Weg met ongewenst haar!

Een trend van de afgelopen jaren en ook weer deze zomer is steeds minder lichaamshaar. Hoewel de natuurlijke hoeveelheid lichaamshaar ook vermindert heeft ons lichaam nog steeds, over vrijwel het gehele lichaam, haren. Op sommige delen van het lichaam zijn de haren nadrukkelijk aanwezig en op andere delen slechts beperkt of licht opvallend. Voor de meeste vrouwen zijn lichaamsdelen met opvallende haren en haargroei zoals op gezicht, oksels, armen, benen en bikinilijn ongewenst. Voor mannen zijn dat voor de haren op de borst en op de rug.

En om van deze ongewenste haren af te komen hoef je niet helemaal meer naar Rotterdam. Want in onze schoonheidssalon in Hendrik Ido Ambacht, Ridderkerk en Zwijndrecht biedt Body Lookz professionele wax behandelingen aan. En er wordt uitsluitend gewerkt met hoogwaardige wax van Lycon. Deze wax bevat de allerbeste natuurlijke en verzachtende ingrediënten en kan gebruikt op een extra lage temperatuur.

[su_quote cite=”Een schone en super zachte huid!“]Je haartjes blijven gemiddeld 3 tot 5 weken weg! De haartjes worden steeds zachter en dunner en kunnen op den duur zelfs helemaal wegblijven![/su_quote]

De voordelen van Lycon wax

Geschikt voor haartjes vanaf 1 mm
Vrijwel pijnloos en uiterst zacht voor de huid
Wordt aangebracht op lage temperaturen
Geen huidirritaties of roodheid
Verrijkt met essentiële oliën

Brazilian wax voor vrouwen

Brazilian wax is een andere benaming voor het waxen van de bikinilijn of van de gehele schaamstreek. Het waxen van de schaamstreek is niet nieuw, maar werd al eeuwen geleden gedaan in Arabië, Perzië, bij de Grieken en de Romeinen als teken van reinheid, schoonheid en vitaliteit. De term Brazilian Wax is voor het eerst opgedoken in de jaren 90 in de kuststeden van Brazilië. Daar werden de kleine bikini’s steeds populairder en vandaar dat de schaamstreek er netjes verzorgd moest uitzien. Brazilian Wax werd pas echt bekend toen het in 1994 in New York werd geïntroduceerd door 7 Braziliaanse zussen die eind jaren 80 met een schoonheidssalon waren begonnen: (de J. Sisters International Salon). Onder hun klanten bevinden zich veel celebraties. Door TV-series als Sex and the City werd de populariteit van Brazilian Wax steeds groter.

Bij Body Lookz in Hendrik Ido Ambacht, Ridderkerk en Zwijndrecht kunt u de Brazilian wax laten uitvoeren in verschillende vormen zoals hieronder afgebeeld. Zoals u kunt zien zijn er zelfs verschillende namen toegekend aan de verschillende vormen van waxing.

De Full Brazilian of ook wel Hollywood wax genoemd, wordt de gehele schaamstreek gewaxt. Dit is de meest voorkomende vorm van Brazilian Waxing. Ook kan desgewenst een streepje blijven staan zoals bij de Brazilian Strip. Bij de String kunt u er voor kiezen een wat bredere streep te laten staan. Voor een leuke gelegenheid zoals bijvoorbeeld Valentijnsdag kunt u kiezen voor een hartje.  Een klein driehoekje noemen we de Brazilian Triangle en uiteraard is het ook mogelijk gewoon alleen de bikini wax uit te voeren, dat wil zeggen uitsluitend de haartjes buiten het bikinibroekje harsen.

Brazilian Wax