Pedicure Zwijndrecht

Ook uw voeten verdienen aandacht…

Wist je dat veel mensen rond lopen met voetklachten of last hebben van vermoeide voeten? Maar hoe zit het jouw voeten? Zijn deze in een goede conditie? Word je gehinderd bij het lopen? Of wil je gewoon mooi verzorgde poezelige voetjes?! Kom naar onze salon in regio Zwijndrecht.

De meesten mensen verzorgen elke dag hun gezicht en lichaam maar vergeten de verzorging van de voeten. Terwijl onze voeten ons elke dag moeten dragen. Begin met het verbeteren van de conditie van de voeten en teennagels en verstop ze niet langer. Wij geven je voeten op professionele wijze de aandacht en verzorging die ze nodig hebben. Onze pedicure helpt je op een prettige wijze van eventueel eelt, likdoorns, kloven en ingroeiende teennagels af!

Om de voeten er nog fraaier uit te laten zien kun je de teen nagels ook bij ons laten lakken met long lasting nagellak, de nieuwe Go Time lak of Gellak van het merk Young Nails dat zeker 4 weken blijft zitten.

Heeft u een risicovoet? Boek dan een medische pedicure behandeling, waarbij een specialist voetproblemen behandelt en voorkomt bij bijvoorbeeld diabetes, reuma of andere medische aandoeningen. Voor medische pedicurebehandelingen vragen wij een toeslag van €3,- bovenop onze reguliere pedicure prijzen.

Prijzen Pedicure

Pedicure standaard 30 min. €35,-
Pedicure deluxe 45 min. €49,-
Likdoorn verwijderen €18,-
Nagels knippen €16,-