Huidverbetering

Aandacht & gezelligheid

Professionele apparatuur

Breed aanbod

PREMIUM GEZICHTSBEHANDELING

Face-Premium

PREMIUM GEZICHTSBEHANDELING

Bij de Premium gezichtsbehandeling wordt de huid op een natuurlijke manier verjongd door hoogwaardige producten, zoals hyaluronzuurzuur bij de MicroSkinPolish behandeling of  een mix van kruiden, zeewier en algen bij de Bio Peeling. Kies één van de twee behandelingen bij het boeken. Beide behandelingen pakken effectief de oorzaak aan van huidveroudering en zetten aan tot huidverbetering van binnenuit. Bij de Bio Peeling gebeurt dit in combinatie met de Beauty Angel en bij de MicroSkinPolish behandeling in combinatie met de Low Level laser. Beide behandelingen zijn zeer geschikt bij actieve acne en voor het verminderen van littekens ontstaan door acne. Lees hieronder de verdere toelichting van de twee premium huidverbeterende gezichtsbehandelingen.

Naast de onderstaande twee Premium gezichtsbehandelingen bieden wij ook een natuurlijke IPL laser rimpelbehandeling aan die ook effectief acne en milde tot matige rimpels, rode en bruine vlekken en oneffenheden kan behandelen. Dit doen wij door middel van IPL Laser techniek met de Elōs Sublatieve eMatrix behandeling. Daarnaast kunnen wij ook pigmentenvlekken, kleine adertjes, bloedblaasjes, couperose en steelwratjes aanpakken met de T-AWAY2. Infomeer hierover bij de schoonheidsheidsspecialiste en zij zal samen je jou kijken naar de mogelijkheden.

Face-Premium
Eigen link Premium-gezichtsbehandeling-bio-peeling-beauty-angel

Beauty Angel ELT3 + Bio Peeling

Kalmeert de onrustige huid en geeft je natuurlijke glans terug

Tijdens deze behandeling wordt een groene kruidenpeeling op basis van verschillende kruiden, zeewier en algen op de huid aangebracht. Deze kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen. De Bio Peeling is sterk ontgiftend en polijst op zachte en natuurlijke wijze de huid waardoor deze zeer zacht en glad wordt. Dode huidcellen worden verwijderd en tegelijkertijd krijgt de huid een boost door de hoge concentratie voedingsstoffen.

Aan het eind van deze behandeling wordt de Beauty Angel ELT3 ingezet. De Beauty Angel ELT gaat de strijd aan met huidveroudering en stimuleert de aanmaak van nieuw collageen, elastine en hyaluron. Hiermee worden d tekenen van dofheid, grauwheid en vaalheid worden effectief weggenomen. Deze behandeling is hiermee ideaal voor zowel beginnende huidveroudering en voor het reduceren van rimpels en het verstevigen ‘verstrakken’ van de huid. Een betere combinatie voor de huid is er niet en daarom is deze behandeling super effectief.

MSP Premium

MicroSkinPolish

De facelift zonder snijden! Jonger, stralender, gezonder

De Premium MicroSkinPolish gezichtsbehandeling is een complete 3-in-1 behandeling voor huidverbetering en huidverjonging. Tijdens de eerste stap de eerste stap worden de dode huidcellen verwijderd en wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. Tijdens de tweede stap worden de ‘motortjes’ van de cellen geactiveerd (de mytochondrien), wordt de doorbloeding gestimuleerd en vult het hyaluronzuur de kleine huidoneffenheden op. Tijdens de derde en afsluitende stap wordt de doorbloeding gestimuleerd en worden actieve ingrediënten (vitaminen, anti-oxidanten en tamanu olie) op uw huid aangebracht met een SPF 30.

Na de behandeling zal uw huid egaal aanvoelen en een goede doorbloeding hebben waarbij nieuw collageen aangemaakt is en uw cellen weer actief zullen zijn.

MSP Premium

Boek de Premium gezichtsbehandeling online!