Waxen Volgerlanden

Lycon Waxen Volgerlanden
[su_row] [su_column size=”3/5″]

Pijnloos waxen voor een volkomen gladde en perfecte huid

Kom en ervaar de beste waxmethoden in onze schoonheidssalon in de Volgerlanden. Lycon Precision waxing is de nieuwe manier van ontharen, die vanuit Australië de wereld aan het veroveren is. Waxing is hot! Vrouwen én mannen willen een altijd gladde en superzachte huid, zonder al het gedoe en de pijn van harsen. Terecht stellen ze steeds hogere eisen aan de kwaliteit en duurzaamheid van de behandeling. Topsalons in de hele wereld gebruiken niets anders meer dan deze crème de la crème onder de waxen. Dus waxen Volgerlanden, kom dan naar Body Lookz. Ook Brazilian Wax bij Body Lookz.

Waarom waxen

Waxen is een tijdelijke ontharingsmethode die het haar met wortel en al verwijdert. Scheren en het gebruik van ontharingscrèmes laten de wortels intact, zodat je haar met stoppels terugkomt. Bij waxen blijft je haar gemiddeld 3 tot 5 weken langer weg. Je haren worden zachter en er komen steeds minder terug en kunnen op den duur zelfs helemaal wegblijven. Bovendien verdwijnen de dode huidcellen, wat je huid heerlijk zacht en glad maakt. Daarnaast is de wax die wij gebruiken geschikt voor de meest gevoelige huid, doordat de wax niet hecht aan de huid. De wax is super elastisch en hecht makkelijk aan zeer korte en dunne haren. De zijde zachte hars biedt voedende en verzorgende voordelen voor een comfortabele behandeling en geeft de huid een glad en zacht gevoel. Bovendien kan de wax gebruikt worden op lage temperaturen. Wel zo comfortabel voor de te behandelen huid bij waxen Volgerlanden.

Ontdek de voordelen van Lycon waxen Volgerlanden:

  • Geschikt voor haartjes vanaf 1 mm
  • Vrijwel pijnloos en uiterst zacht voor de huid
  • Wordt aangebracht op lage temperaturen
  • Geen huidirritaties of roodheid
  • Verrijkt met essentiële oliën

De behandeling

Bij waxen Volgerlanden werkt een Lycon gecertificeerde schoonheidsspecialiste. Zij zal eerst de procedure met u doorlopen, zodat u zich op uw gemakt voelt. Vervolgens wordt de huid ontsmet en wordt er een dun laagje olie opgebracht. Dit zorgt ervoor dat de wax alleen aan het haar kleeft en niet aan de huid. Vervolgens zal de wax worden opgebracht met een nieuwe spatel en wordt deze met een snelle handbeweging eraf gehaald. Na de behandeling zal de huid worden verzorgd met een kalmerende crème.

Tips voor na het waxen

Hier zijn een paar punten waar u de eerste 24 uur op moet letten na de behandeling:

  • Neem geen heet bad of douche
  • Draag geen strakke of niet-ademende kleding.
  • Gebruik geen geparfumeerde zeep voor de behandelde zone, omdat dit lichte ongemakken en irritatie kan veroorzaken.
  • Ga niet in de zon liggen of zonnebanken.

Wanneer kan ik me niet laten waxen?

Als u medicijnen slikt die de gevoeligheid van de huid beïnvloeden zoals Rouaccutane, Tetracyline of Glucolic Acid. Verder dient u ons altijd op de hoogte te stellen als u diabetes hebt, een huidallergie of chemotherapie/radiotherapie hebt ondergaan, zodat we u juist kunnen helpen. Laat het ons ook weten als je een ziekte hebt waardoor je immuunsysteem wordt aangetast.

[/su_column] [su_column size=”2/5″]

Prijzen waxen Volgerlanden

Wenkbrauwen €12,50
Bovenlip €12,50
Hele gezicht €25,00
Oksels €15,00
Bikinilijn €20,00
Onderarmen €20,00
Hele armen €30,00
Onderbenen €25,00
Hele benen €40,00
Rug €35,00
Borst €35,00
Brazilian wax €35,00
[su_spacer size=”50″] [su_button url=”tel:078 8795164″ background=”#d11358″ color=”#ffffff” icon=”icon: mobile”]Maak nu een afspraak[/su_button] [su_spacer size=”50″] [/su_column] [/su_row]