Zonnestudio Zwijndrecht

Ervaar pure prestige en luxe in onze zonnestudio in Zwijndrecht. Onze zonnestudio is uitgerust met de nieuwste Ergoline zonnebanken en naast het zonnen kun je natuurlijk ook bij ons terecht voor nagelstyling en schoonheidsverzorging. Hieronder lees je meer over onze zonnebanken en kun je direct een afspraak online boeken als je zeker wilt zijn van je plekje.  Je vindt ons in Winkelcentrum Walburg tegenover de ICI PARIS.

Ergoline Prestige LightVision

De Prestige Lightvision is het nieuwe topmodel van Ergoline vol innovatie en biedt een zonervaring op het hoogste niveau. De Ergoline Lightvision is geschikt voor ieder huidtype dankzij de drie zoneprogramma’s en biedt intensievere prestaties, verbeterde huidverzorging, geavanceerde comfortvoorzieningen, intuïtieve (spraak)bediening. De geavanceerde hybride technologie heeft de directe pigmentatie op het lichaam verder verbeterd. Ook in het gezichtsveld zijn de bruiningsprestaties opnieuw verbeterd door een geoptimaliseerde UV-verdeling en een extra smartsun-spaghettilamp. De nieuwe Beauty Light LED Complete garandeert een nog intensievere huidverzorging met meer dan 200 krachtige LED’s en ondersteunt bovendien het bruiningsproces dankzij de gestimuleerde zuurstofproductie.

De Ergoline Prestige Lightvision is uitgerust met Aqua Fresh, Aroma, Surround Cooling PLUS, Climatronic PLUS en het nieuwe Cinematic Sound systeem biedt luxe op het hoogste niveau. Je kunt eenvoudig je mobiel verbinden met de Bluetooth aansluiting! Hiermee speel je jouw favoriete muziek af tijdens je zonsessie over het 3D-Sound-System. Als alternatief kunnen de mobiele telefoon en de MP3-speler natuurlijk ook met de in de zonnebank geïntegreerde audiokabel worden aangesloten. De Ergoline Prestige Lightvision kost bij Body Lookz €14,00 tot maximaal 20 minuten.

De angst voor rimpels en vroegtijdige huidveroudering is de grootste belemmering voor het gebruik van zonnebanken. Daarom heeft de Prestige Lightvision speciale aandacht besteed aan het verbeteren van de huidverzorging. Meer dan 200 krachtige LED’s en smartsun-lampen garanderen een effectieve huidverzorging op het gezicht, het decolleté, de schouders en het lichaam. Tegelijkertijd wordt de productie van zuurstof in de huid gestimuleerd, die bovendien het bruiningsproces ondersteunt, met dezelfde UV-output. Voor een stralende teint en een zachte huid.

De nieuwe Hybrid Shoulder Tan is niet alleen een visueel hoogtepunt. De wereldwijd unieke combinatie van Beauty Light LED’s, nieuw ontwikkelde UVA-LED’s en een nieuwe UVB-compacte lamp staat garant voor een intense bruining met extra huidverzorging dankzij het uitgebalanceerde lichtspectrum, ook in de schouders.

Voordelen van de Ergoline Prestige Lightvision:

 • Bestbruinende zonnebank  (10% meer opbrengst dan 1600)
 • Combinatie van UV licht met Collageen LED
 • Intensiteit zelf vooraf in te stellen
 • Nieuw Multi-Relax ligvlak
 • Aqua Fresh & Aroma
 • Cinematic-geluidssysteem met rijke bassen, heldere middentonen en kristalheldere tonen.
 • Surround Cooling Plus voor een heerlijke zeebries

Lichaam:

 • Trend UV-lampen: 38 à 200 Watt max.*
 • Smartsun PLUS-lampen: 14 à 200 Watt max.*
 • Dynamic Performance
 • NIEUW: Hybrid Shoulder Tan met Beauty Light LED’s, UVA-LED’s, 2 UVB-compacte lampens
 • NIEUW: Beauty Light Complete
 • NIEUW: Open Glas-Technology van lagedruklampen

Gezicht:

 • Smart Ultra Performance PLUS: 4 à 520 Watt max.*
 • smartsun UVB spaghetti lampen: 4 à 8 Watt
 • Beauty Light LED Technology
 • 0,3 Optimized Performance

Beauty Light:

 • NIEUW: Beauty Light Complete met meer dan 200 krachtige LED’s
 • NIEUW: geoptimaliseerd Beauty Light LED reflectorsysteem
 • NIEUW: 4 smartsun UVB-Spaghettis voor het gezicht
 • Smart Light Performance (SLP)
 • 14 smartsun PLUS-lampen voor het lichaam

Verantwoord zonnen

Om jou de ultieme zonervaring te geven werken wij met de nieuwste professionele Ergoline zonnebanken. Deze zonnebanken staan bekend om zijn klasse en kwaliteit en voldoen aan alle Europese richtlijnen van de zonnebranche. Want binnen de EU mogen zonnebanken niet meer straling afgeven dan 0,3 W/m2, oftewel: de kracht van de zon op de stranden van de Middellandse Zee rond het middaguur.

In Nederland hebben we te weinig zonmomenten om het hele jaar door voldoende vitamine D aan te maken. Door een bezoek aan onze zonnestudio zorgt u naast het krijgen van een bruine teint, tevens voor de aanmaak van Vitamine D. En zoals we ondertussen weten is Vitamine D onmisbaar voor ons immuunsysteem en heeft meerdere positieve effecten op ons lichaam:

 • Het bevorderd de opname van calcium in de botten.
 • Het zorgt voor een betere doorbloeding van de huid en spieren.
 • Het gaat vermoeidheid tegen
 • Het kan de concentratie verbeteren.
 • Je kunt je zelfs gelukkiger gaan voelen!

Ergoline Prestige 1600

Perfecte bruining zonder compromis met de Ergoline Prestige 1600 met Hybrid Performance en Beauty Light LED. De geactiveerde roodlicht spectra van de Hybrid Performance verbeteren de bloedcirculatie en de zuurstofverzorging in de huid en ondersteunen daardoor het bruiningsproces. De combinatie van UV-licht en Beauty Light maakt het mogelijk om een bijzonder mooie bruine kleur en een verzorgde huid te krijgen. Door de speciale Beauty Light LEDs krijgen het gezicht en het decolleté een zachte huid en een frisse teint. Op het lichaam zorgen de Beauty Light Smartsun lampen voor een bijzonder aangenaam gevoel op de huid. De Ergoline Prestige 1600 is geschikt voor ieder huidtype dankzij de drie zonprogramma’s. 

De Ergoline Prestige 1600 is uitgerust met Aqua Fresh, Aroma, Climatronic en 3D-sound biedt luxe op het hoogste niveau. Je kunt eenvoudig je mobiel verbinden met de Bluetooth aansluiting! Hiermee speel je jouw favoriete muziek af tijdens je zonsessie over het 3D-Sound-System. Als alternatief kunnen de mobiele telefoon en de MP3-speler natuurlijk ook met de in de zonnebank geïntegreerde audiokabel worden aangesloten. De Ergoline Prestige 1600 kost bij Body Lookz € 13,00 tot maximaal 20 minuten.

Ergoline Affinity 700 Twin Power

De nieuwe Ergoline Affinity 700 Twin Power biedt een ultieme zonervaring met extra comfort en luxe voor de beginnende en gevorderde zonner. De markante lijnen, de in het oog springende LED licht show en de helder verlichte bruiningstunnel nodigen u uit om te gaan zonnen! De Affinity Twin Power is uitgerust met 46 UV lampen, schouderbruiners en de nieuwe Advanced Performance Technologie bieden t.o.v. de voorgaande modellen een duidelijk verbeterde bruiningsopbrengst op het lichaam. Op het gezicht garandeert de Ultra Performance Plus-technologie met 3 gezichtsbruiners en 2 extra UVB B spaghettilampjes voor het beste resultaat.

De Ergoline Affinity 700 Twin Power is uitgerust met Aqua Fresh, Aroma, Climatronic en 3D-sound biedt luxe op het hoogste niveau. Je kunt je mobiele telefoon en de MP3-speler aansluiten met de in de zonnebank geïntegreerde audiokabel worden aangesloten. De Ergoline Affinity 700 Twin Power kost bij Body Lookz € 9,95 tot maximaal 20 minuten.