Nieuws

Body Lookz Nagelstudio wint goud in de Nagelstudio Awards

Publieksverkiezing van Nagelstudio Awards: Lokale Erkenning

Nagelstudio’s maken de mensen en daarmee de wereld een stukje mooier. Ze zorgen voor meer zelfvertrouwen bij mensen en bieden vaak een luisterend oor. Het vakmanschap verdient meer waardering. Daarom is er dit jaar een publieksverkiezing georganiseerd door Nagelstudio Awards. Mensen in heel Nederland konden hun stem uitbrengen op hun favoriete nagelsalon. Met trots kunnen wij mededelen dat wij met liefst 446 stemmen de winnaar in de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht zijn geworden en de trotse ontvanger van de Gold Award in de provincie Zuid-Holland. Ons dank gaat uit naar iedereen die hun stem op ons heeft uitgebracht.

Toewijding aan het Vakmanschap

Het succes van Body Lookz is te danken aan ons toegewijde team van nagelstylisten, die maandelijks talloze klanten blij maken met prachtige kunstnagels. Nagelstyling is een ambacht dat voortdurend evolueert, onderhevig aan nieuwe trends en technieken. Bij Body Lookz zijn we toegewijd aan het volgen van deze trends en het snel eigen maken van nieuwe technieken.

Opleiding en Vaardigheden

Om de hoogste kwaliteit te waarborgen, investeren wij in de opleiding van onze nagelstylisten. Onze nagelstylisten worden intern opgeleid door een gediplomeerde docent via onze dochteronderneming, Body and Nails, opgericht in 2017. Hier kun je het officiële vakdiploma Allround-nagelstyliste behalen. De afgelopen jaren hebben wij meer dan 100 nagelprofessionals opgeleid in de regio Drechtsteden.

Dit maakt dat je bij Body Lookz ben je verzekerd van een gediplomeerde nagelstyliste en een hygiënische werkomgeving. Onze nagelstylisten blijven zich voortdurend ontwikkelen om ervoor te zorgen dat jouw nagels altijd bij de tijd zijn.

Kwaliteitsproducten en Veiligheid

Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten die voldoen aan de strenge Europese normen. Zo werken wij met het topmerken zoals EMI en Young Nails, Beide merken worden wereldwijd in meer dan 33 landen verkocht en staan garant voor ongeëvenaarde kwaliteit. Onze klanten hoeven zich geen zorgen te maken over schadelijke stoffen in onze producten; ze zijn CE-gecertificeerd voor de Europese markt.

Dit maakt dat je bij Body Lookz ben je verzekerd van een gediplomeerde nagelstyliste en een hygiënische werkomgeving. Onze nagelstylisten blijven zich voortdurend ontwikkelen om ervoor te zorgen dat jouw nagels altijd bij de tijd zijn.

Veilige Uitharding met LED Nageldrogers

Kunstnagels en BIAB nagels moeten op de juiste manier worden uitgehard onder een UV-lichtbron. Bij Body Lookz gebruiken we LED nageldrogers van het Nederlandse merk Magnetic, die voldoen aan de CE-standaarden en zorgvuldig zijn afgesteld om veilige uitharding te garanderen. In tegenstelling tot Chinese of Vietnamese toestellen die niet gecontroleerd worden en te vaak een te hoge straling afgeven waardoor het risico op huidkanker toeneemt.

Garantie op kunstnagels en BIAB nagels 

Hoewel onze nagelstylisten streven naar perfectie, begrijpen we dat nagelstyling handwerk is en dat iedere nagel en klant uniek is. Daarom bieden wij een garantie van één week op uw nagelset en BIAB nagels. Mocht er binnen een week een probleem optreden, dan zullen wij de nagel kosteloos repareren.

Tips voor Duurzaamheid

Om langer van uw kunstnagels te genieten, geven we ook enkele handige tips:

  • Drink voldoende water om je lichaam en nagels goed gehydrateerd te houden.
  • Zorg voor een gezond dieet dat rijk is aan vitaminen en mineralen, vooral biotine (vitamine B7), ijzer, zink en calcium. Deze voedingsstoffen zijn essentieel voor gezonde nagels.
  • Gebruik je nagels niet als gereedschap door bijv. een blikje fris open te maken met de nagel.
  • Duw de was in de wasmachine en droger met de vuisten en niet met de nagels.
  • Zit je veel in water met de handen en/of in agressieve schoonmaakmiddelen? Gebruik dan handschoenen.
  • Zijn je nagels toch te lang? Gebruik een papieren vijl en geen schaar om de nagels te vijlen. Vijl alleen de lengte en niet de zijkanten van de nagels.
  • Peuter de nagels er niet af, want jouw eigen nagels zullen dan beschadigen.
  • Zit er een nagel los? Bel mij voor een afspraak!
  • Wil je stoppen met de nagels? Maak dan een afspraak zodat wij jouw nagels vakkundig eraf kunnen halen en jouw natuurlijke nagel niet beschadigt.
  • Gebruik nagelriemolie bij kunstnagels om de nagelriemen te hydrateren en gezond te houden, waardoor de levensduur van de kunstnagels wordt verlengd
Winnaar nagelstudio-awards 2023

Laat je nagels spreken, want schoonheid zit in elk detail.