Weg met rimpels, wallen in slechts 3 minuten!

Wilt u ook af van fijne lijntjes op het voorhoofd, rimpels in het gezicht, poriën en een zwelling onder de ogen? Probeer dan eens Instantly Ageless!

Instantly Ageless is een krachtig anti-rimpel microcreme die snel en effectief werkt bij het verminderen van de zichtbare tekenen van veroudering. Het werkt zo snel dat het u versteld zal doen staan! U brengt de crème slechts 1 keer per dag aan voor een resultaat van wel 6 tot 10 uur!

[su_quote cite=”10 jaar jonger in 3 minuten!“]Het is veilig, zeer effectief en geurvrij! Het revolutionaire ingrediënt argireline werkt als een botox, u ziet er 10 jaar jonger uit in slechts 3 minuten![/su_quote]

Agireline

Het revolutionaire ingredient is Agireline, een hexapetide die bestaat uit natuurlijke aminozuren. Het werkt als Botox, maar dan zonder naalden en is bovendien veel voordeliger. Het is een antirimpelpeptide dat de werking van Botox nabootst. Het is een biologisch veilig alternatief voor Botox en bovendien niet giftig.

Het effect is binnen 2-3 minuten zichtbaar na het aanbrengen. Het blijft ongeveer 6 tot 10 uur zitten, maar dit is afhankelijk van de huid.

Instantly ageless biedt u vele voordelen, waaronder:

Geweldige resultaten zonder dure Botoxbehandelingen!
Vermindert fijne lijntjes en rimpels zichtbaar snel!
Laat donkere kringen en zwellingen onder de ogen verdwijnen in slechts minuten.
Helpt bij het creëren van een egale huidtextuur, perfect als basis voor make-up.
Minimaliseert zichtbare poriën en na verloop van tijd zelfs sommige acnelittekens.

Prijzen

U kunt een doos Instantly ageless bestellen, maar ook losse pipets. Een doos bevat 25 flacons. Elk is goed voor 3-5 behandelingen, afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied. Met iedere doos kan je 3 maanden doen.
[su_table]

Instantly ageless Inhoud Prijs
1 pipet  0,6ml €5,00
5 pipets  0,6ml €25,00
10 pipets  0,6ml €45,00
25 pipets (1 box)  0,6ml €99,00
[/su_table] [button link=”tel:078 8795164″ color=”blue” text=”Bestel nu!”]