Gezichtsbehandeling voor mannen

  • Gezichtsbehandelingen
  • 50 min. | €49,-

De mannenhuid is anders opgebouwd dan de vrouwenhuid en heeft ook andere verzorging nodig. De huid van de man verschilt van een vrouwenhuid in onder andere structuur, gevoeligheid en talgproductie, dit leidt tot meer onzuiverheden. Om een zuivere, frisse en goed verzorgde huid te krijgen, hebben wij deze gezichtsbehandeling voor mannen speciaal samengesteld voor de mannenhuid en gebruiken we een productenlijn voor mannen.

De gezichtsbehandeling voor mannen wordt afgestemd op uw huidtype en bevat een huidanalyse, reiniging, scrub, verwijderen van onzuiverheden, wenkbrauwen epileren of waxen, masker, gezichtsmassage en een 24h crème.

Voor de mannenhuid met elk huidtype. Bij elke gezichtsbehandeling voor mannen wordt een gratis huidanalyse gedaan. Zo wordt de behandeling en de producten altijd afgestemd op uw huidtype.

Tijdens de behandeling wordt de huid extra goed gevoed en gehydrateerd. De huid voelt weer soepel aan en kan weer stralen en bent u beter beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Verder wordt ongewenst haar in het gezicht verwijderd en worden onzuiverheden zoals gerstekorrels en mee-eters verwijderd. U stapt de deur uit met een zuivere, frisse en goed verzorgde huid.

Boek de gezichtsbehandeling die bij jou past online!