Ergoline
Prestige LightVision

Zonnestudio Body Lookz is uitgerust met allernieuwste Ergoline Prestige LightVision zonnebank. De Prestige Lightvision staat voor een intensief bruiningsresultaat met huidverzorgend Beauty Light. Meer dan 200 Beauty Light LED’s verzorgen de huid en verbeteren de bruiningsresulaten door de verhoogde zuurstofproductie. De Prestige Lightvision nodigt u uit voor een zonervaring op het hoogste niveau. Ook deze zonnebank met Hybrid performance kan op basis van jouw huidtype aangepast kan worden. Dit betekent dat je zowel als beginnende als gevorderde zonner kan genieten van meest luxe zonnebank met de beste bruiningsprestaties. Het Beauty Light zorgt tijdens het zonnen voor huidverzorging, dit resulteert in een stralende teint en een zachte huid.

De Ergoline Prestige LightVision is uitgerust met alle comfortfuncties, zoals een Airco, Aqua Fresh, Aroma, Climatronic PLUS en een Cinematic-geluidssysteem.

Ergoline Prestige LightVision
Hybrid Shoulder tan LightVision

Hybrid LED Schouder bruiner
Perfecte bruining rondom

De wereldwijd unieke combinatie van Beauty Light LED’s, nieuw ontwikkelde UVA-LED’s en een nieuwe UVB-compacte lamp staat garant voor een intense bruining met extra huidverzorging dankzij het uitgebalanceerde lichtspectrum, ook in de schouders.

Meer laden BIJLAGEDETAILS Image filter Geen Eigen link Personal sunstyle LightVision

Personal Sunstyle
Kies je UV sterkte van sensitive tot intensive

Kies uw sessie, van sensitive tot intensive. Personal Sunstyle creëert de ideale aanpassing, waardoor u het UV licht kunt verminderen met behoud van de voordelen van het Beauty Light. Of je nu op zoek bent naar een lichte teint of een intense en langdurige diepe kleur, met Personal Sunstyle kies je altijd voor de perfecte keuze.

Ergoline Prestige 1600 Hybrid Lights

Verzorgde huid
Beauty Light

Meer dan 200 krachtige LED’s en smartsun-lampen garanderen een effectieve huidverzorging op het gezicht, het decolleté, de schouders en het lichaam. Tegelijkertijd wordt de productie van zuurstof in de huid gestimuleerd, die bovendien het bruiningsproces ondersteunt, met dezelfde UV-output. Voor een stralende teint en een zachte huid.

NIEUWSTE ERGOLINE ZONNEBANKEN

Wij  hebben de nieuwste en meest luxe zonnebanken voor de beste bruining en ervaring.

SUPERIEURE BRUINING

Nieuwste lichttechnologieën voor een intensieve directe bruining en een langdurig resultaat.

UITSTEKENDE HYGIENE

Wij voldoen aan strenge hygiëne- en veiligheidseisen en zijn voorzien van nieuwe originele Ergoline lampen en onderdelen.

BEAUTY LIGHT

Beauty Light voor een betere pigmentatie en diepere bruiningsresultaten en premium huidverzorging.