Ergoline
Prestige 1600

Zonnestudio Body Lookz is uitgerust met allernieuwste Ergoline Prestige 1600 zonnebank. Veel mensen denken dat de Prestige 1600 een zeer krachtige zonnebank is en dat klopt ook.  Maar deze zonnebank ook de meest luxe Ergoline zonnebank met Hybrid performance, waarbij de sterkte op basis van jouw huidtype aangepast kan worden. Dit betekent dat je zowel als beginnende als gevorderde zonner kan genieten van meest luxe zonnebank met de beste bruiningsprestaties. Daarnaast bevatten de zonnebanken Beauty Light dat tijdens het zonnen zorgt voor huidverzorging, dit resulteert in een stralende teint en een zachte huid.

De Ergoline Prestige 1600 is uitgerust met alle comfortfuncties, zoals een Airco, Aqua Fresh, Aroma, Climatronic PLUS en een 3D-geluidssysteem.

Ergoline Prestige 1600
Prestige 1600 Beauty Light Led

Beauty Light LED
De perfecte mix

De 128 krachtige Beauty Light LED’s en 14 smartsun-lampen garanderen een effectieve huidverzorging op het gezicht, het decolleté, de schouders en het lichaam. Voor een stralende teint en een zachte huid. Creëer de perfecte bruining door het licht te combineren en anti-aging te stimuleren.

Ergoline Prestige 1600 Personal SunStyle

Personal Sunstyle
Kies je UV sterkte van sensitive tot intensive

Kies uw sessie, van sensitive tot intensive. Personal Sunstyle creëert de ideale aanpassing, waardoor u het UV licht kunt verminderen met behoud van de voordelen van het Beauty Light. Of je nu op zoek bent naar een lichte teint of een intense en langdurige diepe kleur, met Personal Sunstyle kies je altijd voor de perfecte keuze.

Ergoline Prestige 1600 Hybrid Lights

Hybrid Light
Zie het verschil: Direct

De Prestige 1600 brengt UV en rood licht voor de eerste keer samen en het is een match made in heaven. Ervaar kleur als nooit tevoren met de perfecte combinatie van licht en schoonheid. Baanbrekende technologie die alleen bij Ergoline verkrijgbaar is. Door deze techniek heb je de beste bruining die lang zal aanhouden.

NIEUWSTE ERGOLINE ZONNEBANKEN

Wij  hebben de nieuwste en meest luxe zonnebanken voor de beste bruining en ervaring.

SUPERIEURE BRUINING

Nieuwste lichttechnologieën voor een intensieve directe bruining en een langdurig resultaat.

UITSTEKENDE HYGIENE

Wij voldoen aan strenge hygiëne- en veiligheidseisen en zijn voorzien van nieuwe originele Ergoline lampen en onderdelen.

BEAUTY LIGHT

Beauty Light voor een betere pigmentatie en diepere bruiningsresultaten en premium huidverzorging.