Bindweefselmassage voor het gezicht

  • Gezichtsbehandelingen
  • 25 min. | € 29,50

Bindweefselmassage is een zeer intensieve massage techniek en wordt ook wel faceliftmassage genoemd. Wat we doen met bindweefselmassage is de diepste huidlaag masseren. We zorgen voor een verbeterde doorbloeding van de huid daarom is deze massage ideaal geschikt voor rokers die een slechte doorbloeding en een grauwe gelaatskleur hebben en die een gezonde gelaatskleur willen krijgen. Verder is deze massage heel geschikt voor mensen met couperose omdat je de doorbloeding stimuleert en zorgt dat het bloed wat stilstaat in de gesprongen haarvaatjes weer op gang brengt.

De bindweefselmassage is geschikt voor ieder huidtype omdat het de doorbloeding op gang brengt zodat het lichaam zich kan reinigen. Eigenlijk krijg je een soort detoxeffect.

De bindweefselmassage zorgt er ook voor dat de fijne lintjes en rimpeltjes als het ware losgemaakt worden. Rimpeltjes zijn verklevingen in de huid die de huid naar beneden trekt en die maak je weer mooi los met de bindweefsel-massage.

Na deze massage heb je direct resultaat omdat je ziet en voelt dat er wat is gebeurd en dat er een mooi volume in het gezicht ontstaat.

Het is ideaal als je een feestje hebt om deze behandeling te ondergaan.

Menu