Pigmentvlekken verwijderen

Om de teint van de huid egaler te krijgen, biedt Elōs de oplossing om pigmentverschil op te heffen. Tijdens de behandeling vangt het pigment de energie van de Elōs op en zet het deze om in in warmte. Hierdoor verpulvert het pigment in de huid. Door de Refirme treatment zal uw pigmentvlek een week na de behandeling al flink in kleur verminderd zijn. Na de behandeling zult u geen hersteltijd hebben en ondervindt u geen beperkingen in uw dagelijkse bezigheden.

Met de Elōs SRA kunnen zowel pigmentvlekken op de lichte als op de getinte huid goed behandeld worden. Deze pigmentbehandeling is geschikt voor het verwijderen van pigmentvlekken op het gelaat, decolleté en lichaam. Met elke puls verbetert de textuur en de teint van de huid. Naast pigmentvlekken en zonbeschadigingen (actinische keratose) zal ook de eventuele couperose verminderen. Na één behandeling zal de huid er veel gladder, gezonder en jonger uitzien.

Het resultaat verschilt per cliënt. Kleine pigmentplekjes kunnen al na één behandeling zijn verdwenen. Voor grotere gebieden en dieper pigment zijn vaak meerdere behandelingen nodig. Na elke behandeling ziet u de pigmentvlek steeds meer vervagen.

Voor en na foto pigmentbehandeling
Elos Plus Logo

Rode vaatjes verwijderen

Elōs-technologie biedt ook mogelijkheden voor de behandeling van rode oneffenheden, ook wel spinadertjes (spider naevus) of couperose genoemd. Met slechts een paar flitsen zal uw roodheid al een stuk minder van kleur zijn. De huid wordt gedesinfecteerd en krijgt een laagje verkoelende gel. Het gebied wordt systematisch bestempeld met warme lichtflitsen. De bloedvaatjes vangen de energie op, waardoor deze dichtschroeien. Hierdoor zal de roodheid in kleur afnemen. Deze behandeling kent geen hersteltijd, zodat u uw dagelijkse activiteiten direct na de behandeling alweer voort kunt zetten

Voor en na foto behandeling rode adertjes

Aantal behandelingen

Voor een goed resultaat zijn doorgaans 1 a 2 behandelingen nodig, maar zelfs na 1 behandeling kan er al een flinke verbetering optreden. Soms zijn er meer behandelingen nodig, dit is afhankelijk van de grootte en het aantal pigmentvlekken en vaatjes dat behandeld moet worden. Tussen de behandelingen dient een periode van minimaal 3 weken te zitten.

Prijzen per behandeling

Wangen (klein) €115
Wangen (uitgebreid) €175
Spider / Enkele pigmentvlek €75
Neus €100
Wangen en neus €200
Kin €100
Wangen, kin en neus €225
Voorhoofd €100
Gelaat €300
Hals twee zijden €200
Decolleté €300
Handen €150

Veelgestelde vragen

Voor een goed resultaat zijn doorgaans 3 behandelingen nodig, maar zelf na 1 behandeling kan er al een flinke verbetering optreden. Tussen de behandelingen dient een periode van minimaal 3 weken te zitten.

Couperose kan door verschillende factoren komen zoals spanning, hormonale veranderingen, stress, veroudering van de huid, erfelijkheid, uv-straling, temperatuurwisselingen en roken.

De behandeling heeft zeker zin, de vaatjes die er zitten kunnen effectief behandeld worden. Het is wel van belang je leefstijl eropaan te passen, denk hierbij aan het vermijden van de zon, niet te pittig eten, niet roken en het verminderen van alcoholgebruik. Daarnaast is het geen garantie dat geen nieuwe vaatje ontstaan, dit kan namelijk wel gebeuren onder erfelijkheid. Maar de vaatjes die behandeld zijn blijven weg.

Vooral bij oppervlakkige pigmentvlekjes, zoals zonneschade zien wij mooie resultaten met de laser.

Het resultaat verschild per cliënt. Kleine pigmentplekjes kunnen al na één behandeling zijn verdwenen. Voor grotere gebieden en dieper pigment zijn vaak meerdere behandelingen nodig. Na elke behandeling zie je de pigmentvlek steeds meer vervagen.

Animatie van de behandeling

Gratis consult
Reserveer een vrijblijvend consult bij onze huidspecialist.