Tanden bleken onder de zonnebank terwijl u ontspant!

Tanden bleken is tegenwoordig erg populair omdat steeds meer mensen er goed uit willen zien, maar niet iedereen heeft de tijd of het geduld om 45 minuten in een behandelstoel te zitten. Dan is hier de uitkomst: Body Lookz Ultraviolet!. Eenvoudig en snel tanden bleken onder de zonnebank met een geweldig resultaat.

Tanden bleken onder de zonnebank, binnen een uur heb je weer een frisse uitstraling en een stralend witte lach die je helpt zelfverzekerder te zijn. Witte tanden geven ook een positieve indruk bij sociale contacten of zakelijke relaties want jouw gebit is wel je visitekaartje!

Onze levensstijl

Lekker een rood wijntje bij het eten? ‘s ochtends een kopje koffie om wakker te worden? En een lekker sigaretje erbij? In het dagelijks leven wordt gezondigd zonder na te denken over de gevolgen voor het gebit. En dan kan het zijn dat je op een dag in de spiegel kijkt en je jezelf afvraagt waar zijn die witte tanden gebleven. Als u dan vervolgens besluit om uw te tanden te laten bleken en informeert bij uw tandarts,dan zult u er al snel achter komen dat deze behandelingen niet goedkoop zijn.

Maar dat hoeft niet meer, want u kunt bij ons tijdens het zonnen gewoon uw tanden laten bleken voor €25,00 en zo uw stralend witte lach terugkrijgen. Het resultaat blijft tot 3 maanden zichtbaar, maar u kunt uiteraard de behandeling meerdere keren per jaar uitvoeren. Zo kunt u ook 3 keer in 1 maand uw tanden laten bleken om een nog beter resultaat te behalen.

Daarnaast kunt u het behaalde resultaat onderhouden met Body Lookz whitening Schuim. De Body Lookz whitening Schuim is een non-peroxide tandenbleekmiddel dat thuis gebruikt kan worden. Het reinigt de tanden grondig door de unieke ‘active foam’ techniek, verwijderd het vlekken en maakt de tanden rondom wit.

Body Lookz Ultraviolet biedt u vele voordelen, waaronder:

Zeer effectief, pijnloos, en direct resultaat in 20 minuten!
Peroxide vrij.
De bleekgel is 100% veilig en pijnloos.
Zonnen en tanden bleken in één.

[button link=”tel:078 8795164″ color=”blue” text=”Maak nu een afspraak!”]