Nieuws

Body Lookz opent haar deuren in Zwijndrecht

Op 14 augustus 2019 heeft Body Lookz haar deuren geopend in winkelcentrum Walburg te Zwijndrecht. Onze locatie in Hendrik-Ido-Ambacht blijft gewoon open.

Het was de laatste tijd erg druk op onze locatie in Body Lookz Hendrik-Ido-Ambacht. Omdat wij er graag voor zorgen dat iedereen de mooiste versie van zichzelf kan zijn, hebben wij een nieuwe locatie geopend. Bestaande en nieuwe klanten zijn vanaf heden van harte welkom in Body Lookz Zwijndrecht in winkelcentrum Walburg.

Body Lookz Zwijndrecht biedt 230 m² aan oppervlakte waar wij onze dienstverlening met liefde kunnen voortzetten. Hier zullen wij weer werken met de beste producten, apparatuur en natuurlijk onze beauty specialisten. Daarnaast zullen wij exclusief in Zwijndrecht laserbehandelingen aanbieden voor definitief ontharen. Ook zal deze vestiging voorzien zijn van zonnebanken! Om ons aanbod te verrijken hebben wij gekozen voor de nieuwste zonnebanken van Ergoline. Lees hier meer over de Ergoline zonnebanken en prijzen.

Wij nodigen jullie graag uit op onze nieuwe locatie in Zwijndrecht. Ter kennismaking hebben we tot eind september in Zwijndrecht een aantal leuke acties die je onder dit bericht kunt vinden.

Tot snel,

Team Body Lookz

Openingsacties in Zwijndrecht:

Geldig tot eind september 2019

50% Korting op zonnen!
Maak kennis met de nieuwste Ergoline zonnebanken in Zwijndrecht. Ontdek pure luxe en comfort met de Prestige LightVision, Prestige 1600 en de Affinity 700 Twin Power.

Meer info over onze zonnebanken

Tanden bleken 2e persoon gratis
Ook jouw tanden kunnen weer stralend wit worden! Wij bleken de tanden met speciale “whitening” LED-licht en non-peroxide bleekgel. Tanden bleken met deze methode is effectief, veilig en pijnloos.

Meer informatie over tanden bleken

Massada gezichtsbehandeling + Nek-, schouder-, rugmassage (60 min.)
voor € 45

Geniet van een gepersonaliseerde behandeling waarbij de producten van het merk MASSADA gebruikt worden.
Stuk voor stuk zijn alle MASSADA producten ontwikkeld voor de verzorging, regeneratie, bio-stimulatie en instandhouding van een gezonde, mooie, opvallend stralende en vooral langdurig jeugdige huid.

Bekijk al onze gezichtsbehandelingen

Nieuwe set One by One wimpers
voor € 50,-

Wil jij mooie lange, volle en gekrulde wimpers zonder gedoe met mascara? Maak nu kennis met onze wimperstylisten en locatie in Zwijndrecht. Ontspan en wij zorgen voor een mooie, intense look die toch ook nog eens heel natuurlijk oogt.

Meer informatie over wimperextensions