Eén heerlijke spray voor het hele gezin!

Het is eindelijk zomer en het heeft even geduurd maar de zon schijnt inmiddels ook in Nederland. En dan is het belangrijk dat u zich goed insmeert, zodat je beschermt bent tegen de UV stralen van de zon. Maar welke zonenbrand bescherming kiest je nou eigenlijk?
Gelukkig hoef je hier niet over na te denken want wij hebben de fijnste zonnebrandspray voor jou uitgezocht. Sinds deze zomer verkopen wij Pure Sun That’s So SPF. Met deze zonnebrandspray kan de huid veilig en mooi bruin worden zonder enige irritatie.
De droge olie van Pure Sun That’s So SPF is verrijkt met vitamine E en extra pigment stimulerende ingrediënten MELANUP+™ die er ook voor zorgt dat de bruine kleur lang behouden blijft en de bruiningversneller TYR-EXCEL™, die bruine kleur intensiveert en ervoor zorgt dat de huid niet uitdroogt.

Slechts in 10 seconden kan je de huid helemaal insprayen met een uiterst fijne mist van droge olie die de huid de gepaste UVA/UVB bescherming geeft. Zo ben je zelfs op de lastigst bereikbare lichaamsdelen beschermd tegen de zon. Het fijne is dan ook dat je handen schoon blijven en dat je niet blijft plakken aan het zand op het strand. En bent u het ook zat dat u altijd verschillende zonnebrandcrèmes mee moet nemen voor het hele gezin of omdat u een aantal plekjes heeft die altijd sneller verbranden? Dan kan ik je vertellen dat dit niet meer nodig is, want met één flacon Pure Sun That’s So SPF kan een bescherming van een factor 20,
30 of zelfs 50 bereikt worden! Zo hoef je niet meer een tas vol verschillende producten meer te nemen!

De voordelen van Pure Sun That’s So SPF

1 SPF product voor het hele gezin (SPF 20, 30 tot 50)
Heerlijke droge olie
5 actieve ingrediënten garanderen een uiterst verzorgend en hydraterend effect
MELANUP+ verbetert de natuurlijke melanine productie en zorgt voor ervoor dat de bruine kleur lang behouden blijft
Ook voor optimaal kleurbehoud en van de tattoo zones tot SPF 50+

[su_button url=”tel:078 8795164″ background=”#d11358″ color=”#ffffff” icon=”icon: mobile”]Bestel nu![/su_button]