De Elōs Sublatieve maakt het mogelijk om een jongere uitstraling te krijgen en acné littekens te behandelen. De behandeling is een veilige en effectieve oplossing voor de meeste huidtypes en behoort tot de volgende generatie van veilige en effectieve verjongingstechnologieën.

Voor wie is deze behandeling?

Indien je last hebt van een onrustige, slecht uitziende huid met acné littekens. Veel mensen krijgen in de pubertijd last van acne, pukkels en puistjes. Acnelittekens ontstaan wanneer er sprake is geweest van een (forse) ontsteking. Niet iedere ontsteking vormt direct een risico op littekenvorming, maar hoe groter de ontsteking en hoe regelmatiger de ontsteking voorkomt, hoe groter de kans op een huidbeschadiging. De Elōs Acne behandeling is klinisch bewezen behandeling die  bestaande puistjes en acne verminderen en zorgt dat er minder nieuwe acne-uitbarstingen ontstaan. Hierdoor krijg je pukkels en acne onder controle en zal je huid er rustiger uitzien.

Heb je last van puistjes, maar geen acné littekens dan is onze Massada Acnebehandeling wat voor jou.

Hoe werkt Elōs acné behandeling?

Tijdens de acné laserbehandeling op basis van de ELOS ™ -technologie wordt gebruik gemaakt van een breed lichtspectrum van 400-980 nm en bi-polaire radiofrequentie-energie om talgklieren in de huid te behandelen. RF energie wordt tijdens de acné behandeling nauwkeurig op de huid gericht in de vorm van een matrix. Dit zorgt ervoor dat diep in de huid nieuwe huidcellen worden aangemaakt. Omdat diep in de huid een hele nieuwe huidlaag wordt gecreëerd en de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd, zullen acnelittekens verminderen of zelfs verdwijnen. Blauw licht tijdens de behandeling vernietigt de Propionibacterium acnes bacteriën in de talgkliertjes, waardoor de ontsteking in de talgklieren verminderen. De rode en infraroodgedeelten van het optische spectrum, evenals de radiofrequentie-energie, hebben een droogeffect om minder talg te produceren en af ​​te scheiden. Radiofrequentie zorgt er ook voor dat de acnelittekens genezen.

Elos Sublative RF huidverjonging behandeling
Elos Plus Logo
Elos-Sublative-acne-littekens

Aantal behandelingen

Voor het behandelen van acne littekens zijn drie behandelingen aanbevolen, met een interval van 4 weken tussen de behandelingen. Het totaal aantal behandelingen die nodig zijn hangt af van de conditie van de huid, maar je zult al na één behandeling al resultaat zien.  Na twee acne behandelingen van slechts 30 minuten zijn er al zeer goede resultaten te zien!

Doet het pijn?

Tijdens de behandeling kunnen patiënten een warme, prikkelende sensatie ervaren door de energie die in de huid komt. Na de behandeling ziet het er vaak roze of rood “zonverbrand” uit. Dit veranderd in kleine stipjes op de huid zoals op het filmpje te zien. U moet er dus wel rekening mee houden dat dit enkele dagen zichtbaar is.

Prijzen per acné behandeling

Hele gezicht €375
Voorhoofd €100
Wang (één kant) €100
Wangen (beide kanten) €200
Ogen €100
Kin €100

Animatie van de acné behandeling

Gratis consult
Reserveer een vrijblijvend consult bij onze huidspecialist.