Schoonheidsspecialist Ridderkerk

Onze schoonheidsspecialist werkt met Massada

Bij beauty center Body Lookz in Ridderkerk kun je terecht voor heerlijke gezichts- en lichaamsbehandelingen. Wij hebben een grote diversiteit aan anti-aging facials, huidverbeterende en huid verjongende gezichtsbehandelingen. Daarnaast kunnen wij onder andere je wenkbrauwen epileren, waxen en verven tijdens de schoonheidsbehandeling.

Wij werken met het merk MASSADA. De producten van MASSADA worden ontwikkeld op basis van zorgvuldig geselecteerde grondstoffen uit landen als Jordanië, Japan, Chili, Senegal en Frankrijk. Alle formules hebben een optimaal evenwicht in hun samenstellingen dankzij een synergetische mix van plantenextracten, vitamines, minerale zouten en modder, bio-essentiële oliën en bloemenwaters. Dit heeft geresulteerd in een lijn met producten die alle zintuigen aangenaam prikkelt, voor de verzorging, regeneratie, biostimulatie en instandhouding van een gezonde, mooie, opvallend stralende en langdurig jeugdige huid voor man en vrouw.

De MASSADA gezichtsbehandelingen worden uitgevoerd volgens de ECOA©-methode. Deze methode is gebaseerd op drie pijlers: Energie, Kleur en Aroma (geur). Deze worden gedurende de gezichtsbehandelingen en facials toegepast en zijn ontwikkeld om u op een holistische wijze te behandelen, om een mooie huid te genereren en om de emoties te harmoniseren. Deze holistische benadering behandelt de cliënt vanuit een globale visie op lichaam, geest én ziel, om op die manier het fysieke, mentale en emotionele potentieel te maximaliseren.

Gezichtsbehandelingen

Mini behandeling 30 min. € 29,00

Weinig tijd maar toch uw huid een boost geven? Deze mini facial treatment laat u in een korte tijd weer stralend de deur uitgaan.

Deze behandeling bestaat uit een reiniging, scrub, masker en 24h crème.

[su_button url=”http://bodylookz.nl/gezichtsbehandelingen/mini-gezichtsbehandeling/” background=”#d11358″ color=”#ffffff” icon=”icon: info-circle”]Lees meer[/su_button]

Basis behandeling 50 min. € 45,00

Deze behandeling wordt afgestemd op uw huidtype en bevat een huidanalyse, reiniging, scrub, verwijderen van onzuiverheden, masker, wenkbrauwen epileren of waxen, korte gezichtsmassage en 24h crème.

[su_button url=”http://bodylookz.nl/gezichtsbehandelingen/basis-gezichtsbehandeling/” background=”#d11358″ color=”#ffffff” icon=”icon: info-circle”]Lees meer[/su_button]

Bio Cellular  50 min. € 65,00

De Biocellulaire vezorging is een integrale behandeling voor de huid, die speciaal ontwikkeld is voor de bestrijding van de tekenen van celveroudering. Bij deze behandeling wordt ook alles meegenomen wat in de basis behandeling zit.

[su_button url=”http://bodylookz.nl/gezichtsbehandelingen/bio-cellular-behandeling/” background=”#d11358″ color=”#ffffff” icon=”icon: info-circle”]Lees meer[/su_button]

Hyaluronic Acid  50 min. € 69,00

Deze behandeling gaat de tekenen van huidveroudering tegen, vult het hyaluronzuur niveau snel en doeltreffend aan en heeft een liftend effect. Het Hyaluronzuur hydrateert en beschermt de huid, zodat de huid jonger en zachter wordt. Bij deze behandeling wordt ook alles meegenomen wat in de basis behandeling zit.

[su_button url=”http://bodylookz.nl/gezichtsbehandelingen/hyaluronic-acid-behandeling/” background=”#d11358″ color=”#ffffff” icon=”icon: info-circle”]Lees meer[/su_button]

Voor mannen 50 min. € 45,00

De speciale gezichtsbehandeling is speciaal voor de mannenhuid en bestaat uit een intensieve reiniging, scrub, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen epileren of waxen, gezichtsmassage en 24h crème.

[su_button url=”http://bodylookz.nl/gezichtsbehandelingen/gezichtsbehandeling-voor-mannen/” background=”#d11358″ color=”#ffffff” icon=”icon: info-circle”]Lees meer[/su_button]

Acnebehandeling 60 min. € 62,00

Deze behandeling is speciaal voor de onzuivere huid en helpt bestaande puistjes en acne verminderen en zal zorgen dat de huid er rustiger uit zal zien.

[su_button url=”http://bodylookz.nl/gezichtsbehandelingen/acnebehandeling/” background=”#d11358″ color=”#ffffff” icon=”icon: info-circle”]Lees meer[/su_button]

Bindweefselmassage  25 min. € 29,50

Deze behandeling gaat de verslapping van de huid tegen, het verminderd de rimpels, fijne lijntjes en de wallen onder de ogen. (Bij) te boeken als eenmalige behandeling of in kuurverband.

[su_button url=”http://bodylookz.nl/gezichtsbehandelingen/bindweefselmassage-voor-het-gezicht/” background=”#d11358″ color=”#ffffff” icon=”icon: info-circle”]Lees meer[/su_button]

Losse elementen

Bij Body Lookz Hendrik Ido Ambacht kun je naast een gezichts- en lichaamsbehandeling ook losse elementen bijboeken. Zo zorgt onze schoonheidsspecialist ervoor dat je helemaal tiptop de salon verlaat. Hieronder volgen de losse elementen die je kunt bijboeken:

  • verven van de wenkbrauwen
  • verven van de wimpers
  • waxen van de wenkbrauwen
  • waxen van de bovenlip
  • waxen van de kin-kaaklijn

[su_table]

1x Element € 12,50
2x Elementen € 20,00
3x Elementen € 27,50
4x Elementen € 32,50
5x Elementen € 37,50
6x Elementen € 42,50

[/su_table]

Lichaamsbehandelingen

Nek,schouder,rug massage 30 min. € 30,-

In de schouder en de nek bevindt zich vaak veel spanning. Dit kan meerdere oorzaken hebben zoals een verkeerde werkhouding, dagelijkse spanningen op het werk of in de relatie, overbelasting of langdurig aanspannen van deze spiergroepen tijdens het werk. Spieren die lang aangespannen raken minder doorbloed, worden stijf met spierpijn als het gevolg. Ook kunnen spanningen in de schouder en nek hoofdpijn veroorzaken. Tijdens de nek, schouder, rug massage kunnen wij u helpen de spieren ontspannen en de bloedcirculatie te verbeteren. Tevens versnelt de bloedstroom in de aderen en zorgt voor een snellere afvoer van afvalstoffen.

Ontspanningsmassage hele lichaam 45 min. € 45,-

Een ontspanningsmassage is bedoeld om los te komen van de dagelijkse stress in lichaam en geest, zodat het lichaam weer ervaart hoe het aanvoelt om ontspannen te zijn. Bij een ontspanningsmassage wordt de ademhaling dieper, spieren en pezen soepeler, het lichaam beter doorbloed en is er verbetering van de stofwisseling. Een ontspanningsmassage kan zowel lichamelijk als geestelijk werken voor het behoud van een goede gezondheid.

Hotstone massage 45 min. € 69,-

De hotstone behandeling is een gecombineerde vorm van ontspanningsmassage, thermotherapie en aromatherapie. De hotstone massage heeft een diepe ontspannende en helende werking, waarbij u met hete stenen wordt gemasseerd. Hierdoor gaan de bloed- en lymfstromen beter stromen en blokkades in spierweefsel worden makkelijker opgelost. Als een lichaamsdeel gemasseerd is, wordt dat deel bedekt met warme stenen. Het voelt dan alsof warme handen nog overal energieën door blijven geven en dat zorgt voor een zeer prettige ervaring. Na legging van de warme stenen wordt het lichaam verder los gemasseerd met de warme stenen en olie.

Sportmassage 45 min. € 45,-

Door sportmassage wordt de doorbloeding van de spieren gestimuleerd. Afvalstoffen worden sneller uit de spieren afgevoerd waardoor een sneller herstel mogelijk is. Sportmassage kan ook preventief worden toegepast, als onderhoudsbeurt voor je spieren. Ook door dagelijkse activiteiten kunnen klachten ontstaan en daarom is sportmassage ook voor niet-sporters erg zinvol.
Te stijve of te strakke spieren geven een verhoogd risico op blessures bij het sporten of dagelijkse activiteiten. Bij regelmatige toepassing van sportmassage zal niet alleen uw spieren soepel houden maar ook de doorbloeding stimuleren, de lymfedrainage verbeteren en de afvoer van melkzuur versnellen.