X-Treme Smile®️ Tanden bleken

✓ Het is 100% veilig, pijnloos
✓ Tot 14 tinten lichter
✓ Resultaat is tot anderhalf jaar zichtbaar
✓ Het tast het glazuur niet aan;
✓ Dierproefvrij & Vegan Friendly

Tanden bleken

VEILIG TANDEN BLEKEN BINNEN 1 UUR

Een goed uiterlijk met een verzorgd, wit gebit is voor veel mensen belangrijk. Echter zorgt ons consumptiegedrag ervoor dat onze tanden met de tijd geler worden. Thee, koffie, sigaretten, wijn en ook medicijnen zijn bekende producten die ervoor zorgen dat onze tanden geler worden. Deze verkleuring is volkomen normaal en iedereen heeft er last van, maar je hoeft daar geen genoegen mee te nemen.

Ook jouw tanden kunnen weer stralend wit worden door ze te laten bleken! Wij werken hiervoor met de revolutionaire bleekgel van X-Treme Smile® dat zorgt voor een prachtig wit gebit zonder beschadigingen! Het bevat geen waterstofperoxide zoals bij traditionele tandenbleek behandelingen en is daardoor 100% veilig en pijnloos, in tegenstelling tot velen centra die wel met peroxide werken. Op deze wijze realiseren wij stralend witte tanden op een eenvoudige en laagdrempele manier.

De standaard tandenbleekbehandeling duurt 45 minuten en kan je tanden tot wel 6 tinten witter maken. Als je dat wenst, is het mogelijk om de behandeling in intervallen van een kwartier te verlengen en zo zelfs tot 12 tinten lichter resultaat te behalen.

Is het schadelijk?

Het bleken van tanden wordt meestal gedaan met de agressieve stof waterstofperoxide, in combinatie met een zuur. Dit zuur zorgt ervoor dat het tandglazuur een beetje oplost, zodat de peroxide stofjes vrij kan geven die de verkleuringen omzet in kleurloze deeltjes. Bij een verkeerde toepassing richt je dan ook direct schade aan en bij een te hoge concentratie van waterstofperoxide kunnen je zenuwen en wortels beschadigd raken en als het op je tandvlees terechtkomt, kun je zelfs brandwonden en blaren krijgen.

Door de hoge risico’s van het bleken van tanden met waterstofperoxide mogen deze behandelingen daarom in Nederland per 1 november 2012 alleen nog maar worden uitgevoerd door een tandarts. Toch zijn er helaas nog aanbieders die met waterstofperoxide bleken terwijl dit niet is toegestaan.

Doordat de gels van X-Treme Smile® als een van de weinigen voldoen aan de cosmeticaverordening, wil dat zeggen dat het product volledig veilig is in gebruik en dat het geen schade kan berokkenen. De resultaten zijn daarentegen voor een compleet onschadelijk product overweldigend.

Hoe lang blijven mijn tanden wit?

Het resultaat blijft tussen de 6 – 9 maanden zichtbaar en kan oplopen tot 1,5 jaar. Dit hangt af van diverse factoren, zoals uw consumptiegedrag en het onderhoud van uw tanden. Bij mensen die roken en/of veel koffie en thee drinken zal de verkleuring sneller terugkomen. Verder zullen gebleekte tanden, net zoals niet-gebleekte tanden, op den duur door veroudering verkleuren.

Video van de behandeling

Prijzen tanden bleken

Tanden bleken Basis
€59,-45 min.
  • Behandeling van 3 x 15 minuten tot maximaal 6 tinten lichter.
Tanden bleken V.I.P
€8975 min.
  • Behandeling van 5 x 15 minuten tot maximaal 14 tinten lichter.

Opfrisbehandeling

Om het resultaat te behouden adviseren we jaarlijks een onderhoudsbehandeling te ondergaan. De frequentie van onderhoudsbehandelingen kan variëren afhankelijk van factoren zoals genetica en individuele reacties op de behandeling. Hiervoor hebben we een opfrisbehandeling van 20 minuten voor € 35,-

 Tanden bleken X-treme Smile®

  • Tot maximaal 12 tinten witter
  • Het is 100% veilig, pijnloos
  • 100% natuurlijk en peroxide vrij
  • Resultaat is tot anderhalf jaar zichtbaar
  • Geschikt voor gevoelige tanden 
  • Het  glazuur wordt niet aangetast
  • Direct een prachtig resultaat 

De behandeling

De behandeling begint met een intakegesprek waarin de behandeling en de contra-indicaties worden doorgenomen. Vervolgens wordt de huidige kleur van de tanden vastgesteld aan de hand van ons tintenpalet. Zo kunnen we achteraf bepalen hoeveel tinten uw tanden witter zijn geworden. Goed om te weten is dat de tanden niet lichter kunnen worden dan hun originele kleur die genetisch bepaald is.

We zijn nu klaar om te starten met de behandeling. De tanden worden als eerste gereinigd met een tandenborstel. Daarna worden de lippen ingesmeerd met een vitamine E stick, die uitdroging van de lippen tegengaat en het inbrengen van de mondspreider versoepelt. Wanneer de mondspreider is ingebracht wordt de Pre-Treatment Spray / Activator op uw tanden aangebracht. Dit zorgt ervoor dat uw tanden in optimale conditie zal zijn voor de behandeling met de gel. De gel zal worden aangebracht op de tanden en daarna wordt de lamp op de tanden gericht.

Je krijgt een rode bril op die de ogen beschermen tegen het licht van de lamp. Een sessie duurt 15 minuten en zal minimaal 3 keer achter elkaar worden herhaald, afhankelijk van de behandeling die je hebt geboekt: de basis, intensive of de VIP behandeling. Na de behandeling kunt u direct het resultaat in de spiegel bekijken.

Na de behandeling adviseer mag je minimaal 2 uur niet te eten of te drinken. Verder geldt het volgende advies voor minimaal 24 tot 48 uur: Geen voedingstoffen of genotsmiddelen nuttigen die de tanden kunnen verkleuren. Het gaat o.a. om koffie, thee, cola, alle tabaksproducten, mosterd, ketchup, rode wijn, spinazie, gekleurde kruiden (zoals kerrie), sojasaus en rode vruchten/ sauzen.

Wat wel mag: kleurloze voeding zoals een broodje kaas of aardappelen en bloemkool etc.

Tandkristallen

Je ziet het steeds meer, mensen met tandkristallen, ook bekend als tooth gems. Deze schitterende kristallen, die op je tanden kunnen worden geplaatst, zijn razend populair laten je glimlach schitteren. Bij Body Lookz in Barendrecht ben je aan het juiste adres voor het veilig en deskundig aanbrengen van deze stijlvolle juwelen op je tanden. Lees meer hierover op deze pagina.

Tandkristal Prijs
Eén Swarovski tandkristal €27,50
Twee Swarovski tandkristallen €42,50
Drie Swarovski tandkristallen €52,50
Vier Swarovski tandkristallen €62,50
Vijf Swarovski tandkristallen €72,50

Veelgestelde vragen tanden bleken

Het bleken van je tanden is niet schadelijk. Wij gebruiken een non-peroxide bleekgel dat 100% veilig en pijnloos is.

Wij bieden verschillende bleekbehandelingen aan. Bij de basis behandeling krijg je drie sessies van 15 minuten waarnaar elke sessie de non-peroxide bleekgel wordt vervangen. Je kan de behandeling ook uitbreiden met meer sessies dan kan je kiezen uit tanden blaken intensief ( dat zijn vier sessies van 15 minuten) of V.I.P (dat zijn vijf sessies van 15 minuten). Je gebit kan tot wel 12 tinten witter worden en zie je direct na de behandeling resultaat.

Na de behandeling mag je de eerste 2 uur niks eten en drinken en adviseren wij de eerste 24 uur niet te roken en geen producten met kleurstof te eten en drinken.

Het behaalde resultaat van de behandeling zal ongeveer 6 tot 9 maanden zichtbaar blijven. Bij mensen die roken en/of veel koffie en thee drinken zal de verkleuring snellen terug komen.

Gegarandeerd wittere tanden? 100% Veilig én Pijnloos binnen 1 uur!