Nieuws

#Supportyourlocals

#supportyourlocals

Het lijkt wel een slechte film waarin wij dagelijks wakker worden. Ons dagelijks leven is ingrijpend veranderd door alle maatregelen die zijn genomen om het coronavirus te bestrijden. Niemand heeft dit zien aankomen en we moeten elkaar meer dan voorheen steunen. Want alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we deze coronacrisis doorkomen en onder controle krijgen.

Helaas hebben wij onze beauty salons met pijn in ons hart per 16 april moeten sluiten op last van de overheid. Hiermee komt het werk van ruim 20 medewerkers te vervallen die niet kunnen wachten om weer aan de slag te gaan. Tot die tijd zullen wij regelmatig leuke beauty tips en weetjes posten via onze social media kanalen. Ook zullen wij kijken hoe wij onze dienstverlening kunnen verbeteren voor als we weer open gaan! Heb je vragen over je huid, nagels of wimpers dan kun je ons een berichtje sturen via Mail, Facebook en Instagram. Wij zullen je zo goed als mogelijk op afstand proberen te ondersteunen.

Je kunt ons steunen door online een cadeaubon te kopen die je later kunt verzilveren, zodra wij weer open gaan. Zorg goed voor uzelf en voor elkaar en houd onze social media kanalen en website in de gaten voor updates.

Alvast bedankt en tot snel! ❤️💄👣💅🌞

Team Body Lookz

Hello Beauty
Wij verwelkomen jou graag in één van onze vestigingen