Nagelstudio

Voor het zetten van een nieuwe set nagels, een heerlijke manicure, lakken of gellak bent u bij de nagelstudio van Body Lookz in Hendrik Ido Ambacht van harte welkom. Alle nagelbehandelingen worden met zorg uit uitgevoerd bij Body Lookz, sinds 2014 gevestigd in Winkelcentrum HoogAmbacht, parallel aan de Laan van Welhorst in de Volgerlanden en sinds november 2017 in het centrum van Ridderkerk. U kunt bij onze professionele gediplomeerde nagelstylistes terecht voor nagels lakken, acrylnagels, gelnagels, french manicure en nailart. Wij werken uitsluiten met het merk Young Nails en zijn tevens officiële Young Nails dealer in de regio Drechtsteden.

ACRYL NAGELS

Eén van de meest gebruikte behandelingen binnen het vak nagelstyling is acryl. Acryl is een product wat bestaat uit een mengsel van poeder en vloeistof (liquid) dat binnen een korte tijd uithardt aan de lucht. U hoeft dus niet met uw handen in een warmte- of uv lamp om de nagels uit te laten harden. Het kan gebruikt worden voor nagelverlengingen, maar ook als versteviging van de eigen nagel. Vervolgens kunnen uw nagels worden afgelakt in de gewenste kleur. Bijvoorbeeld in Naturel (Basic), French Manicure of misschien wilt u er wel een leuk design op laten zetten, bijna alles is mogelijk.

Prijzen acryl
Acryl nieuwe set €47
Acryl nabehandeling €42
Natuurlijke nagelversteviging met acryl €37
Acryl verwijderen €15

Acryl van Young Nails

Acryl van Young Nails is ontwikkeld met een unieke technologie die de nagelstylist een perfecte consistentie en hechting geeft. Het product is self-levelend en hoeft daarom vrij weinig nagevijld te worden. De liquid heeft geen zure primer in zich, is zeer beperkt in geur en vergeelt niet. Daarnaast zorgt de combinatie met de acrylpoeders voor een constante kleurkwaliteit, kracht maar ook flexibiliteit.

acryl Young Nails body Lookz

GEL NAGELS

Voor mensen die allergisch zijn voor Acryl, bieden wij ook een behandeling met Gel. Bij deze techniek wordt gel gebruikt in plaats van acrylpoeder. Voor de rest is de behandeling hetzelfde als bij de Acryl. Bij Gel kunnen uw nagels ook worden afgelakt in de gewenste kleur. Bijvoorbeeld in Naturel (Basic), French Manicure of misschien wilt u er wel een leuk design op laten zetten, bijna alles is mogelijk.

Prijzen gel
Gel nieuwe set €47
Gel nabehandeling €42
Natuurlijke nagelversteviging met gel €37
Gel verwijderen €15

Gel van Young Nails

De gels van Young Nails zijn technologisch zeer vooruitstrevend. De ingrediënten in de gels zorgen voor een optimale hechting, zeer sterke nagels en vrijwel geen hittevorming tijdens het uitharden in uv of LED lamp. Vrijwel alle gels zijn self-leveling waardoor er zeer weinig vijl werk nodig is.

GELLAK NAGELS

Gellak nagels zijn interessant voor mensen die geen gel of acryl nagels willen, of mogen vanwege hun beroep, maar die wel mooie, stevige en krasvaste nagels willen hebben. Afbladderende nagellak is verleden tijd, u houdt wekenlang prachtig gelakte nagels! Na voorbehandeling van de nagel wordt er eerst een basislaag opgebracht. Daarna volgen 2 lagen in de gewenste kleur. Vervolgens wordt de laag afgewerkt met een toplaag. Na het aanbrengen van elke laag wordt deze uitgehard met een UV lamp. Evenals bij Gel- en Acryl-nagels, groeit de laklaag bij gellak met de natuurlijke nagel mee. Een nabehandeling na 3 of 4 weken is dan ook indien gewenst nodig.

Mani.Q van Young Nails

Mani.Q van Young Nails is het gellak merk waar wij mee werken. Het is een volwaardig afweekbaar gel product dat stevigheid en (indien gewenst) kleur geeft aan de nagels. Deze soak-off gel kan worden uitgehard in een LED- of UV lamp en wij hebben alle kleuren.

Prijzen gellak
Gellak nieuwe set €25
Gellak af en op €30
Gellak verwijderen €7,5
Gellak Body Lookz

Go Time

Go Time lak is het nieuwste product van Young Nails! Lange draagbaarheid 2+ weken en 4+ op de teennagels zonder gebruik van een base of top. Hij gaat wel onder de UV / LED lamp en geeft een mooie glans.
Snelle applicatie (ongeveer 10 min) en makkelijk zelf te verwijderen met aceton.

Prijzen Go Time
Go Time nieuwe set €17
GO TIME Hands-500

Manicure

Als u bij ons kiest voor een manicure behandeling worden je nagels en handen heerlijk verzorgd en opgeknapt.
Wij werken met de verzorgingslijn van SPARITUAL. SPARITUAL staat voor een milieubewuste wellness ervaring met ingrediënten die organisch zijn en natuurzuiver. Alle producten zijn 100% veganistisch.

Als eerste brengen wij de SPARITUAL cuticle remover aan om de nagelriemen te weken. Dan gaan de handen in een badje. Vervolgens vijlen we de nagels in vorm en verwijderen we de nagelriemen en eventuele velletjes. De handen worden lekker gescrubd om alle dode huidcellen te verwijderen en de nagels worden klaar gemaakt om te lakken, Go Time lakken of om gellak aan te brengen.

Prijzen manicure
Manicure incl. lakken long lasting €25
Manicure incl. lakken Go Time €27
Manicure incl. lakken Gellak €35