Zonnebanken Hendrik-Ido-Ambacht

Bij onze Ergoline Premium zonnestudio in Hendrik-Ido-Ambacht bent u aan het juiste adres om een prachtig kleurtje op te bouwen. Bij ons kunt u even heerlijk ontspannen onder de nieuwste Ergoline zonnebanken. Wij garanderen u dan ook de ultieme zonervaring door luxe functies zoals een verfrissende waternevel en inspirerende geuren. En u kunt van deze luxe genieten al vanaf 20 minuten voor €11,-.

Ben u nieuwsgierig? Kom dan gerust langs voor een gratis adviesgesprek en huidtype analyse. Zo kunnen wij u het juiste zonadvies geven en voorzien van handige tips. Zo leggen onze zonneconsultenten u graag alles uit bij  het kiezen van de juiste zoncosmetica. Want door het gebruik van zoncosmetica wordt u 40% bruiner. Daarnaast blijven de bruiningsresultaten langer zichtbaar en gaat u veroudering van de huid tegen.

Ergoline Prestige LightVision

ERGOLINE PRESTIGE LIGHTVISION

20 minuten 25 minuten 30 minuten
€ 15 € 19 € 22

ERGOLINE PRESTIGE 1600

20 minuten 25 minuten 30 minuten
€ 14 € 18 € 21
Harpo_Luxura_X10

HAPRO LUXURA X10

20 minuten 25 minuten 30 minuten
€ 11 € 15 € 18

Strijk je rimpels glad tijdens het zonnen!

Collageen lichttherapie is een revolutionaire ontwikkeling op het gebied van wellness. Het is een efficiënte huidverjongende behandeling met als resultaat een strakkere, gezondere en frissere huid. Sinds mei 2018 kun je al bij ons terecht voor LED lichttherapie en vanaf heden bieden wij dit ook aan in twee van onze zonnebanken. Met dit innovatieve concept combineren wij een bruiningssessie met licht- en wellness therapie. De UV lampen zorgen voor een prachtig bruiningsresultaat en de collageenlampen stimuleren en verhogen op natuurlijke wijze de productie van collageen en elastine in de huid. Hierdoor vervagen rimpeltjes en lijnen en cellulitis wordt voorkomen en verminderd.

Lees meer over onze CollaTan lampen

NIEUWSTE ERGOLINE ZONNEBANKEN

Wij  hebben de nieuwste en meest luxe zonnebanken voor de beste bruining en ervaring.

SUPERIEURE BRUINING

Nieuwste lichttechnologieën voor een intensieve directe bruining en een langdurig resultaat.

UITSTEKENDE HYGIENE

Wij voldoen aan strenge hygiëne- en veiligheidseisen en zijn voorzien van nieuwe originele Ergoline lampen en onderdelen.

BEAUTY LIGHT

Beauty Light voor een betere pigmentatie en diepere bruiningsresultaten en premium huidverzorging.