VEILIG TANDEN BLEKEN MET GEGARANDEERD RESULTAAT

In de basis heeft iedereen een stralend witte lach. Echter zorgt ons consumptiegedrag ervoor dat onze tanden met de tijd geler worden. Thee, koffie, sigaretten, wijn en ook medicijnen zijn bekende producten die ervoor zorgen dat onze tanden geler worden. Deze verkleuring is volkomen normaal en iedereen heeft er last van, maar vanaf nu hoeft u daar geen genoegen mee te nemen.

Ook uw tanden kunnen weer stralend wit worden! De methode die we gebruiken is een combinatie van “whitening” LED-licht en non-peroxide bleekgel. Tanden bleken met deze methode is effectief en ons non-peroxide bleekgel is 100% veilig en pijnloos in tegenstelling tot velen centra die met peroxide werken. Op deze wijze realiseren wij stralend witte tanden op een eenvoudige manier. De basis behandeling duurt maar 45 minuten en uw gebit kan tot wel 9 tinten witter worden.

Is het schadelijk?

Het bleken van tanden wordt meestal gedaan met de agressieve stof waterstofperoxide, in combinatie met een zuur. Dit zuur zorgt ervoor dat het tandglazuur een beetje oplost, zodat de peroxide stofjes vrij kan geven die de verkleuringen omzet in kleurloze deeltjes. Bij een verkeerde toepassing richt je dan ook direct schade aan en bij een te hoge concentratie van waterstofperoxide kunnen je zenuwen en wortels beschadigd raken en als het op je tandvlees terechtkomt, kun je zelfs brandwonden en blaren krijgen.

Door de hoge risico’s van het bleken van tanden met waterstofperoxide mogen deze behandelingen daarom in Nederland per 1 november 2012 alleen nog maar worden uitgevoerd door een tandarts.

Onze non-peroxide behandelingen zijn pijnloos en niet schadelijk voor uw gebit, worden uitgevoerd door gecertificeerd personeel en voldoen aan de EU norm betreffende tanden bleken. Peroxide bleekt de tanden van binnenuit, maar met onze non-peroxide behandeling wordt alleen de oppervlakte van je tanden gebleekt. Er worden dus geen poriën geopend en daardoor wordt het tandglazuur niet aangetast. Doordat de behandeling de structuur van uw tanden niet aanpast zullen uw tanden na de behandeling dus ook niet sneller verkleuren dan voor de behandeling. De behandeling kan dus ook meerdere keren per jaar herhaald worden, zonder dat dit schadelijk is voor uw tanden.

De behandeling

Tanden bleken tinten palet1. Als eerst wordt de kleur van uw tanden bepaald aan de hand van ons tintenpalet. Zo kunnen we achteraf bepalen hoeveel tinten uw tanden witter zijn geworden. Goed om te weten is dat uw tanden niet lichter kunnen worden dan hun originele kleur die genetisch bepaald is.

2 Vervolgens worden uw tanden gereinigd in de voorbehandeling. Dit gebeurt met een sponsje/ washandje en onze revolutionaire activatorspray.

3. Zodra uw tanden zijn gereinigd wordt de non-peroxide bleekgel in het bitje gespoten en vervolgens in uw mond geplaatst.

Tanden bleken led lamp4. Als laats wordt de “whitening” LED-lamp voor uw gebit geplaats en krijgt u een rode bril op die uw ogen beschermen tegen het licht. Een sessie duurt 15 minuten en zal dan nog twee keer worden herhaald. De totale behandeling duurt ongeveer 45 minuten. Na de behandeling kunt u direct het resultaat in de spiegel bekijken.

Na de behandeling mag u de eerste 2 uur niks eten en drinken en adviseren wij de eerste 24 uur niet te roken en geen producten met kleurstoffen te eten en te drinken.

Hoe lang blijven mijn tanden wit?

Het behaalde resultaat van de behandeling zal ongeveer 6 tot 9 maanden zichtbaar blijven. Dit hangt af van diverse factoren, zoals uw consumptiegedrag en het onderhoud van uw tanden. Bij mensen die roken en/of veel koffie en thee drinken zal de verkleuring sneller terugkomen. Verder zullen gebleekte tanden, net zoals niet-gebleekte tanden, op den duur door veroudering verkleuren.

Body Lookz Whitening home kit

Het is belangrijk om uw gebit goed te verzorgen en bij te houden zodat u langer plezier ervaart van het bleken. Dit kan met onze thuis kit. De Body Lookz Whitening home kit is een reinigingsmiddel met een non-peroxide tandenbleekmiddel dat thuis gebruikt kan worden. Het reinigt de tanden grondig door de unieke ‘active foam’ techniek, verwijderd vlekken en maakt de tanden rondom wit.

De Body Lookz Whitening home kit omvat twee flesjes. Het eerste flesje zorgt ervoor dat de tanden grondig worden gereinigd, zelfs op de moeilijk bereikbare plekjes. Het tweede flesje bevat de whitening foam. Met deze non-peroxide whitening foam worden alle oppervlakken van je tanden stralend wit gemaakt.

Als u gevoelige tanden of tandvlees heeft, hoeft u zich geen zorgen te maken, omdat de foaming kit uw tandglazuur niet aantast.

U heeft met de Body Lookz Whitening Home Kit al resultaat na 1 week bij dagelijks gebruik.
Body Lookz Whitening home kit nu voor €19,95

Veelgestelde vragen

Het bleken van je tanden is niet schadelijk. Wij gebruiken een non-peroxide bleekgel dat 100% veilig en pijnloos is.

Wij bieden verschillende bleekbehandelingen aan. Bij de basis behandeling krijg je drie sessies van 15 minuten waarnaar elke sessie de non-peroxide bleekgel wordt vervangen. Je kan de behandeling ook uitbreiden met meer sessies dan kan je kiezen uit tanden blaken intensief ( dat zijn vier sessies van 15 minuten) of V.I.P (dat zijn vijf sessies van 15 minuten). Je gebit kan tot wel 9 tinten witter worden en zie je direct na de behandeling resultaat.

Na de behandeling mag je de eerste 2 uur niks eten en drinken en adviseren wij de eerste 24 uur niet te roken en geen producten met kleurstof te eten en drinken.

Het behaalde resultaat van de behandeling zal ongeveer 6 tot 9 maanden zichtbaar blijven. Bij mensen die roken en/of veel koffie en thee drinken zal de verkleuring snellen terug komen.