Lichaamsbehandelingen

Even heerlijk ontspannen...

Wees goed voor uw lichaam want uw gezondheid bepaalt voor een groot deel hoe u zich voelt. In onze schoonheidssalon Body Lookz in Hendrik-Ido-Ambacht, Zwijndrecht en Barendrecht bieden wij diverse lichaamsbehandelingen aan. We voeren alle lichaamsbehandelingen en gezichtsbehandelingen uit volgens de ECOA©-methode. Deze methode is gebaseerd op drie pijlers: Energie, Kleur en Aroma (geur). Deze worden gedurende de gezichtsbehandelingen en lichaamsbehandelingen toegepast en zijn ontwikkeld om u op een holistische wijze te behandelen, om een mooie huid te genereren en om de emoties te harmoniseren. Deze holistische benadering behandelt de cliënt vanuit een globale visie op lichaam, geest én ziel, om op die manier het fysieke, mentale en emotionele potentieel te maximaliseren.

Nek,schouder,rug massage 30 min. € 35,-

In de schouder en de nek bevindt zich vaak veel spanning. Dit kan meerdere oorzaken hebben zoals een verkeerde werkhouding, dagelijkse spanningen op het werk of in de relatie, overbelasting of langdurig aanspannen van deze spiergroepen tijdens het werk. Spieren die lang aangespannen raken minder doorbloed, worden stijf met spierpijn als het gevolg. Ook kunnen spanningen in de schouder en nek hoofdpijn veroorzaken. Tijdens de nek, schouder, rug massage kunnen wij u helpen de spieren ontspannen en de bloedcirculatie te verbeteren. Tevens versnelt de bloedstroom in de aderen en zorgt voor een snellere afvoer van afvalstoffen.

Ontspanningsmassage hele lichaam 45 min. € 45,-

Een ontspanningsmassage is bedoeld om los te komen van de dagelijkse stress in lichaam en geest, zodat het lichaam weer ervaart hoe het aanvoelt om ontspannen te zijn. Bij een ontspanningsmassage wordt de ademhaling dieper, spieren en pezen soepeler, het lichaam beter doorbloed en is er verbetering van de stofwisseling. Een ontspanningsmassage kan zowel lichamelijk als geestelijk werken voor het behoud van een goede gezondheid.

Hotstone massage 45 min. € 69,-

De hotstone behandeling is een gecombineerde vorm van ontspanningsmassage, thermotherapie en aromatherapie. De hotstone massage heeft een diepe ontspannende en helende werking, waarbij u met hete stenen wordt gemasseerd. Hierdoor gaan de bloed- en lymfstromen beter stromen en blokkades in spierweefsel worden makkelijker opgelost. Als een lichaamsdeel gemasseerd is, wordt dat deel bedekt met warme stenen. Het voelt dan alsof warme handen nog overal energieën door blijven geven en dat zorgt voor een zeer prettige ervaring. Na legging van de warme stenen wordt het lichaam verder los gemasseerd met de warme stenen en olie.

Sportmassage 45 min. € 45,-

Door sportmassage wordt de doorbloeding van de spieren gestimuleerd. Afvalstoffen worden sneller uit de spieren afgevoerd waardoor een sneller herstel mogelijk is. Sportmassage kan ook preventief worden toegepast, als onderhoudsbeurt voor je spieren. Ook door dagelijkse activiteiten kunnen klachten ontstaan en daarom is sportmassage ook voor niet-sporters erg zinvol.
Te stijve of te strakke spieren geven een verhoogd risico op blessures bij het sporten of dagelijkse activiteiten. Bij regelmatige toepassing van sportmassage zal niet alleen uw spieren soepel houden maar ook de doorbloeding stimuleren, de lymfedrainage verbeteren en de afvoer van melkzuur versnellen.