Wimperextensions Hendrik-Ido-Ambacht

[su_row] [su_column size=”1/2″]

Mooie volle wimpers

Wimperextensions Hendrik-Ido-Ambacht geven ogen een echte filmsterren look, zonder dat mascara nodig is. Je wimpers zien er dus altijd top uit en je bespaard ‘s ochtends ook nog eens tijd. Hoe werkt het dan? Je kan in onze schoonheidssalon Body Lookz in Hendrik-Ido-Ambacht kiezen uit one by one wimperextensions of plukjes wimperextensions. Met een speciale wimperlijm worden dan de wimperextensions één voor één aan op en tussen de natuurlijke wimpers aangebracht of worden er plukjes wimperextensions op de natuurlijke wimpers aangebracht. Wimperextensions zijn permanent gekruld, waterbestendig, gemakkelijk aan te brengen en blijven net zo lang zitten als de natuurlijke wimpers, maximaal 6 weken.
[/su_column] [su_column size=”1/2″] One by one wimperextensions
[/su_column] [/su_row]

One by One wimperextensions

De voordelen van een one by one techniek wimperextensions is dat deze er zeer natuurlijk uitzien en ze blijven 6 tot 8 weken zitten. Make-up is dus niet meer nodig en dus bespaar je s’ochtends tijd. Wij werken met het merk Blink wimperextensions. Deze zijn gemaakt van Koreaans PBT en worden met de hand geproduceerd. Door de wijze van fabricage en het gebruikte materiaal zijn de wimper extensions nauwelijks van natuurlijke wimperhaartjes te onderscheiden. De wimpers zijn flexibel, extreem licht en voorzien van de perfecte glans.

De behandeling

Eerst wordt er gekeken met de wimperspecialist welk soort wimperhaartje bij u past, want we hebben diverse wimpershaartjes die verschillen in lengte en krul. Daarna worden de wimperhaartjes aan op en tussen de natuurlijke wimpers aangebracht met een speciale lijm. Een mens heeft ongeveer 90 wimpers per oog en op bijna alle haartjes wordt een wimper geplakt. Hierdoor duurt de behandeling ongeveer 2 uur, maar is uitval nauwelijks zichtbaar. Als alle wimperhaartjes zijn geplaatst en u bent tevreden is de behandeling klaar.

Opvullen van wimperextensions

Aangezien er elke dag wel een wimper uitvalt van nature is het op den duur nodig om de wimperextensions weer op te vullen. Tegenwoordig zijn de technieken en materialen verbeterd waardoor kans op verhoogde wimperuitval een stuk minder is geworden, maar dit blijft altijd variëren per persoon. De een raakt nou eenmaal meer wimpers kwijt dan de ander, maar de wimpers groeien continu weer aan waardoor er weer nieuwe wimpers ontstaan, welke voorzien kunnen worden van nieuwe wimperextensions.

Wimperextensions verwijderen

Wimperextensions kunnen het best worden verwijderd door een van onze specialiste om ervoor te zorgen dat de eigen wimperhaartjes blijven zitten. Wij gebruiken een speciale vloeistof die de wimperextension los weekt van de eigen wimper. Doe dit dus niet thuis, want dan beschadigd u de natuurlijke wimpers.

Voel je de wimperextensions zitten?

De wimperverlenging is nauwelijks merkbaar. Mensen die een bril dragen kunnen met sommige type wimperextensions wel ervaren dat de lange wimpers tegen het glas aankomt. Mogelijk hebben zij ook eerder mascara op het brilglas gekregen. De oplossing hiervoor is een minder lange wimper of een andere krul. Neem in dat geval een C krul of een D krul. De krul buigt meer omhoog waardoor je toch een langere wimper hebt en geen last hebt van dat hij tegen het glas van de bril aankomt

Tijdsduur wimperextensions zetten

Een nieuwe set wimperextensions met de one by one lashes duurt ongeveer 2 uur. Een opvulbeurt varieert tussen een half uur tot een uur.

Prijzen on by one wimperextensions

Nieuwe set on by one wimperextensions € 75,00
Opvullen one by one wimperextensions binnen 3 weken € 32,50
Opvullen one by one wimperextensions binnen 4 weken € 37,50
Verwijderen one by one wimperextensions € 15,00

tips:

Wimperextensions die net zijn aangebracht mogen enkele uren daarna niet nat worden. De lijm is mogelijk nog niet volledig uitgehard. Probeer de eerste 2 dagen, na het laten zetten van wimperextensions, bij het douchen de wimper niet nat te laten worden. Dit voorkomt onnodige wimper uitval. Een wimperkrultang wordt afgeraden te gebruiken bij wimperextensions.

Everlash Spread wimperextensions plukjes

Wij werken met Everlash Spread wimperextensions plukjes. Deze wimperextensions zijn bijzonder licht, synthetisch, waterbestendig en zitten er binnen 20 minuten op. Doordat de wimperextensions zo licht zijn is de kans van op wimperuitval kleiner dat bij normale plukjes wimperextensions. Aangezien elk mens van nature regelmatig een aantal wimpers verliest, moeten er na een week of drie een aantal wimperextensions worden bijgeplaatst.

De Everlash Spread wimperextensions plukjes bestaan uit 5-6 fijne haartjes welke als plukjes samengevoegd zijn. Met een speciale lijm brengen we de wimperplukjes één voor één aan op en tussen de eigen wimpers. Het resultaat blijft gegarandeerd 3 weken lang mooi, voelt natuurlijk aan en ziet er natuurlijk uit. Bent u nieuwsgierig of de plukjes wimperextensions ook wat voor u zijn? Bel ons of komt langs in onze salon voor meer informatie.

wimperextensions plukjes
Wimperextensions plukjes
[su_row]

Prijzen plukjes wimperextensions

Spread wimperverlening € 27,5
Spread wimperverlening verwijderen € 7,5
[/su_row]