen. Met onze MedCos Body-wizard Duo kunnen er in slechts één uur tot maximaal vier lichaamslocaties behandeld worden!

Het resultaat van de behandeling

Crylipolyse is een pijnloze manier van vet verwijderen en voor nagenoeg iedereen met een normale of iets te hoge BMI geschikt. Zelfs voor fanatieke sporters die vet op bepaalde probleemzones niet weg krijgen, is deze cryolipolyse behandeling geschikt. De cryolipolyse behandeling is dus niet bedoeld om af te vallen, maar om het vet van het lichaam te verminderen, waardoor alles wat strakker wordt. Per Cryolipolyse/ FreezeSculpting behandeling wordt gemiddeld een vetreductie van 20% behaald in de behandelde gebieden! Wij werken met de allernieuwste MedCos Body-wizard DUO machine waardoor het beste resultaat gegarandeerd is. Over het algemeen is men na 3 behandelingen tevreden met het gerealiseerde resultaat. Tussen deze opeenvolgende behandelingen ligt een periode van 8 tot 12 weken. De meest indrukwekkende resultaten zullen na een periode van twee tot vier maanden zichtbaar zijn.

Prijzen Cryolipolyse

Actie: eerste plaatsing
€98,-Eenmalig (per kuur)
 • Veilig en snel vet verbranden door bevriezing. De eerste plaatsing van €175 NU €98. De korting geldt voor maximaal één zone.
3 zones per behandeling
€9009 behandelingen
 • Behandel drie zones per behandeling voor drie keer en profiteer maximaal!
Per zone: Onderbuik, Bovenbuik, Love handles, Banana roll, Billen, Bovenbenen, Binnen- en buitendijen, Bovenarmen (kipfilets), BH uitstulpingen, Rug, Borsten (mannen).€175,-

Per behandeling: Kin en Knie

Resultaten bij de kin na 3 weken al zichtbaar. Het beste is om de behandeling na 6 weken te herhalen met een kuur van drie behandelingen.
Let op: Na deze behandeling is de kans groot dat de kin iets paars/blauw is.

€98,-
Ook DUO behandelingen mogelijk: Kom met zijn tweeën tegelijkertijd en profiteer van 10% korting. Deze actie is niet van toepassing op de behandelkuur van 9 behandelingen t.w.v. €900. 

Video van de behandeling

Resultaten Medcos Body-wizard Duo

 • Geen operatieve ingreep, dus ook geen herstelperiode
 • Er worden geen naalden gebruikt
 • Er hoeft geen apart dieet gevolgd te worden
 • Zelfs mogelijk tijdens uw lunchpauze
 • Er kunnen 4 plaatsingen tegelijk uitgevoerd worden waardoor duo behandelingen mogelijk zijn
 • Door het doelgericht verwarmen en koelen wordt het vet optimaal geraakt
 • De behandeling is medisch verantwoord en wetenschappelijk onderbouwd
 • En het allerbelangrijkste: het vet blijft weg!

Voor- en na-foto's cryolipolyse

Behandelstappen

1. Intake

Tijdens het intakegesprek bepalen we samen het te behandelen gebied. We beoordelen of de behandeling realiseerbaar is en zullen de contra-indicaties en het toestemmingsformulier met je doorspreken. Bij een positieve uitkomst zal gelijk de eerste behandeling plaatsvinden.

2. Voorbereiding

Voorafgaand aan de behandeling maken wij foto’s van de te behandelen zone(s). Deze foto’s zijn om de voortgang gericht te kunnen monitoren en worden uiteraard volledig vertrouwelijk behandeld. De specialist zal de zone op de huid aftekenen waarna je op de behandelstoel plaats kunt nemen. Om de huid te beschermen tegen de gedoseerde kou, wordt een koele gelpad aangebracht.

3. Tijdens de behandeling

De applicator wordt op de huid aangebracht en de sterke vacuüm zuigt de huid en vetcellen in de applicator. Hierdoor kunnen de vetcellen optimaal gekoeld worden. Een natuurlijk verwijderingsproces treedt in gang (apoptose), waardoor het lichaam de gekristalliseerde/ dode vetcellen zal verwijderen. Deze zuigkracht/ vacuüm kan een trekkend en knijpend gevoel geven. De eerste paar minuten kun je tintelingen merken wat veroorzaakt wordt door de kou. Deze sensatie verdwijnt binnen een aantal minuten zodra de zone gevoelloos wordt door de kou. Tijdens de behandeling kun je met je telefoon of tablet gebruik maken van het gratis wifi netwerk, wat lezen of gewoon ontspannen liggen. Ook hebben wij een TV in de behandelruimte met daarop Videoland. De behandeling van een zone/plaatsing duurt 1 uur.

4. Na de behandeling

Aangezien het geen chirurgische ingreep is, is er geen hersteltijd. Na de behandeling kunt u gewoon uw dagelijkse activiteiten weer oppakken. De behandelde zone(s) zijn na de behandeling wat rood en kunnen wat beurs aanvoelen. In een enkel geval is een tijdelijke zwelling/ blauwe plek mogelijk. Het vet dat tijdens de behandeling is afgebroken, zal in de komende weken kristalliseren en via de natuurlijke weg het lichaam verlaten. Het afvoerproces duurt twee tot vier maanden. Tien weken na de eerste behandeling kan een volgende behandeling plaatsvinden. Meestal zijn drie behandelingen wenselijk, maar zo lang er vetrolletjes zijn kan er behandeld worden. Tijdens de behandelcyclus gebruik je dagelijks het Cosbeau Slimming serum (€ 59,95/ 200 ml) dat speciaal voor deze behandeling is ontwikkeld en vetafdrijvend en huidverstevigend werkt.

Adviezen voor na de behandeling

Drink op de dag van de behandeling geen alcohol in verband met het belasten van de lever.

Drink dagelijks minimaal 2 liter water. Zeker op de dag van de behandeling is het belangrijk om genoeg water te drinken. Water heeft een zuiverende werking en dat kan uw lichaam goed gebruiken als de vetcellen afgevoerd moeten worden.

Zorg ervoor dat je binnen 48 uur na de behandeling minimaal een halfuur goed kunt bewegen, zoals een stuk wandelen, fietsen of cardio training. Dit stimuleert de afbraak van vetcellen.

Een gezonde leefstijl (gevarieerde voeding en dagelijkse beweging) is belangrijk om je lichaam goed in vorm te houden. Met cryolipolyse wordt een deel van de vetcellen verwijderd en deze kunnen niet meer terugkomen. Op deze lichaamszone zal de vetopslag dus sterk verminderen. Maar de vetcellen die nog wel in het lichaam zitten, kunnen zich nog wel opvullen. Laat daarom bijvoorbeeld suikers in de voeding achterwege om de opslag van vetten te beperken.

De cryolipolyse behandeling is te combineren met andere behandelingen. Je kunt bijvoorbeeld tegelijkertijd een gezichtsbehandeling ondergaan of je tanden laten bleken.

Leefstijl- en voedingsadvies

Om te voorkomen dat nieuwe vetcellen ontwikkelen is het vaak noodzakelijk om je voedingspatroon en levensstijl aan te passen. Doe je dit niet, dan is het resultaat vaak niet blijvend. Dat zou zonde zijn! Romy Noordzij, diëtist en gedragstherapeut helpt jou hier graag bij. Romy leert je hoe jij blijvend op een gezond gewicht kunt blijven door gezonde blijvende gewoontes te creëren – zonder diëten, afvalpillen, repen of shakes. Maar door het aanleren van een gezond voedingspatroon en gezond eetgewoontes.

Je kunt kiezen voor een éénmalig consult, maar voor gegarandeerd en blijvend resultaat kun je het beste een begeleidingstraject van enkele weken of maanden aangaan, zodat jij intensief wordt begeleid naar een gezond gewicht en een optimale gezondheid. Niet voor even, maar voor de rest van je leven!

Prijzen:*

Eénmalig consult: €80,-

Begeleidingstraject: 3 maanden vanaf €360,- (afhankelijk van de duur)

*Afhankelijk van je zorgverzekering kan een deel van de consulten worden vergoed door je zorgverzekeraar

Meer informatie over Leefstijl- en voedingsadvies

Veelgestelde vragen over Cryolipolyse

Cosbeau slimming serum

Nadat je de MedCos Body-wizard Duo behandeling hebt gehad is ons advies om 2 maal daags het verstevigende en vet afdrijvende Cosbeau slimming serum te gebruiken.  Het Cosbeau slimming serum is speciaal ontwikkeld voor de Cryolipolyse behandeling. Om een zo optimaal mogelijk resultaat te bereiken dient dit serum gedurende de gehele behandelcyclus ook thuis gebruikt te worden. Het slimming serum verhoogt zichtbaar het resultaat van de behandeling door de huid te verstevigen en het vet af te drijven. Het Cosbeau slimming serum kan tevens aangebracht worden op niet behandelde zones, dus geschikt voor het gehele lichaam.

De bewezen actieve grondstoffen in het Cosbeau slimming serum:

 • Hibiscus esculentus extract | Voor een versteviging van de huid
 • Spirulina | Verstevigt en herstructureert de huid
 • Cafeïne en carnitine | Stimuleert de vetafbraak
 • Soja | Deze bevorderen de vetafbraak en verbeteren de  stevigheid en gladheid van de huid
 • Citrus auranthium amara fruit extract | Hydrateert en heeft een gladmakende werking op de huid
 • Hyaluronzuur | Hydrateert en vermindert de rimpelvorming van de huid

Gratis consult
Snel en blijvend van je vet af!

Menu