Zonnebanken Hendrik Ido Ambacht

Bij zonnestudio Body Lookz in Hendrik Ido Ambacht bent u aan het juiste adres om een prachtig kleurtje op te bouwen. Bij ons kunt u even heerlijk ontspannen onder de nieuwste Luxura zonnebanken. Wij garanderen u dan ook de ultieme zonervaring door luxe functies zoals een verfrissende waternevel en inspirerende geuren zoals ocean, blossom en sandlewood. En u kunt van deze luxe genieten al vanaf 20 minuten voor €9,95.

Ben u nieuwsgierig? Kom dan gerust langs voor een gratis adviesgesprek en huidtype analyse. Zo kunnen wij u het juiste zonadvies geven en voorzien van handige tips. Zo leggen onze zonneconsultenten u graag alles uit bij  het kiezen van de juiste zoncosmetica. Want door het gebruik van zoncosmetica wordt u 40% bruiner. Daarnaast blijven de bruiningsresultaten langer zichtbaar en gaat u veroudering van de huid tegen.

Body Lookz 20 min Zonnen

Verantwoord zonnen

Om jou de ultieme zonervaring te geven werken wij met de nieuwste professionele Luxura zonnebanken. Deze zonnebanken staan bekend om zijn klasse en kwaliteit en voldoen aan alle Europese richtlijnen van de zonnebranche. Want binnen de EU mogen zonnebanken niet meer straling afgeven dan 0,3 W/m2, oftewel: de kracht van de zon op de stranden van de Middellandse Zee rond het middaguur. Lees meer over veilig zonnen bij de SVZ.

In Nederland hebben we te weinig zonmomenten om het hele jaar door voldoende vitamine D aan te maken. Door een bezoek aan onze zonnestudio zorgt u naast het krijgen van een bruine teint, tevens voor de aanmaak van Vitamine D. En zoals we ondertussen weten is Vitamine D onmisbaar voor ons immuunsysteem en heeft meerdere positieve effecten op ons lichaam:

  • Het bevordert de opname van calcium in de botten.
  • Het zorgt voor een betere doorbloeding van de huid en spieren.
  • Het gaat vermoeidheid tegen
  • Het kan de concentratie verbeteren.
  • Je kunt je zelfs gelukkiger gaan voelen!

LUXURA X10

De Luxura X10 is de topper in onze zonnestudio in Hendrik Ido Ambacht. Deze zonnebank staat bekend op zijn luxe opties en ultiem comfort. Deze prachtige zonnebank is uitgerust met 3D surround en zorgt voor een bruiningsresultaat in slechts 20 minuten!

De indrukwekkende bruiningsresultaten zijn te danken aan de 52 x 160W UV-lampen en de 4 x 520W speciale SLi gezichtsbruiners. Onze zonnebanken zijn uitgerust met de heerlijke geuren Ocean, Blossom of Sandelwood. Deze geuren kunt u wisselen tijdens het zonnen. Voor de verkoeling tijdens uw zonsessie zal de zonnebank een heerlijke verkoelende nevel sprayen. De comfortabele wijze waarop deze resultaten worden bereikt tijdens de zonnesessie prikkelt alle zintuigen van de zonaanbidder.

Zonnebanken onder de Hapro Luxura X10

Strijk je rimpels glad tijdens het zonnen!

Collageen lichttherapie is een revolutionaire ontwikkeling op het gebied van wellness. Het is een efficiënte huidverjongende behandeling met als resultaat een strakkere, gezondere en frissere huid. Sinds mei 2018 kun je al bij ons terecht voor LED lichttherapie en vanaf heden bieden wij dit ook aan in twee van onze zonnebanken. Met dit innovatieve concept combineren wij een bruiningssessie met licht- en wellness therapie. De UV lampen zorgen voor een prachtig bruiningsresultaat en de collageenlampen stimuleren en verhogen op natuurlijke wijze de productie van collageen en elastine in de huid. Hierdoor vervagen rimpeltjes en lijnen en cellulitis wordt voorkomen en verminderd.

Lees meer over onze CollaTan lampen

LUXURA X7

De Luxura X7 is een professionele zonnebank die gebruikt kan worden voor zowel beginnende als voor gevorderde zonners, doordat hij in sterkte is aan te passen. Ook deze luxe zonnebank is uitgerust met 3D surround en zorgt voor een prachtig bruiningsresultaat in slechts 20 minuten!

De Luxura X7 heeft 42 x 160W UV-lampen met 4 x 400W SLi gezichtsbruiners en een mp3 aansluiting. Tussen de lampen zijn SPr ‘spaghetti’ lampen, geplaatst voor extra bruining van het gezicht en de decolleté. Comfort van de zonaanbidder staat bij deze zonnebank voorop. De bank bevat onder andere ergonomische gevormde acrylplaten die mooi aansluiten op het liggende lijf. Hierdoor kunt genieten van een heerlijk comfortabele zonnesessie met een prachtig bruin resultaat.

Zonnebanken onder de Hapro Luxura X7

Menu