Nieuws

Snel, eenvoudig en veilig van je vet af!

Keep the Love, Lose the Handels!

Vetrolletjes die maar niet verdwijnen. Net boven de broekrand, rond de navel, onder het BH-bandje, onderaan de rug, de bovenarmen en de bovenbenen. Stoort u zich aan lichaamsvet dat je met sporten of diëten niet weg krijgt? Dan biedt cryolipolyse, ook wel vet bevriezing genoemd, de oplossing! Tijdens deze behandeling wordt het lichaamsvet bevroren en op een natuurlijke wijze door het lichaam afgevoerd.

Met cryolipolyse bij Body Lookz kun je snel en veilig plaatselijk afslanken in een mum van tijd. Hoe fijn is dit en het het resultaat is blijvend! De behandeling is snel, pijnloos, bewezen en na één behandeling heb je al resultaat. Bij deze methode van vet vermindering is geen verdoving of medicatie nodig. Je hebt dus geen hersteltijd, waardoor je direct kunt doorgaan met je bezigheden.

Wij werken met de beste apparatuur voor vetbevriezing

Beauty Center Body Lookz maakt gebruik van de nieuwste en beste apparatuur die in Nederland ontworpen is, de Body-wizard Duo van MedCos Skinsolutions. Deze machine is vorig jaar op de markt gekomen en presteert weer beter dan zijn voorganger de Body-wizard. Hiermee kunnen wij het beste resultaat op het gebied van vetbevriezing behalen! De MedCos Body-wizard Duo is een van de meest effectieve en veilige methodes voor freezesculpting. De cryolipolyse behandeling, oftewel een freezesculpting behandeling, is een pijnloze non-invasieve behandeling voor het verwijderen van vetcellen. Nog nooit eerder kon u zo gemakkelijk van uw ongewenst/ overtollig vet afkomen wat u met diëten en sporten niet tot nauwelijks zal lukken!

De gebieden die wij kunnen behandelen

Cryolipolyse behandeling is geschikt voor vrouwen én mannen. Cryolipolyse behandeling is niet bedoeld voor afvallen in gewicht, maar zeer effectief voor het definitief verwijderen van die hinderlijke ‘rolletjes’ en het perfect maken van de lichaamscontouren. Wij behandelen de volgende gebieden:

  • Love handles
  • Onderbuik
  • Onderkin
  • Billen
  • Bovenarmen (kipfilets)
  • Binnen- en buitendijen
  • BH uitstulpingen
  • Rug
  • Bovenbenen

Nieuwsgierig geworden? Boek dan een online intake of lees meer over deze behandeling via de onderstaande knop.

“Kom met z’n tweeën voor een DUO behandeling en geniet van 10% korting